2013. december 6., péntek

Nails Inc. - Sprinkles Hampstead Court


Sziasztok!

A Nails Inc Best Dressed Nails  karácsonyi körömlakk  szettből, ma a piros "mákosat" , a Sprinkles Hampstead Court amit pár hete próbáltam ki és most érkeztem el addig, hogy a blogra is felkerüljön.
Az üzletben mikor megláttam a szettet az első gondolatom az volt, hogy ez az egyetlen szín amit nem fogok használni, mert nem tetszik. Hazaérve az első dolgom az volt, hogy  a kilakkozott körmeimre mind az 5 színt kipróbálta, a meglepetés a 2. rétegnél ért...nagyon megtetszett.
 Az áttetsző, gélszerű piros színt megbolondítja az ezüst és fekete glitterek csillogása, attól különleges, hogy az ezüstszínű glitterek  a lakk alatt is megcsillannak, nem fedi el az áttetszőlakk.
Két rétegben vittem fel, gyorsan szárad, fedőlakkot (Seche Vite) használtam a végén. Szerettem volna egy kicsit megtörni, különlegesebbé tenné, ezért az elképzelésem az volt, hogy a gyűrűsujjam feketére festem, piros lakkal spirál mintával nyomdázom, majd pár ezüst pöttyöt teszek a mintára...az elképzelés jó volt de megvalósíthatatlan, mivel egy piros lakk sem látszott, a feketén, legalább 8x mostam le a gyűrűsujjam, volt fehér alapon piros nyomdázás, ez elmosódott, feketével nyomdázva és piros pöttyök, ez borzalmas lett, majd ez lett  a vége,  a kompoziciót nevezhetnénk "latyakos novembernek". (a lakkot novemberben használtam).

Ez is  borzalmas lett, tervbe volt, hogy  később újra megpróbálom, de erre most egyhamar nem lesz időm. A kisujjamon tévedésből csak 1 rétegben kentem fel, nagyon látszik a különbség, kötelező a második réteg.
A körömlakk nagyon gyorsan szárad, tartóssága jó.

Van, illetve tetszenek a "mákos" körömlakkok?


8 megjegyzés:

  1. Nagyon szép ez a lakk! Én szeretem a mákos lakkokat! :)

    VálaszTörlés
  2. Hi Bioarcapolas, good blog! But if you want change your graphics we have a Free Blogger Template for you! Go on:
    http://www.graphicssouffle.com/
    See you soon.

    VálaszTörlés
  3. Nincs mákos lakkom, de mostanában egyre jobban tetszenek :)

    VálaszTörlés
  4. Hasonló mint a Golder Rose Jolly Jewels 116-os lakkja. És nekem is nagy kedvencem, úgyhogy ez is nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  5. Nekem őszintén szólva a gyűrűsujjadon lévő lakkozás jobban tetszik :P :)

    VálaszTörlés
  6. Szeretem és ez a piros gyönyörű :)

    VálaszTörlés
  7. És mi van a mákos hajú emberekkel?:D:D

    VálaszTörlés
  8. Nagyon szép, tetszik! :) Nekem két mákos lakkom is van, de mivel mindkettőt most hota az Angyalka, még egyiket sem sikerült kipróbálnom. :)

    VálaszTörlés