2015. május 10., vasárnap

Marianne Nails #68, #78, #80

Sziasztok!

    Három csipkemintás  körömnyomda mintalemezt hoztam ma. A Marianne Nails lemezeit külföldi blogokon láttam elvétve, nem tudom mennyire ismert márka, lehet  csak nekem kerülte el eddig a figyelmemet.A lemezeken található minták gyönyörűek.
A Marianne Nails márka 72 lemezből álló kollekciójában nagyon változatos témák közül válogathatunk mintalemezeket, jelenleg nekem a csipkeminták a  kedvenceim. Sajnos mikor én rendeltem 1-2 kiszemelt lemez  nem volt készleten, azóta megújult a webshop, sokkal könyebben átnézhető a választék.A lemezek mérete egy hajszálnyival hosszabb és szélesebb minta Moyou vagy az Infinity Nails lemezek.

A megvásárolt lemezek: 68, 78, 80

 A 68-as lemez:



A 78-as lemez:

A 80-as lemezen néhány mintának sajnos hibás a gravírozása, Moyou lemezeknél is belefutottam ilyenbe, de azt  visszavittem és becserélték, igaz nem írtam a forgalmazónak, hogy ez hibás, lehet ők is küldtek volna másikat.


A lemezek ára 6.5 €/darab, a szállítás 11.5 € volt, ezért érdemes csoportosan rendelni.
A webshop: Marianne Nals

10 megjegyzés:

  1. Csodaszépek a minták! Nem hallottam még erről a márkáról, mondjuk nyomdázás terén nem vagyok annyira képben :D

    VálaszTörlés
  2. Válaszok
    1. Igen, van pár igazán szép és különleges minta rajtuk. :)

      Törlés
  3. Ah, ezek a csipkeminták tökéletesek!

    VálaszTörlés
  4. Amiről Te nem tudsz nyomdázás téren, az nem is létezik! :D Én sem hallottam még erről a márkáról, pedig a teszted alapján érdemes lenne kipróbálni, gyönyörűek a minták!

    VálaszTörlés
  5. Köszi, de nem vagyok valami nagy "nyomdás", viszont nagyon szeretem a szép mintákat tartalmazó lemezeket és hátha egyszer lesz időm használni alapon megveszem ami nagyon tetszik. :)
    Van még pár gyönyörű lemez, de azokhoz még edzem a lelkem, mert túl drágák szállítással, de még nem mondtam le róluk csak előtte még van pár nélkülözhetetlen körömlakk amit szeretnék megvenni. :D

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szépek ezek a lemezek :)

    VálaszTörlés