2014. szeptember 14., vasárnap

Hétvégi Haul: Nail Vinyls, Scarlett, Badass....

Sziasztok!
        Rég üldözöm a piCture pOlish Bridget színét, emiatt kerestem fel a Naillland standját, de megint lemaradtam róla. Sebaj, lesz ez még, viszont üres kézzel lehetetlen tőlük távozni. A mai zsákmányból a legérdekesebb a Nail Vinynils.
A Nail Vinyls körömdíszítéshez használható ragasztócsíkok első benyomása durván mellbe vágtak, ez nem más mint az ára! Le sem merem írni, kb. 2 darab PP lakk ára. A másik dolog, hogy nagyon picik az ívek, mikor a nagyon kedves eladólány megmutatta, vártam, hogy hozzáteszi azt a megjegyzést, hogy  ez csak bemutató darab és az eredeti A5-ös méret,  de nem hallottam ilyet. A szemöldököm körülbelül az agyamig húztam fel a megdöbbenéstől.
Győzött a kíváncsiságom, innentől viszont csak áradozni tudok ezekről!
Nagyon könnyű használni, gyengéden ragadnak, nem marad nyomuk a lakkozáson, éles marad a kontúr,  némi fantáziával és guglizással eszméletlen manikűröket lehet  alkotni. A parányi méretet illetően, a csomag tartalma: 400 darab!!!
 Ez nagyon sok, így ajánlom, érdemesebb 3-an - 4-en megvenni egy csomagot,  4 részre simán elosztható, egy darabig lesz mivel feldobni a lakkozásokat. :)
Én is megosztom a csomagom, ha van akiket érdekel, töredékáron kipróbálhatja, írjon.
Ja, és veszik a Nail Vinyls szettet, mert erre is rákérdeztem.Átvillant az agyamon a nagy kérdés, ki az az örült akinek ennyiért kell, megnyugodtam, nincs nagy baj velem, van rá igény, veszik-viszik a lányok.
piCture pOlish körömlakkok közül most a Scarlett és Badass színekre esett a választásom. Két PP körömlakk volt betervezve, a Badass szín már rég kacsingatott rám, így ideje volt hazahozni, a Scarlett meg rám hajtott, ahogy kézbe vettem  örült csillogásba kezdett...ki tudta volna ott hagyni? :D
Most tartok ott, hogy a PP körömlakkokból megjelent színekből már csak 3- szín hiányzik és minden színem meglesz ami tetszett, bár bizonyára nem egy kollekció fog megjelenni karácsonyig.
A képek gyenge, erősen borult időjárásnál,  természetes fénynél készültek:


 Vakuval készült képek:


 A Moyra kínálatában nagyon szép színű körömdíszítő strasszkövek jelentek meg, én a 02-es szín, SS3-as  méretet választottam:

A Seche - Restore körömlakkhígítót nem kell bemutatnom, ehhez csak annyi hozzáfűznivalóm lenne, hogy akinek vannak drágább körömlakkjai CSAK EZT HASZNÁLJA! Nem kell megijedni az ár/mennyiség aránytól, mivel a 14 ml-es hígítóval 8-10 megvastagodott körömlakkot simán fel lehet lazítani, anélkül, hogy a körömlakk minősége romlana. Nekem nem ez az első ilyen hígító, tapasztalatból mondom, megéri. Előre nem szoktam felhígítani a régebbi körömlakkokat csak amikor használni szeretném. Régen - még a blog előtti időszakban- sok körömlakkot hazavágtam acetonos hígítással....

Szóval, már csak nagyon-nagyon sok időre lenne szükségem, hogy írni is tudjak a sok újdonságról ami az utóbbi időben felgyűlt, de erre nem sok esélyt  látok jelenleg.
A gyakrabb posztoláshoz, naponta megjelenni új bejegyzéssel, rengeteg időbe telik, aki rendes munkaidőben dolgozik, háztartást vezet erre képtelen. Én nem tudom csinálni, pedig nagyon szeretném, de nincs napi 2-3 órám a blogra. Lakkozok mindennap, ez 10-15 perc, de van, hogy Instagramra sem teszem fel, viszont vasárnaponként van 1-2 szabad órám amit a blogra fordítok. :D


Milyen körmöscuccot, körömlakkot vettél mostanában?
Illetve, kíváncsiságból kérdezem, aki blogot ír, mennyi ideig tart egy bejegyzés megírása fényképezéssel, fényképek szerkesztésével? :D

12 megjegyzés:

  1. Én mostanában körömnyomdákat vettem (Cici&Sisi Jumbo Set 1-2 és Bundle Monster Holiday), de még várom, hogy megérkezzenek. A körömlakkvásárlásokat viszont próbálom visszafogni (a nem használt lakkokat pedig elajándékozom), mert nagyon sok van...
    Engem érdekelne a Nail Vinyls, ha még aktuális az ajánlat, szívesen átvennék belőle valamennyit! :D
    Amíg nem blogoltam, addig én sem gondoltam, hogy nem is olyan egyszerű, mire elkészül egy bejegyzés. Az írás nálam egyszerűbb, amikor van egy kis időm, már írom is piszkozatban a szövegeket, de a fényképezés, szortírozás, szerkesztés már sokkal hosszadalmasabb macera egy óra tuti megvan (úgy, hogy nem használok speciális képszerkesztőt, mert nem értek hozzá, ráadásul nem is vagyok egy túl jó fotós - sajnos)

    VálaszTörlés
  2. @PAncsi: rendben, még két lány jelentkezhet akit érdekel a NV.
    Igen, nálam is a képek az időgyilkosok. :D

    VálaszTörlés
  3. Nálam is sok időt vesz igénybe a bejegyzés megírása. Mostanában nagyon sok manikűrt alkottam, mert hát 1-2 nap után megunom, de blogra mégsem kerül fel, hiába készítek fotókat is, egyszerűen nincs rá időm. Van magánélet is a meló mellett, szóval arra is figyelni kell. :) Sok mindent vettem és veszek is mostanában, de leginkább saját örömömre. Ami a ragasztócsíkokat illeti, ebay-en olcsón hozzá lehet jutni és azok is nagyon jók, próbáltam.

    VálaszTörlés
  4. Legutóbb pont ilyen díszítő-ragasztócsíkokat vettem ebayről, mert pofátlanul drágának találom a NV-t, viszont elkezdett érdekelni a technika. 6 csomagot vettem kb 1200 Ft-ért - tisztában vagyok vele, hogy mind a minőség, mind a mennyiség elmarad az NV-től, de 400 db-t úgysem használnék el kb. sosem, játszani pedig a gagyi is jó :)
    Nekem bejegyzéstípustól függ, hogy melyik munkafázis veszi el a legtöbb időt. Van, amikor egyből sikerülnek a fotók, máskor, főleg körmös képeknél rengeteget készítek, hogy legyen miből válogatni. Szerkesztéssel szívesen szórakozok, de azért időrabló tud lenni, az írás pedig van amikor könnyen, van amikor nehezebben megy. Mindennel együtt egy átlag bejegyzés 2-3 órámba kerül.

    VálaszTörlés
  5. @T. Andi:nálam is ez a helyzet, azért a család fontosabb a blognál, bár a blog a 3. gyermekem :D
    Eddig nem volt hasonló ragasztócsíkom, a míg nem tudtam körömnyomdázni celluxcsíkokkal próbálkoztam, de bénák lettek a "művek" . :D
    Ezeket nagyon könnyű használni.
    @Phoenix: picit megnyugodtam, hogy a fényképezés nem csak nálam visz el sok időt, mert azt hittem másnak ez 20-30 perc alatt megvan csak én vagyok mafla,csak feliratozom és méretre vágom a képeket, nincs semmi retusálás meg extra szerkesztés. :)
    Nem keresgéltem ragasztócsíkokat eddig, láttam ezt a csomagot sok külföldi blogon így gondoltam a celluxtól jobb, kipróbálom. Sokáig lehet velük szórakozni bárhonnan is vesszük, ez tény. :)
    Minőségben nem tudom mi lehet a különbség, talán csak az lehet gond ha nem szárad meg a körömlakk mielőtt felhelyezzük.

    VálaszTörlés
  6. Én is pont arra gondoltam, hogy a Nail Vinylst csak csoportosan rendelném meg. :)

    VálaszTörlés
  7. Szia! Jó a blogod. Imádom a körömlakkokat. :)
    Jelöltelek egy díjra! Várom a válaszaid! :)

    Bannercsere?:)

    VálaszTörlés
  8. Erzsi! Így az 1/4 csomag engem is érdekelne, ha még beleférek! A teljes csomagot biztosan nem venném meg, tényleg pofátlanul drága, de nagyon érdekel a minősége, főleg úgy, hogy most kezdtem el kipróbálni az e-bayről nemrég érkezett hasonló rendeltetésű darabokat.
    A Bridget-tel kapcsolatban pedig azt tudom javasolni, hogy esetleg írj a Naillandnek, hogy a raktárból küldjenek ki neked egyet a standra, mert a webshopban van belőle. :)

    VálaszTörlés
  9. @Zizitim: rendben, van még matrica, írj. :)
    Köszi a tippet, emailbe kértem a Bridget-et, de tegnap egy Grace várt rám, jót nevettünk, sebaj, legalább jobban fogok örülni neki, hogy ilyen nehezen szerzem meg. :D

    VálaszTörlés
  10. a Moyra köveit én is nagyon szeretem. :)

    VálaszTörlés
  11. Erzsi, itt is írok, mert hátha az emailt nem olvasod: nekem van egy bontatlan üveg Bridget-em, ha érdekel.

    VálaszTörlés