2013. november 19., kedd

Flormar GL 03 pink glitter

Sziasztok!
       A Folrmar egy gyönygszemére szeretném felhíni a figyelmetek, gondolom ünnepek alkalmával az "antiglitteresek"  is elcsábulnak pár pötty glitter erejéig, nos ebben van elég és az ára is nagyon szimpatikus!
Nem vagyok egy nagy pink szín rajongó, de van érzékem ebből az árnyalatból a legszebbekre akadni.
A bejegyzés végén láthatjátok majd mennyi sok szép változata van, de nekem ezen akadt meg a szemem, valószínűleg azért mert nincs hasonlóm.


Elsőnek fekete színű körömlakra gondoltam, mint alaplakk, de ez annyira sablonos, azon minden jól néz ki, inkább hagytam a GL03-ast érvényesülni. Az körömlakk alapja áttetsző lakk, a glitterek pink színűek és rengeteg van benne, különböző méretben.
 A gyűrűsujjamon 3 rétegben használtam a teljes fedésért, lakk nem volt alatta, a mutatóujjamon az Essie Super Bossa Nova körömlakk volt és egy rétegben használtam a pink glitteres lakkot. Egy rétegben a száradási ideje jó volt, 3 rétegnél a lakkszárítón kívül egy kis türelemre is szükség volt.Fényhiány miatt a képek nem adják vissza az erdeti szépségét, nagyon elégedett vagyok, tetszik a Flormar pink glitterese. Az ára 840 Ft. volt, a Nailland standjánál vettem, illetve,  akik nem budapestiek a Nailland webshopjában is megrendelhető, azt hiszem ezt már minden körömlakk rajongó tudja :)
A végére hagytam egy jó kis képet, nézzétek balról a 2.-at, a kis feketét....;)

Vásároltál már ebből a kollekcióból, ha igen melyik színt?


12 megjegyzés:

 1. *-* mennyire szép *-* Na jó a Flormar pultnál is kéne valamit magamnak majd vadászni :D Ezt is kár volt látnom, éhgyomorra :D

  VálaszTörlés
 2. Oda meg vissza vagyok a glitteres lakkokért. :-DDD Ma megyek Arénába, ott is van Flormar stand. :-)

  VálaszTörlés
 3. Oké, ez is nagyon tetszik!!

  VálaszTörlés
 4. Ohh ez a lakk GYÖNYÖRŰŰ *-*

  VálaszTörlés
 5. Na ezt így karácsony előtt ejnye, kellett neked megmutatni! :DDDDDD
  Örök szerelem! *.* KEL, KELL, KELLLLLL!!!!!

  VálaszTörlés
 6. Húha, még ez a piros is elcsábított, hát még a többi szín :)

  VálaszTörlés
 7. Instant Karácsony, fenséges színe van! :)
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés