2015. szeptember 30., szerda

Smitten Polish - Seasonal Latte

Sziasztok!
      Az időjárás változásával az ízlésem is változik. Új kedvenc színem a barna, ha lehet a sötétebb barnák de a bronzos színek is jöhetnek.Finiseket illetően a holo, glitteres és krémes finish a nyerő.
    Ma Smitten Polish Seasonal Latte  körömlakkot hoztam.Tavasszal vettem a lakkot,  nyáron nem igazán volt kedvem használni, bekerült az új körömlakkos dobozba, várva, hogy eljöjjön az ideje.
Van pár barna körömlakkom, pedig mikor ezt vásároltam meggyőződésem volt, hogy csak a krémes Zoya - Louis lakk képviseli a barna színt a gyűjteményembe, mígnem megnéztem itt a blog címkefelhőjét....
A Seasonal Latte szuper holo finisű körömlakk, istenien csillog napsütésben vagy villanyfényél (led-es égőim vannak). Egy bajom van vele, a színe.
Felkenve, 2-3 rétegben használva,  világosabb mint ahogy azt az  üvegben láthatjk.

Az első használatnál nyomdáztam rá:
A napokban újra elővettem, de mivel továbbra is világosnak éreztem, újra kapott egy kis kiegészítést:

A szín összehasonlítása most kimaradt, ugyanis 3 vadiúj barna körömlakkot (Cupcake Polish - Coffin Break, CbL - Mocha Grande és a mahagóni színű ILNP- Overnight Bag) várok, de nem marad el.

Tetszenek a barna színű körömlakkok?



4 megjegyzés:

  1. Annyira gyönyörű ez a barna, ragyogo tablas csoki *.*

    VálaszTörlés
  2. Nagyon kevés barnás lakk van, ami bejön nekem..ez sem olyan sajnos :D

    VálaszTörlés
  3. A szín összehasonlítása most kimaradt, ugyanis 3 vadiúj barna körömlakkot (Cupcake Polish - Coffin Break, CbL - Mocha Grande és a mahagóni színű ILNP- Overnight Bag) várok, de nem marad el.
    winter shawls , shawls uk , dressy shawls , mens shawls , shawls manufacturers , fur shawl , cashmere shawl , wedding shawl , black shawl , white shawl

    VálaszTörlés