2014. szeptember 9., kedd

piCture pOlish - EYRE

Sziasztok!

      Ma nem egy körömlakkot, hanem egy nagy szerelmet hoztam.
Olvasóim körében köztudott, hogy nagyon kedvelem a kék, főleg a sötétkék színű körömlakkokat.
Nem újdonság ez, valamikor 2011 őszén kezdődött ezzel a lakkal.

Az Eyre körömlakknak nem a színe tetszett első ránézésre, hanem a textúrája. A fényviszonyoktól  változatos megjelenése, van, hogy olyan mint egy zseléalapú mikro-glitteres körömlakk, hol olyan mint egy erős szórt hologramos sötétkék körömlakk,  van hogy enyhén lilás, középkék fólia hatású.
MEGUNHATATLAN és LENYŰGÖZŐ! Az újonnan megjelent PP körömlakkok közül nekem ez tetszik a legjobban, majd ezt követi a Bette. :-)

 A gyűjteményemben lévő PP lakkok közül, szerintem a Midnight Meteor az a szín amivel a legjobban hasonlítanak, erről itt írtam.




Az eltelt napokban már többször használtam, de az utolsó alkalommal sikerült lefotózni, sajnos csak vakuval.
A változatosság kedvéért picit nyomdáztam rá, bár így utólag bánom, mivel sokkal szebb simán a szín. Ezért is merem kijelenteni, hogy ez a szín megéri az árát! Plusz, gyorsan szárad, ultra fényes a felülete és kiváló a tartóssága.
Munkából adódóan alig van körmöm, így nagyon kevés szabadidőmbe próbálok mindent elkövetni, hogy védjem, ápoljam ami megmaradt. Az alábbi képen azok a termékek láthatóak amiket jelenleg használok. A körömvastagító Essence alaplakkot barátnőmtől, Anitól kaptam és zseniális, ahogy Ani is az körmös témában. A P-Shine már nagyon rég megvan (ugyancsak Ani ajánlására vettem meg), de soha nem használtam folyamatosan hosszabb ideig, most rákényszerülök, ha akarom, ha nem, meglássuk mi lesz a vége. A Sally Hansen körömágybőr oldóval is elégedett vagyok, pár másodperc alatt remek munkát végez. A Lush Lemony Flutter körömágybőr ápoló sokkal jobban bevált mint az eddig használt ilyen rendeltetésű olajak, az 50 ml-es tégely (2690 Ft) sokáig elég, szerintem 5-6 hétre elég, így, hogy kézkrémnek is ezt használom.

Akinek tetszik a szín, ne hagyja ki, érdemes megvenni, ma újra kapható a NailLand-nél, sok új szín társaságában.

Melyik a kedvenc színed a PP körömlakkok közül?
Kíváncsian várom a válaszokat, lehet egy nyerményjátéknál ezek a kommentek lesznek az alapjai a nyereménytárgynak. ;)


14 megjegyzés:

  1. Sajnos nincs kedvenc színem a PP lakkok közül. Tetszenek, de pl. a Pandor-át is "kidobtam" a nailland kosaramból :) Nem győzött meg, hogy kell nekem...

    VálaszTörlés
  2. nemtom...én sokszor úgy vagyok a PP lakkokkal, hogy nem értem mi a nagy hype....viszont a sajátjaimat tökre szeretem....ez is szép :-)

    VálaszTörlés
  3. @T.Andi: egy sem tetszik? Nem az újonnan megjelent színekre gondoltam, hanem a teljes kínálatra.

    VálaszTörlés
  4. @bettynova: nekem sem tetszik minden a szín a PP lakkokból, sőt van amin nagyon elcsodálkozom én is, h ilyet ki viselhet, de a többség amit megvettem kedvenc darab. Azt hiszem olyan 120 színe lehet, ebből nekem kb. 24-25 ami teszik, szóval lassan meglesz mind.

    VálaszTörlés
  5. Hát, ez egy nagyon jó kérdés :D Az újak közül engem a Fool's Gold fogott meg legjobban, pedig amúgy egyáltalán nem az én világom az ilyen lakkok. A Bridget eszméletlen szép szerintem, a Cosmos-t és a Hope-t még nem mertem felkenni, nagyon félek, hogy nem lesznek akkora hűha-élmények, mint amilyennek a hype miatt várom őket :D
    Amúgy én is imádom a kék lakkokat, főleg a sötétkékeket, de ez az Eyre pl. egyáltalán nem fogott meg :/

    VálaszTörlés
  6. I really like Eyre, it's gorgeous :-D

    VálaszTörlés
  7. Sajnos egy PP lakkom sincs még, nálam az ára már átlépi azt a bizonyos határt.. de ha egyszer lesz alkalmam vásárolni, biztosan egy különlegesebb színt fogok választani, például ez is nagyon-nagyon tetszik. Emellett a Gravity és Whimsy a két kívánságlistás.

    VálaszTörlés
  8. Csak pillogok itt, hogy ennyi embernek nem tetszenek a pp lakkok, szerintem gyönyörű lakkjaik vannak. Bár igaz én holo és csillám mániás vagyok. Ebben a pillanatban nálam a pandora a legszebb.

    VálaszTörlés
  9. Gyönyörű ez a manikűr! *-*

    VálaszTörlés
  10. tetszik-tetszik az Eyre, de félek, hogy a metálossága miatt nem tetszene magamon. legnagyobb kedvenceim egyébként az O'Hara, a Cosmos és a Monroe és nagyon boldog vagyok, hogy mindegyik otthon van már a fiókban.
    a baj az, hogy mire eldöntöm, hogy már nem kell több szín, akkor kijönnek gyönyörű új árnyalatokkal. most ott tartok, hogy ma fogom beszerezni az új nyolc szín közül az ötödiket. tudom, beteges... :D
    még a Bette elgondolkodtatott, de nem biztos, hogy a végén megveszem majd, meglátjuk... :)

    VálaszTörlés
  11. nekem sincs egy PP lakkom sem, ennyi pénzt már nem szívesen adok ki értük, de előbb vagy utóbb úgyis be fogom adni a derekam neki. egyébként a Grace árnyalat a kedvenc. :)

    VálaszTörlés
  12. A Hope. De...igazándiból mindegy :D

    VálaszTörlés
  13. Csak egy kedvencet lehet választani? :D Mert a Monroe, a Hope és az Attitude nagyon tetszik, de a rikító színeken kívül mindent elfogadnék :P

    VálaszTörlés
  14. ez az eyre is egyre jobban tetszik.. sajnos. :D a leginkább vágyott PP lakkjaim (egyértelműen a kedvenc árnyalatok) a monroe, grace és tiffany. :) remélem hamarosan meg tudom venni őket.

    VálaszTörlés