2014. szeptember 23., kedd

piCture pOlish - Badass

Sziasztok!
       Ma egy olyan körömlakkot szeretnék bemutatni amit már rég kiszemeltem, de nem volt annyira csábító, hogy egyből megvegyem.
Nem nagyon rajongok a fekete körömlakkokért, van pár darab, de ritkán használom ezeket a színeket. Bizonyára emiatt halasztgattam a Badass szín megvételét.

A színe nagyon különleges, fekete alapszín ami tele van mikroméretű, szemmel alig látható, lila és kék csillámokkal, valamint egy új, hologramos pigmentet tartalmaz ( a Pirouette és a Mindnight Meteor színek is tartalmazzák), plusz ettől -az év elején kiadott kollekciótól- már 5 Free  összetételűek a PP körömlakkok.


A körömlakk állaga ideális, szépen fedd 1 rétegben, a 2. réteg nem lenne szükséges, egy rossz beidegződés részemről, hogy hasonlóan jól fedő körömlakkokból is használok 2. réteget. :D
Száradási ideje jó, a felülete szép fényesre szárad. Természetes fényben egy gyönyörű, nagyon sötét szürkének látom, napfényben pedig egy lágy, szórt holo-fényű fekete körömlakk.

Szokás szerint, készítettem egy kis szín összehasonlítást. Összesen 6 fekete színű körömlakkom van, ebből két darab krémes finisű, így ezek kimaradtak.
Mindegyik teljesen más textúrájú, finisű. A Zoya Storm egy életre szóló szerelem, zselés alap telis-tele holo mikor pelyhekkel. A DL - Twilight Tone (a képen elírtam a nevét) egy matt, szinte LS textúrájú fekete szín, ami rengeteg hologramos kis  glittert tartalmaz, meseszép. A Mac - Evrything That Glitter megint egy különleges szín, így a  fekete körömlakk közül nem tudnék kedvencet választani, komolyan mondom.
A képeket nagy méretben tettem fel.

*DL - Twilight Tone

piCture pOlish - Badass
 Nagyon tetszik a szín, igazi őszies, jól kihasználható szín, további élethű képeket a körömlakkról, a szín létrehozásának közreműködőjének blogján találtam itt.

Használsz fekete színű körömlakkot?


13 megjegyzés:

  1. True to its name, it looks badass! Love it :-D

    VálaszTörlés
  2. Jól néz ki, de én nem nagyon használok feketét - kivéve a körömnyomdához :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon-nagyon szép, és különleges. :)

    VálaszTörlés
  4. Minden feketéd gyönyörű, nem is tudnék közte választani! :)
    Én is főleg nyomdázáshoz használok feketét, meg persze a LE kollekciós PP-k alá. A Starry Night-ot ki kéne már próbálnom egyszer az összes körmön is, de most jobban vonzanak az élénkebb színek.

    VálaszTörlés
  5. Bár a fekete körömlakkokat én sem szeretem, pláne nem az összes körmömre, de ez most nagyon nagyon tetszik *-* Olyan mint a csillagos éjszakai égbolt.

    VálaszTörlés
  6. Túl sok feketém nincsen, de ezek közül a MAC és a Zoya nagyon tetszenek! *-*

    VálaszTörlés
  7. Én imádom a fekete lakkokat, valami egészen hasonló CG volt a legutóbbi Pixiboxban amit rendeltem. Most az az egyetlen feketém, mert ami volt, elfogyott.

    VálaszTörlés
  8. Beautiful swatches! I'm so happy you like my color!! I love your close up brush photos, may I share on on my Instagram? (with a link to you of course) :)

    VálaszTörlés
  9. @SassyShelly Ackerman: Thanks :)
    The nail polish is beautiful :)
    Instagram okay :)

    VálaszTörlés
  10. Nevéhez hű :D Viszont én sem rajongok a fekete lakkokért, így nem különösebben fogott meg :)

    VálaszTörlés