2012. július 27., péntek

OPI SKYFALL James Bond kollekció


Sziasztok!
                  Friss hírek az OPI házatájáról, miután annyit szidtam őket  az idei kollekciói miatt, kíváncsi voltam a karácsonyi kollekcióra, mert az utóbbi 3 évben azok verhetetlenek voltak.
Nem okoztak csalódást, a 12 darabos kollekció szép!
A kollekció témája  James Bond filmek köré épül, aminek az idén ünneplik az első rész megjelenésének az 50. évfordulóját valamint  jön a legújabb 23. rész Skyfall címen.
Nézzük a színeket:
Kinagyítva óriási méretű a kép.
 Balról jobbra  az egyes epizódok nevét viselő elnevezések: The Spy Who Loved Me, Casino Royale, You Only Live Twice, Die Another Day, Skyfall, GoldenEye, The World Is Not Enough, Moonraker, On Her Majesty's Secret Service, The Living Daylights, Live And Let Die, Tomorrow Never Dies

Ebből a kollekcióból 4 darabot  simán haza hoznék. Mégpedig a Golden Eye, The World Is Not Enough, Moonraker, On Her Majesty's Secret Service, The Living Daylights, ja ez már 6 darab.

Megjelenik egy limitált kiadású.18 karátos aranylapocskákkal dúsított fedőlakk "The Man with the Golden Gun”néven, az ára $30, de mire Európába ér, ez Euróban lesz legalább ennyi, szóval húzos lesz a 9.000 Forint körüli ára.

Halloween-re egy 4 darabos mini  kollekciót is piacra dobnak, SO SO Skullicious Halloween  néven, a csomag az alaklomhoz illő matricákat is tartalmaz.
  A reggeli kávézás közben ennyi fért bele a mai bejegyzésbe, azért ezek már nem annyira rosszak.

A James Bond kollekció színei tetszenek ?

16 megjegyzés:

 1. Na ez már igen, hello opi! :D
  The Living Daylights, Moonraker, The World Is Not Enough a befutók! Nagyon szépek! Jól indul a napom! :D

  VálaszTörlés
 2. The Man with the Golden Gun hát ezért talán még ölnék is...

  VálaszTörlés
 3. A James Bond-os közül jöhet az összes :) Az aranypelyhes nagyon jól néz ki, de tuti nem adnék ennyit érte.

  VálaszTörlés
 4. Nagyon szépek. :)
  Elfogadnám ebből a kollekcióból a 7,8,10,12-es színeket.

  Jól összerakták ezt a kollekciót. :)

  VálaszTörlés
 5. Jobbról az első 6 szín jöhet bármikor, a többi annyira nem fogott meg:) Meg az arany limitált is of course:)A kis koponyás kollekció most nem :/

  VálaszTörlés
 6. tomorrow never dies.
  gyönyörű. tisztaszerelem:D

  VálaszTörlés
 7. Az aranypelyhes a képen jól néz ki, főleg a borítása az üvegnek de iszonyatosan drága és bizonyára létezik hozzá hasonló sokkal olcsóbban, a 18 karátot inkább az ujjaimon viselném mint a körmeimen.
  Megint mindent elkövetnek, hogy egy kis pénzt is kihúzzák a zsebünkből :D

  @Ramikám, de inkább Ramikék-nek szólítanálak, ha nem bánt, meg sem néztem a név melyik színhez tartozik, tudtam :)

  VálaszTörlés
 8. Ahh imádom, gyönyörűek :o az aranylapos se semmi, bár bevallom az üvege legalább annyira tetszik, mint a színe :D Talán gyűjtögetni kezdek majd végre már egy OPI lakkra :)

  VálaszTörlés
 9. Az arany fedőlakkot ide nekem azonnal! :)

  VálaszTörlés
 10. Hát...nem mondom,hogy ölni tudnék értük,mert nem...az arany lapos az,amikicsit megfog,meg az a lyukadós fedőlakk,vagy mi,amit itthon nem lehet kapni,és ebayen is röhejesen drága.:D

  VálaszTörlés
 11. Jó, nyilván nem azért tetszik annyira, mert igazi arany van benne, csak az, hogy nem szabályos csillám van benne hanem ilyen darabkák. :)

  @Melantha Lyukadós fedőlakk? Hogy mi? Én ilyet nem látok. Kíváncsivá tettél! :D

  VálaszTörlés
 12. Nem itt...valamikor régebben olvastam róla. Jó, leeht, színes volt, vagy valami egyszínű.ahogy szárad, itt-ott ilyen hópehely-szerű lyukak lesznek rajta. mindjárt keresek képet...

  VálaszTörlés
 13. http://4.bp.blogspot.com/-y15O0QZpdIY/T9Jj1yipB1I/AAAAAAAADXg/wXRtFv8nZCw/s1600/OPI_Black+spotted_7.jpg

  VálaszTörlés
 14. @Melantha: erről még én sem hallottam és ha nem írod mi azt hittem volna pelyhes lakk, de ez inkább egy pelyhesen repedező lakk.
  Nem rossz :)

  VálaszTörlés
 15. Az On her Majesty's secret service és a Tomorrow never dies gyönyörűek. Az arany lapocskás meg mesés, csak hát ennyi pénzt sajnálnék azért, hogy 3 nap után lemossam...

  VálaszTörlés
 16. A mini Helloween csomag tetszik a legjobban. ^^

  VálaszTörlés