2014. szeptember 28., vasárnap

Újoncok: Zoya, Flormar, Moyra

Sziasztok!

         A mai bejegyzésben pár új őszi körömlakkot szeretnék ajánlani, valamint pár képet is hoztam a NailLand kínálatában megtalálható újdonságokról.
China Glaze márkából két új kollekció darabjait örökítettem meg, a z All  Aboard  és az Apocalypse kollekciók kaphatóak.

A Flormar  márka egy nagyon tuti glitteres kollekcióval jelent meg. A Genius Glitter kollekció 10 darab szemkápráztató körömlakkból áll.Aki szereti a glitteres fedőlakkokat készüljön fel rá, ha egyet vesz ezekből nem lesz megállás, én is bánom, hogy csak egy darabot vettem. Az erős holo glitterek kristálytiszta alaplakkban, extra fényesre száradnak, nem érdes a felület, szóval remek darabok.
A kép rossz minőségű lett, élőben sokkal ragyogóbbak.
árnyékban készült kép...;)
Megvettem az Flormar új White BB krémet, nos első próbára tetszik, közepes fedés, finom selymes tapintású felület,semmi vastag, ragacsos szilikonos alap. Az új Catrice Nude Illusion alapozótól (kipróbáltam Rossmanba az olvasott blogbejegyzések miatt) sokkal jobb A Flormar White BB krém, árban hasonló, a fedése, textúrája viszont sokkal jobb. Plusz, SPF 30-as fényvédőt tartalmaz.

Ottjártamkor érkeztek meg a Moyra új Gel  Look kollekció új színei. Még nem voltak kicsomagolva, így nincs minden új darab a képeken. Nem s tudom mit írjak, ciki de nem tudtam, hogy a Moyra körömlakkok minősége ennyire jó lett!!! Az ár/ minőség arány felülmúlhatatlan, az biztos! Egy-egy körömön próbáltam és nem találok kifogásolhatni valót, gyorsan szárad, egyenletes a fedése, fényes a finis, hatalmas szín és textúra választék mindössze 580 Ft.-ért.
Tudja valaki, hogy a Moyra hazai márka, vagy import? Ez tegnap jutott eszembe, hogy nem tudom.


 Moyra lakkokból két színt vettem, de lesz még folytatás, az biztos.Ezek az Audrey és Avril színek:

A kedvenc körömlakkmárkámból is megérkeztek az új őszi színek, mégpedig az Ignite és at Entice kollekciók. Ezekről készített képek nem sikerültek, így csak azt tudom megmutatni amit vásároltam.
A legütősebb darab a 12 új színből, a kék Remy, a Yuna árnyalatban picit csalódtam, világosabbnak gondoltam a blogokon látottakból kiindulva, de így is tetszik. A Zoya India színe az olyan mint sok blogon láthattuk, egy gyönyörű bordó árnyalat.

élethű színek
 A cuccok beszerezhetőek egy helyről, a NailLand standjainál (Árkád, Westend, Mamut) vagy a webshopból.

Milyen színű körömlakkot vásároltál legutóbb? Illetve, milyen szépségápolási terméket szeretnél legközelebb vásárolni?

17 megjegyzés:

  1. Gyönyörűek ezek az őszi Zoya lakkok! Egy Zoyával szemeztem legutóbb, de most épp nem lehet kapni, talán két hét múlva..
    Moyra...szégyengyalázat...a franciák szoktak a blogjukban swachokat készíteni vele. Több cikk van náluk egyes fajtákról, mint nálunk. A Moyra exportál francia országba, van is egy webshopjuk ahol meg tudják venni.. :)) Az Audrey-val én is szemezek...

    VálaszTörlés
  2. Csodásak a Zoya lakkok! Nekem még nincs egyetlen darabom sem, de nagyon szeretném már ezt is korrigálni, illetve a Flormar csillámosai is nagyon tetszenek, meg persze a Moyra lakkjai is :)

    VálaszTörlés
  3. A Moyra magyar :) de nem olyan rég nyitottak Britannia felé, így már ott is elérhetőek a lakkok. Amióta elkezdtek komolyabban foglalkozni vele, tényleg szuper minőségűek a lakkjaik, és a helyi fodrászkellékesben pedig kb 350 Ft-ba kerül darabjuk ;) A Flormar Glitteres lakkra kíváncsi lennék, hogy milyen felkenve. :)

    VálaszTörlés
  4. @Lolli: minden új Zoya kollekciókban találok 1-2 színt ami tetszik, a minőség után ezért is ez a kedvenc márkám :)
    Gondoltam, h magyar márka a Moyra, valami rémlett csak nem voltam benne biztos. Nagyon sok EU országban kaphatóak és szerintem a mostani lakkok minőségét, színeit elnézve hatalmas sikere lesz, én drukkolok nekik. :)
    @Megaera: a kínálat gyönyörű, a csábítás hatalmas...:)
    @Lora: A Moyra minősége tényleg kifogástalan! Ebben az árkategóriában nem hiszem, hogy lesz versenytársuk, a többi drogériás, olcsóbb márka nem éri el ezt a minőséget :) A Flormar Genius Glitter lakkot most próbáltam befotózni, ebben a napsütésben reménytelen annyira visszaveri a fényt, mintha ezernyi tükördarabkáról próbálnék éles képet készíteni.....nagyon szép, fogok még ebből is venni, a tiszta alaplakk színe is fontos, ez is rendben van, 2 rétegben teljesen fed.:)

    VálaszTörlés
  5. A Moyrától én is pont ezzel a két színnel szemezek, amit megvettél. :) Nagyon jó lakkok, a Gel Look és a holo kollekciójukból is vásároltam, tökéletesen elégedett vagyok vele. Én is nagyon drukkolok nekik, mert bizony nem csak a drogériás márkákat, hanem némely luxus márka lakkjait is veri a minőségük. Ár/érték arányban ők és a Golden Rose a legjobb vétel szerintem. A Flormar még nem győzött meg ennyire, náluk szerintem változóbb a lakkok minősége, de ott is csúcs darabokat lehet kifogni nagyon jó árban.
    Az őszi Zoyákat én is szívesen szemrevételezném már élőben is! A swatchok alapján lesz közöttük kívánságlistás darab. :) Illetve eddig a Pixie Dust lakkjaik nem érdekeltek, de a három új glitteres szín közül legalább egyet valószínű fogok venni.

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szeretem a Moyra lakkokat, sok-sok szín, jó ár, tetszik az ecsetforma és a lakkok állaga. Nem tartós, max 3 napig bírja nálam, de ez már rég nem szempont nekem, ha normál körömlakkról van szó,(és nem műköröm vagy gél-lakk) mert a drága lakkok sem tartósak.Legalábbis az én körmömön.

    VálaszTörlés
  7. @Ayesha: szerintem 3 napnál tovább nem sokan hordunk egy-egy színt, aki lakkozza a körmeit, az kiszorít 10 percet az életéből, h lemossa, átfesse a körmeit. :D
    Szóval nekem a 3 nap tökéletes lenne bármely körömlakknál, bár én jelenleg naponta festem....tudom beteges :D

    VálaszTörlés
  8. Oh, a Moyra lakkok érdekelnek a leginkább! *_*
    És igen, én is úgy tudom, hogy a Moyra egy haza márka, amely kategóriájában messze a legjobb!

    VálaszTörlés
  9. Jó kis őszi színek <3 Tetszik mindegyik! A Moyra új lakkjai most nagyon felkeltették az érdeklődésem, főleg az Aqua Jeans kollekció, de az új Gel Look-ok is szépek. Majd meglesem őket élőben a körmös boltban, remélem már eljutottak Debrecenbe is a kollekciók.

    VálaszTörlés
  10. az ősz annyira nem az én évszakom....nem is vagyok lelkes a sötét színek miatt, nem is hordok körmön sötét lakkokat, de az Audrey csodaszép, szerintem jön haza majd velem

    VálaszTörlés
  11. Nálam már régóta a kedvencek közé tartozik a Moyra :)

    VálaszTörlés
  12. @M.: a Moyra körömlakkokat érdemes megnézni, bevallom nem szenteltem rájuk nagy figyelmet a Nailland standnál, mivel nem gondoltam, h ennyire jó a minőségük. A Gel Look sorozat nekem bejön, következő alkalommal biztosan fogok még vásárolni, szép színek vannak. :)
    @Glitterfinger Lexa: tuti, hogy eljutnak pár napon belül ha még nincsenek.
    @bettynova:az Audrey nagyon szép szín, olyan szín amit szívesen fogok gyakrabban felkenni, egy kis arany vagy narancs nyomdázással meg lehet bolondítani, bár önmagában is mutatós. :)

    VálaszTörlés
  13. @Szilvia A.: megértem, tényleg nagyon jók. :)
    Bánom is, h előbb nem próbáltam ki.

    VálaszTörlés
  14. Nice collections! I like the look of the Moyras :-D

    VálaszTörlés
  15. Gyönyörűek! :)
    A Moyrák tűnnek a legszimpatikusabbnak! :)

    VálaszTörlés
  16. Az első és az utolsó képen annnnyira szép az India! :)
    Nekem a Moyra lakkokkal vegyesek az eddigi tapasztalataim, fogtam már ki tőlük borzalmasakat is (a bordó matt lakkjuk életem legrosszabbja, ahogy szárad, apró lyukak keletkeznek benne, egy fekete csillámos pedig soha nem szárad meg), de a holografikusokat és néhány csillámos fedőt például kifejezetten szeretek. :).

    VálaszTörlés
  17. Remi, Yuna *.* a Moyrákat én is nagyon szeretem, nagyon megérik az árukat! :)

    VálaszTörlés