2015. június 14., vasárnap

Enchanted Polish - Flashing Lights

Sziasztok!

   Az Enchanted Polish Flashing Lights körömlakkot tavaly augusztusban láttam első alkalommal.
Ez volt az első holografikus arany glitteres körömlakk amit láttam , így nem túlzok, hogy majdnem elájultam a gyönyörűségtől mikor megláttam ezt a  körömlakkot. A két kedvenc egy lakkban, arany és holo, az eredmény pazar!


vakuval készült fotó

árnyékban, gyenge, kevés fénynél készült kép

A körömlakkra nagyon hasonlít a novemberben megjelent F.U.N Lacquer Million Dollar Dream holo változata, de egy gondolattal szebb az Enchanted Polish, a glitterek arany színe szebb, picit melegebb. A tartóssága viszont kiemelkedően jobb, 3 napig viseltem, este lemosás előtt szinte teljesen épp volt. Nos ez egy glitteres lakktól remek, ha hozzáadom, hogy a körmeim nagyon gyorsan kezdenek lepattogzani a körömlakkok, akkor megilleti a kivételesen tartós minősítés.

  A lakk megérkezéskor, a meglévő sok hasonló szín matt nem törtem ki hangos ovációba, nem ittam le magam a sárgaföldig örömömbe, de nagyon örültem, hogy sikerült megszereznem, újabb taggal bővült a körömlakktemetőm. :D Nem-nem, ezt biztosan gyakran fogom használni, nagyon jó, hogy napvégén nem kell lemosni, több napig fennmarad. ;)


Az Enchanted Polish körömlakkok nehezen szerezhetőek be, havonta-kéthavonta lehet előrendelésben vásárolni a márka webshopjából ha feliratkoztál a hírlevére, megadott időpontban kezdik az értékesítést ami színektől függően (de van, hogy a színeket sem adják meg, ez általában a hónapokról elnevezett lakkoknál van, itt meglepetés lesz a szín) 20-60 perc alatt elfogy.
Ami nem tetszik, a vásárlásoknál  általában 5 szín közül lehet válogatni, ez igen kevés, főleg, hogy a postaköltség miatt 3-4 lakk egyidejű vásárlása lenne gazdaságos. Május végén, a nyári kollekció is csak  5 színből állt, amiből kettő tetszett, így a lakkok darabonként több mint 6 ezer forintba kerültek, majd meglátjuk megérték-e az árukat.
A Flashing Lights-t a Mei Mei Signatures webshopban találtam, pontosabban a bigcarteles webshopjában, itt mindig vannak régebben kiadott Enchanted Polish körömlakkok, időközönként változik a kínálat. Az árak szingapúri dollárban vannak megadva.
Az Enchanted Polish  körömlakkok nagyon "veszélyesek", elég egyszer vásárolni, hogy márkafüggő váljon egy ártatlan körömlakkmániásból.

9 megjegyzés:

  1. Aharahany! Aharahany! Erzsi, nem bírok magammal amikor aranyat látok!!!!! Ez is veszettül szép!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj Szilvikém ismerős érzés, sajnos én sem bírok magammal....:D

      Törlés
  2. Nem szeretem az aranyat, szerencsére, mert amúgy nagyon szép mindegyik :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha nem az arany, akkor bizonyára megvan az aktuális szín amit gxyűjtesz, ha jól emlékszem a rózsaszínt írtad, na azok is gyönyörűek!! :)

      Törlés
    2. Jaj, nem gyűjtöm őket, szaporodnak :) Az arany is szép, de inkább csak a blogokon gyönyörködök bennük.

      Törlés