2013. december 12., csütörtök

Napi köröm - a legkedvesebb körömlakkjaim #1

Sziasztok!

      Reggel tanácstalan voltam milyen színűre fessem a körmeim, hiába a sok újdonság, a sötét színektől elteltem, kellet valami kis változatosság, ilyenkor mindig a kedvencekért nyúlok.
Ezért a mai posztban, két nagy kedvencemet mutatom meg.
Fekete farmer, fehér kasmírpulóver,  fekete-arany táska és csizma  volt a mai "szerelésem", ehhez választottam az OPI Ski Slope Sweetie gyönyörű, fehér-világos arany színjátszós és agyjátszós körömlakkot, amit kicsit feldobtam a Deborah Lippmann glitteres fedőlakkjával, név szerint a Glitter and Be Gay körömlakkal.



A képen látszik az OPI üvegéből igen sok hiányzik -magamhoz viszonyítva sok- így nem kell magyaráznom mennyire tetszik, különleges a gyűjteményembe, gyakran használom. A DL glitteres fedőlakk meg a legszebb a hasonló típusú lakkjaim közül, ámbár van pár Nails Inc. és egy Ciaté lakkom ami nagy riválisa lehet, nem beszélve a 6 darabos mini Starlight DL szettről.....

Januártól rengeteg poszttal jelentkezek, nagyon-nagyon sok újdonságot vettem/kaptam, csak a két Deborah Lippmann szett 18 új szín, plusz van még két új, nagyon szép DL lakkom  és egy szuper-hyper-gigantikus-frenetikus-fenomenális  kézkrémem, ami valójában testápoló, új Zoya lakk, és hatalmas Dior haul, szóval lesz miről írnom, ahogy sikerül utolérnem magam.
A képek mobil telefonnal készültek, rendes képeket a lakkokról itt és itt találtok a blogon.

Addig is lányok, mindenki ezerrel készüljön az ünnepekre, irtózatosan gyorsan közeleg, a blogokat karácsony után is ráér olvasni, oké mobilról napközben néha még én is belesek másokhoz és próbálok két szavas kommenteket  hagyni :D

Ma milyen színűek a körmeid ?

Illetve mi lesz a karácsonyi menü, én még nem döntöttem el,  hagyományos alap, de valami különlegeset is szeretnék, így minden étel érdekel, levestől kezdve a süteményekig :)

26 megjegyzés:

  1. Nekem még érnem kell ezekhez a színekhez. Most épp matt sötétlila a körmöm. A karácsonyi menü a következő lesz (9 főre, ebből 1 baba, 1 kismama/én, 4 nagyszülő) : vendégvárónak forraltbor, előételnek svéd gombasaláta és gombás-fetás falatok. Levesnek halászlé és fűszeres gyümölcsleves. Főétel tonhal tésztában, göngyölt pulykamell hercegnő-burgonyával. Desszert zserbó, bejgli, mézeskalács meg valamilyen torta a Kisjézus születésnapjára:)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép manikűr! Deborah meg az opi lakkok gyönyörűek!!
    G Gal belgian chocolate lakk van most a körmömön.

    VálaszTörlés
  3. Ez az OPI egyre jobban tetszik, sajna nálunk még nem láttam
    Most lakkoztam, egy új lilát próbáltam ;)

    VálaszTörlés
  4. Majdnem fekete , nagyon sötét bordó:)Kipróbáltam a Vinylux téli kis minta kollekcióját és abból a legsötétebb szín.Ahogy Te is írtad, a hét napot bizony nem bírja ki, de én azért látok benne fantáziát.Én ritkán lakkoztam eddig mert egyrészt nincs időm kivárni hogy a rétegek megszáradjanak egymás után a felkenésnél másrészt a legdrágább lakkjaim (Chanel,Lancome ) is egy -két nap után már megindultak a köröm szélénél,ami nagyon igénytelenül néz ki...Nekem ez a Vinylux egyenlőre nagyon biztató két dolog miatt: 10 perc alatt konkrétan keményre szárad a 3 réteg és szaladhatok az utamra, a másik hogy végig megőrzi a fényét, amitől kicsit gél lakk hatása van a körmön.Szóval összefoglalva az olyan nagyon elfoglalt női egyedeknek mégis ajánlom akiknek még arra sincs idejük hogy két hetente egy gél lakkot feltetessenek vagy két naponta lakkozzanak .A kis téli kollekciót a CND minta boltban vettem, 6 szín van benne és a fedő lakk, 4990 Ft volt.Amivel kicsit palira vettek, az egy ScrubFresh nevű lemosó, amivel elvileg a lakk felvitele előtt kell a körmöt áttörölni hogy zsírmentesítse.Na itthon olvastam csak el az összetételét, ez konkrétan tömény aceton egy pici alkoholal,viszont 3900Ft ba került...Na mindegy most már elhasználom köröm lakk lemosónak:)

    VálaszTörlés
  5. Ja azt nem írtam hogy nekem 4 napot bír ki teljes pompájában,aztán széleken elkezd kopni.

    VálaszTörlés
  6. Csodás lakkozás :) Rajtam ma gyöngyházfény-túltengés van: China Glaze Travel in colour és Golden Rose Paris kollekció 343, ciklámen-pink az összhatás.
    Karácsonyi menünk nem nagyon változik, halászlével indítunk, utána rántott hal, rántott karaj, rengeteg tejföllel selymessé varázsolt krumplipüré, párolt rizs, tartármártás kukoricával, hagymás-ecetes burgonyasaláta, savanyúság, baconös kelbimbó, majd desszert gyanánt bejgli és csokis-vaníliás Vienetta fagyi :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  7. Mai lakkom Rimmel velvet rose, gyűrűs ujjon pedig opi rainbow c. Kellett vmi vidámság a szürkeségbe. Ha nem lennék már időzavarba átlakoznám olyasmire, mint a tied mert most "megkívántam" :)

    VálaszTörlés
  8. Ha lenne hó, ez is simán télies lenne, nagyon szép :)
    Egyénként én is beteltem a sötét színekkel és a bordókkal-pirosakkal, szóval most nefeljcskékre festettem, és olyan fedőlakkot tettem rá, amitől egy mutáns madár tojásának néz ki az egész :D

    VálaszTörlés
  9. Szép lett, ez a lakk még mindig nagyon tetszik :) Nálunk valószínűleg lesz szokásos töltött káposzta, ha kapunk normális oldalast, akkor még az, esetleg sült kacsa vagy liba. Nálunk általában ezek az alap dolgok szoktak lenni :) Meg krumplipüré, párolt káposzta, esetleg birsalmakompót, hókifli, mézeskalács, szoktunk még tortát is, a kedvenc a belül gesztenyekrémes, kívül csokis.

    VálaszTörlés
  10. Ó jaj de gyönyörűségesek így egymás mellett...na meg külön külön is :D
    Nálunk még nincs eldöntve a Karácsonyi menü, majd az utolsó percben, a kapkodás teszi extra finommá :D :D
    Ma kockásra festettem a körmömet: szürke alapon sötétkék, bordó és világos szürke sávokkal amik a kockás mintát adják :)

    VálaszTörlés
  11. Sweet baby Jesus! Az az OPI eddig miért kerülte el a figyelmem!!! Elképesztően szép, awww!

    VálaszTörlés
  12. Szép lakkok :D.. vajon mikor lesz felénk az opi téli kollekciója? Itt még mindig az őszi van csak kitéve..
    Most egy bordó CG van a körmeimen :)

    VálaszTörlés
  13. a fogyása alapján tényleg nagy kedvenc lehet nálad ez a lakk :)
    az én körmeimen az opi solitaire tanyázik, gyűrűsujjon megspékelve az anny rock your nails golden rose hasonmásával ;)
    de az a baj, hogy annyi szép lakkom van már, hogy kb. 2 nap elteltével már késztetést érzek, hogy lemossam az aktuális lakkot, amit amúgy felkenéskor tutira imádtam! :D

    VálaszTörlés
  14. En most opi alcatraz rocks+a golden rose ezust homoklakkjaval vagyok mar ket napja!
    Karacsonyi kajak (mert ugyebar 6 napra kell gondolkodni):toltott kaposzta,kacsamajpastetom,sult pisztrang,angus steak,rizotto.a tobbit meg nem talaltam ki ;-)

    VálaszTörlés
  15. Hát ez tényleg nagyon szép manikűr lett! Nálam is az arany most a főszereplő, az abszolút kedvenc pedig a China Glaze Mingle with Kringle. Tökéletes. :-)

    VálaszTörlés
  16. Micsoda színek! Imádom, amit névről nem ismertem fel, rákerestem :D
    A kajákat is imádom ;)

    VálaszTörlés
  17. Nagyon tetszik ez a fehér lakk, a Lippmann darabról nem is beszélve.. :3 Most készülök lakkozni, szóval nem tudom,hogy ma milyen manikűrrel fogok szaladgálni, de szerintem idomulok ahhoz,hogy ma lesz a karácsonyi bevásárlásunk. :D

    Karácsonykor csak egy napot leszünk itthon, a többit a szülőknél töltjük,de zöldfűszeres lazac lesz hercegnőburgonyával, a desszert pedig jégkrémtorta. *.* Egyszerű, nagyszerű :D

    VálaszTörlés
  18. Nagyon örülök ennek a posztodnak, mert eddig nem bírtam dűlőre jutni ezzel az OPI lakkal kapcsolatban, de most már tudom hogy kell. Gyorsan rendeltem is egyet. :) Anyagi csődbe viszel! :)

    VálaszTörlés
  19. Megvettem az OPI Mariah Carey kollekcióból az In my Santa Suitot- egész hazaúton vigyorogtam, mint a tejbetök. :) Alaplakk megszáradva, hamarosan pirosba borulnak a körmeim.

    VálaszTörlés
  20. Ma karácsonyfás körmöm van :)
    Én karácsonykor nem főzök, mert a program a következő: 22-én megyünk Debrecenbe mamáékhoz, 24-én haza párom anyukájához, 25-én én anyukámhoz, 26-án fel Pestre apukámhoz. És már vége is a Karácsonynak :D

    Amúgy hal mindig szokott lenni, meg töltött káposzta, krumplisaláta, vagdalt. Húsleves vagy halászlé. Bejgli, mézeskalács...stb. Én idén is ezekre számítok.

    VálaszTörlés
  21. Nagyon tetszik! :) Egyszerű de elegáns. :)

    VálaszTörlés
  22. DL lakk de szép! :)
    Nálam most a zöld mánia tombol. Anny 377.40 welcome gift zöld lakkja van a körmeimen golden rose glitteres jolly jewels118-as lakk van ráhúzva a két gyűrűsre pluszban.

    Karácsonyi menü:szokás szerint egy erős marhahús leves lesz a nyitó, aztán a főfogás nálunk mindig vadhús, általában szarvas. Szarvas comb készül idén hercegnő burgonyával. Süteményt a nagyobbik fiam fog választani, mivel azt vele sütöm. Van egy tippem, hogy Domino süti lesz megint, mert imádja dekorálni. Mellé készül mézeskalács, szintén a nagyobbik csemete segítségével.

    VálaszTörlés
  23. nagyon jól mutatnak együtt:)
    nekem ma az OPI My Vampire Is Buff van a körmeimen, imádom ezt a lakkot:)
    nálunk a karácsonykor elengedhetetlen a narancsleves, csak egy évben egyszer készíti el az anyukám ezt a levest és teljes titokban tartja a receptet, hogy nehogy valaki hétköznapi ételt csináljon belőle:)

    VálaszTörlés
  24. Mai lakk, Color Club ezüst from you:). Karácsonyi kaja lesz: rántott hal, majonézes kukorica, jázminrizs, szigorúan diós bejgli. (Utáljuk a mákosat) ÉS ezt se én sütöm, veszek valahol, mert muffinon kívül nem tudok sütni mást:D

    VálaszTörlés
  25. én is nagyon szeretem a tőled vásárolt opi-t, az a nagy kedvenc!

    VálaszTörlés