2014. február 12., szerda

OPI Neons Go Nude - 2014 Summer Collection swatch

Sziasztok!
          Ma egy újabb, Neon Go Nude névre keresztelt, 6 színből és egy alaplakkból  álló, nyár elején megjelenő OPI kollekcióról hoztam színmintákat.

Nem vagyok nagy rajongója a neon színeknek de itt van két szín ami kimondottam tetszik, de nézzük a képeket:A színminták :
árnyékban

napsütésben

vakuval
Ezt a kollekciót követi majd  a Coca Cola kollekció, amiről további infókat itt találtok :)
Használsz neon színű körömlakkokat?

14 megjegyzés:

 1. Én szeretem a neon lakkokat, de kizárólag csak nyáron, télre valahogy nem tudnám magamon elképzelni, valahogy nem illenek sem a téli idővel, sem a hangulattal.. Egy élénk színű bikini mellé pedig nem tudnék elképzelni rideg, sötét árnyalatú manikűrt.

  VálaszTörlés
 2. @Kriszti: teljesen igazad van, ezek tényleg olyan színek amik évszakhoz kötöttek.

  VálaszTörlés
 3. Én is csak nyáron szeretem a neon színeket, de akkor szívesen használom őket. Tavasszal inkább a pasztell színeket szeretem, úgyhogy már be is szereztem néhányat egy kis hangulatjavítás céljából... :)
  Egyébként nekem nagyon tetszik ez a kollekció, de nem tudom, hogy veszek-e belőle, mert ezekhez hasonló színeim már vannak...

  VálaszTörlés
 4. Az 5-ös tetszik a legjobban :) A Coca-Cola kollekció meg jól hangzik, kíváncsi leszek rá :)

  VálaszTörlés
 5. Én? Szinte mindig :D Az eddig legperverzebb neon lakkom a China Glaze Japanese Koi lakkja és imádom :)))
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
 6. Tőlem nagyon távol állnak a neon színek, de a 6-os coral-os árnyalatot azért el tudnám képzelni a kollekciómban. Bár ezek tényleg nagyon nyári színek, a nyár meg még olyan távolinak tűnik !

  VálaszTörlés
 7. Üvegben sokkal neonosabbnak tűnnek, mint a színmintákon. Egyébként eddig nem igen jöttek be a neon lakkok, de egyre inkább szeretnék egy lilát.

  VálaszTörlés
 8. Nekem is az 5-ös jön be leginkább :)

  VálaszTörlés
 9. Én a neonért nem vagyok oda, úgy bántja a szemem nagy felületen :D

  VálaszTörlés
 10. Nekem nem ez lesz a kedvenc kollekcióm, de a 6-os bejön és a 2-el is szemezgetek :)

  VálaszTörlés
 11. Nem szeretem a neon lakkokat, de a swatchokon ezek nem tűnnek nagyon vadnak :) Ha élőben megtetszik, lehet veszek belőle :)

  VálaszTörlés
 12. Hát ki nem állhatom a neon lakkokat, az olyan lepusztult gimis stílus:)De ezek nagyon jók, legjobban talán az 1 es és a 6 os tetszik, pedig a zöldet szintén nem szeretem a körmömön, elvileg:)

  VálaszTörlés