2016. március 15., kedd

Cupcake Polish - Wish

Sziasztok!


     A Cupcake Polish 2016-os első, Unicorn névre keresztelt kollekciója ámulatba ejtően szikrázó, holografikus glitterekből összeállított színeket tartalmaz.Ezek közül a rózsaszín, Wish elnevezésűt vettem meg.

A körömlakk minősége kifogástalan, aki szeretik a glitteres körömlakkokat, azoknak érdemes  megvenni egy darabot a kollekcióból, mivel nagyon különlegesek. A Dance Legend Wow Prism lakkokhoz hasonlítanám, azzal a különbséggel, hogy a glitterek nagyobbak és hologramosabb az összhatás, illetve az alapszín is erősebb.

Összehasonlításhoz két korábban vásárolt Cupcake körömlakkot választottam. A Black To the Fuchsia és az egyik nagy kedvencemet a Koralie színeket.
És még egy összehasonlítás:

Használatát csak lehúzható alaplakkal ajánlom.



5 megjegyzés:

  1. nagyon szép :) nekem még nincs a márkától lakkom, de talán egyszer majd eljutok oda is :) szívesen megnézném felkenve is milyen, biztos nagyon szép :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép! Én is szívesen megnéztem volna felkenve. :)
    Bocsi a megjegyzésért, de a DL Wow Prism lakkokban egyáltalán nincs glitter, csak holo pelyhek. Pont ezért imádom őket, mert csillogóak, de nem kell szenvedni a lemosással. :D

    VálaszTörlés
  3. Ha egy lakkot vehetnék meg ebből a CP kollekcióból, akkor az a Wish lenne, instant szerelem. <3

    VálaszTörlés
  4. You blog is very amazing with beautiful color and good for all girls'. I must share this one with my good friends. Now it's time to avail snow white soap for more information.

    VálaszTörlés