2015. július 7., kedd

4 éves a blog! - Nyereményjáték

Kedves Lányok!
     Ma,  a blog 4. születésnapja alkalmából egy nyereményjátékra invitállak benneteket.
Július elsején volt 4 éve, hogy elkezdtem vezetni a blogot, 4 év nagy idő, gondoljatok vissza mennyi minden történt veletek az elmúlt négy év folyamán.
     Elgondolkodtam, pontosabban megfordult a fejemben a kérdés, hogy érdemes volt-e ennyi időt, fáradtságot áldozni a blogra ... a válasz egyértelműen  n e m.
Vélemény szerint manapság egy blog írása igazi luxus. Luxus mert olyan kevés a szabadidőnk, sokat dolgozunk, hogy minden itt töltött percért kár, az életben annyi minden van amire sokkal jobban megérné időt fordítani, plusz az Instagram tömeges használatával egyre kevesebben kattintanak a blogokra.
Ugyanakkor megéri, mert összehoz hasonló érdeklődésű emberekkel, akikből ismerősök vagy akár barátok lesznek, ezért is írjuk a blogjainkar kisebb-nagyobb lelkesedéssel.
A négy év alatt 844 bejegyzés látott napvilágot, 1740-en rendszeres, feliratkozott olvasó gyűlt össze, több mint 20.000 komment érkezett és 1.250.000 felett van az oldalletöltés.
Nem kis számok, bár mint minden, viszonyítás dolga, kihez mérjük....szóval nem vagyok elégedett de elégedetlen sem, ennyit ér a blogom.

A megnyerhető körömlakkok színe nagyon elegáns és kihasználható.
A Colors by Llarowe - Love, Actually holografikus meggyszín, míg a F.U.N Lacquer - Pay Day (H)  ezüst - holopelyhese külön-külön illetve együtt is remekül mutatnak.
 * a lakkokat 1x használtam, ha valakit ez zavar, nem szeretne játszani de tetszenek a lakkok,  a  Naillandnél 8380 Ft.-ért megvehető a két körömlakk.

A játékban való részvétel feltételei:
-  a blog feliratkozott olvasója vagy
-  lájkoltad a blog Facebook oldalát 
 +  2 esély,  ha megosztod a nyereményjáték linkjét bármely közösségi média oldaladon.
 a Rafflecopter giveaway

 
Sorsolás augusztus elején, egy bejegyzés végén lesz megtalálató a nyertes neve. :)
Jó szórakozást, sok sikert! :)
 

28 megjegyzés:

  1. Boldog Blogszülinapot!
    Amúgy szerintem a youtube miatt nem olvasnak annyit, mert könnyebb nézni valamit, mint olvasni. Nagyon sok blogger mondhatni videózásra váltott...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi. :)
      Én mondjk soha nem nézek videókat, próbálkoztam régebben, de mikor megláttam, h 10-12 perc egy átlagos videó, feladtam, türelmetlen vagyok, max. 2 -3 perceseket nézek néha, kb. ennyi egy blogbejegyzés megtekintése is. Instagramos vagyok, követem a kedvenceket és ha olyat látok ami tetszik, nyomás a blog. :)

      Törlés
  2. Nagyon boldog blogszületésnapot! Négy év nem kevés, de remélem, még nem akarod nyugdíjba küldeni a blogod :D
    Mesés lakkokat ajánlottál fel!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi. :)
      Addig semmiképp nem adom fel a blogot míg van újdonság ami érdekel, amit bemutathatók.
      Most időhiányba szenvedek, pedig mennyire csodálatos napfényes napok vannak, gyerekjáték ilyenkor fotózni. :D
      Van egy ismert dán(?), kimondottan körmös bloggerina aki, ha jól emlékszem 60 év felett van, szóval a kor sem lesz akadály. :)

      Törlés
    2. Nem is szabad, hogy a kor akadály legyen, sőt... :D
      Az sosem baj, ha az ember szereti az újdonságokat, és ezt meg is akarja mutatni másoknak. Amíg élvezed, amit csinálsz, és nem teher, addig vétek abbahagyni :) Mondjuk az időhiányt nem egyszerű megoldani :D
      Remélem, én is bloggerkedem majd még 60 évesen is :D Bár jelenleg nem tudom magam abban a szituációban elképzelni, de nem lenne rossz :D

      Törlés
  3. Boldog szülinapot! :) Gyönyörű lakkok!

    VálaszTörlés
  4. Boldog szülinapot a blogodnak! Gyönyörűségeket ajánlottál fel, én nem szívesen válnék meg tőlük, ha az enyémek lennének! :)

    VálaszTörlés
  5. Boldog Blogszülinapot kívánok! :) Szeretem olvasni a blogod, mert mindig olyan sok szépséget mutatsz nekünk :)

    VálaszTörlés
  6. Boldog blogszülinapot, és köszönjük a játékot! :)
    Hát nem tudom, én még mindig jobban szeretem olvasgatni a blogokat, mint hogy más csatornákon nézelődjek. Nekem ez ad egyfajta életérzést :)

    VálaszTörlés
  7. Boldog blogszülinapot! :) Szerintem mindenképp megéri, nálad láthatjuk a legtöbb körömlakktesztet, normálisan megírva, sok képpel. Sok időt s pénzt ( nyereményjátékok) fektettél már a blogba, mindenképp próbálj meg pozitív dologként gondolni rá. :)

    VálaszTörlés
  8. Boldog Blogszülinapot és köszönjük a játékot.
    Ahogy Eleni is írta, szerintem is inkább a youtube a ludas a blogok kicsit háttérbe szorulása miatt. Az instagram nekem túl kevés infót közöl, ott tényleg csak átpörgetem a képeket de sokszor el se olvasom mi van alá írva, a blogbejegyzéseket viszont becsülettel végig olvasom. Inkább erre szánok időt ;-)

    VálaszTörlés
  9. Boldog blogszülinapot!!
    Én meg olvasós vagyok, a videókat csak beleteszem a megnézendő mappába aztán elfelejtem megnézni őket...

    VálaszTörlés
  10. Szia! Gratulálok a szülinaphoz, repül az idő! A játékba most nem nevezek be (körömlakkstop van), de mindenkinek sok sikert! :)
    És szeretnék kérni egy tippet: hogyan mosol le glitteres lakkokat? Használok alaplakkot, de így is fél órát dörzsöltem, mire lejött ez a galaktikus csoda:
    http://nailland.hu/koromlakk/dance-legend/ndeg24-wraith

    Köszi a tippet!

    VálaszTörlés
  11. Boldog Blogszülinapot! Gratulálok a 4 évhez. Nagyon jó a blogod, ne add fel! Én is inkább bejegyzés fanatikus vagyok, nagyon hiányoznának az írásaid, a szemléletmódod, a szép képeid.

    VálaszTörlés
  12. Boldog blogszülinapot! Szeretem olvasgatni a blogodat,sokkal személyesebb,mint egy insta fotó szerinte. :)
    Remélem nem hagyod abba.

    VálaszTörlés
  13. Boldog Blogszülinapot! :) Hogy repül az idő, enyém is már elmúlt 3 éves :O

    VálaszTörlés
  14. Boldog blogszülinapot! :) Szép teljesítmény a 4 év.

    VálaszTörlés
  15. Boldog szülinapot a blognak! :) Én nem szeretek youtube videókat nézni, mert hihetetlenül sok időt vesz igénybe és legtöbbször csak unalmas 'rizsa'... Csak akkor keresek rá valamire, ha nem tudok valamit megcsinálni és kellene hozzá élő bemutatás, akkor hasznos tud lenni. A blogok sokkal személyesebbek, több időt és energiát fordítanak rájuk a készítők! Csak így tovább! :)

    VálaszTörlés
  16. Na hát nekem nem szorította ki a blogot az insta, mindkettőt szeretem. Kommentelni vagyok lustább blogon, pedig tudom, hogy fontos visszajelzés, na azt instán sokkal könnyebb. Meg gyorsabb is ott a kommunikácio ;) boldog szülinapot!

    VálaszTörlés
  17. Boldog Blogszülinapot! Régen követlek már és szerintem a bloggerek közül első között vagy hogy olvaslak, asszem 3 éve.
    Köszönjük a sok türelmed, és további sok kitartást és "sok" körömlakkos posztot! ;)

    VálaszTörlés
  18. Boldog blogszületésnapot Erzsi! :)

    VálaszTörlés
  19. Boldog blogszülinapot! :) Év elején én már szerencsés voltam (azóta is az 1ik akkor nyert körömlakk az abszolút kedvencem), de azért most is adok magamnak egy esélyt. Szép napot! Üdv, Kacsa

    VálaszTörlés
  20. Még sok blogszülinapot kívánok neked! Remélem innen megyünk nyugdíjba :D :)

    VálaszTörlés
  21. Boldog szülinapot a blogodnak,azért én szívesen olvasgatnék még posztokat a jövőben is,úgyhogy ne hagyd abba :)

    VálaszTörlés
  22. Boldog blogszülit!

    Nekünk olvasóknak,igenis sokat ér a blogod:)!!

    És szeretünk:)) nagyon !!

    VálaszTörlés
  23. Boldog Blogszülinapot! :)
    Köszi a játékot.

    VálaszTörlés