2015. július 20., hétfő

Colors by Llarowe - Joanna

Sziasztok!
    Egy ultra holografikus körömlakkot szeretnék ma bemutatni.
A Colors by Llarowe  nyári kollekciójában megjelent Joanna szín első ránézésre nem igazán tetszett, de mivel arany, emlékezetembe véstem, hogy a legközelebbi Naillandes kiruccanásom alkalmával szemügyre vegyem.Nagyon világosnak gondoltam a képek alapján, azt gondoltam színben nagyon közel áll a Picture Polish - Pharaoh színéhez, ami számomra túl világos és szende volt.
A Joanna minden csak nem szende, a színe nekem homokszínnek tűnik, egy világosabb aranyszín, vad holografikus fényé pedig vakító! Ezt imádom!
Két rétegben használtam és a tartósságával is elégedett vagyok.
Nagyon előre szaladtam, elsőnek jöjjenek a képek, minden fényben más-más arcát mutatja Joanna.




 Az ecsetet napsütésben nem tudtam befotózni, lehetetlen. :)

Színösszehasonlításhoz a Colors by Llarowe - Blonde Ambicion és az ILNP új színe közül az I See You színeket választottam:

a valós színekhez  legjobban hasonlító kép



Egy alkalommal használtam, erős igénybevétel mellett 2 napig bírta, 3. nap az enyhe kopást egy holo-glitteres fedőlakkal takartam el, ez a Painted Polish - Blinded by Bubbly volt, káprázatos párost alkottak.



A körömlakk sok webshopból megrendelhető, de a leggyorsabban, legjobb áron innen szerezhető be.





5 megjegyzés:

  1. Nagyon szép, de nekem egy fokkal jobban bejön az ILNP párja. Köszi, hogy együtt megmutattad őket! :)

    VálaszTörlés
  2. Atyaég, mennyi arany-rózsaszín lakk! Persze nem egyformák :D Szép mindhárom, nekem főleg a Blonde Ambition tetszik, bár nem ő most a főszereplő.

    VálaszTörlés
  3. A pálcikás képen meg sem lepődtem! :D

    VálaszTörlés
  4. A Colors by Llarowe nyári kollekciójában megjelent Joanna szín első ránézésre nem igazán tetszett, de mivel arany, emlékezetembe véstem, hogy a legközelebbi Naillandes kiruccanásom alkalmával szemügyre vegyem.Nagyon világosnak gondoltam a képek alapján, azt gondoltam színben nagyon közel áll a Picture Polish - Pharaoh színéhez, ami számomra túl világos és szende volt. cream shawl , crochet shawl , pink shawl , ladies capes and shawls , satin shawl , lace shawl , green shawl , shawl supplier , beaded shawl , paisley shawl , knitted shawl

    VálaszTörlés