2013. december 3., kedd

Lipstick Queen Velvet Rope - Star System árnyalat


Sziasztok!
          Számomra teljesen ismeretlen márkából vásárolt rúzst szeretnék ma bemutatni.
Az első szempont a vásárlásnál a csomagolás volt, a csomagolás egyszerűen mesés, luxus darab, akár az ára is, így nagyon vártam, hogy kipróbálhassam, vajon  a rúzs minősége is arányos az árral és luxus megjelenéssel?
A rúzs, stílusosan egy bársonyos papír dobozban érkezett, a mérete kisebb az átlagos rúzsoknál, a súlya az átlagos 3,5 g. A rúzs mágnesesen záródik, könnyen kinyitható, biztonságosan záródik, a mágnes a rúzs talpában található.
A rúzs. A rúzs a csomagolással arányosan luxus minőségű! Elképesztően pigmentált,  a textúrája semmihez sem hasonlítható, egy ultra könnyű, súlytalan  textúra, nem érezni az ajkakon csak az ápolóhatását, egy pillanat alatt sima, telt ajkakat varázsol, enyhén mentolos, ez hamar elillan, nem zavaró. A rúzs összetevői között magas E vitamintartalmú sárgabarackmag olaj és méhviasz mellet egy új fajta szilikon is megtalálható, a szilikon elasztomer. Tartóssága jó, egyenletesen kopik.
Amit sajnálok, hogy a színválaszték csak 5 színből áll, a többi színei számomra nagyon erősek.
A mérete:
A szín:

Nagyon elégedett vagyok vagyok a rúzzsal, igazi kuriózum a minősége és a csomagolása is, remélem hamarosan új színekben is elérhető lesz.

Összeszedtem minden bátorságom, próbáltam kedvesen, elbűvölően a fényképezőgépbe nézni, na, ez nem sikerült, sőt a rúzsszíne sem látszik igazán, ami viszont visít a képekről, az az elégedettségem, no nem magammal,  a rúzzsal.

A rúzst innen vásároltam.

*ez volt a 700.-ik bejegyzés a blogon.


14 megjegyzés:

  1. De jó a hajad!Nagyon jól áll!A rúzs az jó kis "nude" szín, ilyet a legnehezebb találni, hogy se hulla kinézet ne legyen, se túl sötét, mert akkor ugye már nem nude:)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép ez a rúzs és jól áll neked!! Tetszik a hajad!

    VálaszTörlés
  3. Szerintem jók a képek!
    még sosem volt rúzsom, de néha gondolkodom egy beszerzésén :) Azt hiszem ez nem az a kísérletező árkategória, de azért nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
  4. Csajok köszi :)

    @Szilvia33: kontúrceruza kell hozzá, mert máskülönben eltünteti ez is az ajkakat, de ecsettel összedolgozva nem látszik a kontúr, jó a végeredmény :)
    Sajnos csak 5 színben jelent meg és a többi erős pink illetve piros :(

    VálaszTörlés
  5. Nekem is tetszik a hajad, én látom a rúzst az ajkadon és jól is áll neked. Elég biztató amiket írtál róla :)

    VálaszTörlés
  6. Király a frizurád, mit csináltál vele?

    VálaszTörlés
  7. Én is arra figyeltem fel rögtön mennyire jó a hajad! A rúzs is szép nagyon :)

    VálaszTörlés
  8. Tetszik nagyon!A frizura is és a rúzs is!:-)

    VálaszTörlés
  9. Nálam szerintem a képernyő fényességes rájátszik, hogy a képeken nem igazán látom a rúzst, viszont látom a frizurád és nagyon jól áll :) Egyébként pedig szép színe van a rúzsnak a swatchok alapján :)

    VálaszTörlés
  10. Köszönöm :)
    A frizurám nem új, kicsit rendbe jött a hajam a L'Occitane sampontól, azóta sokkal egyenesebb, simán beszárította a fodrászom.

    VálaszTörlés
  11. A rúzst tényleg nem látom, de a hajad nagyon-nagyon szép! :)

    VálaszTörlés
  12. A hajad nagyon cuki,nekem viszont a úzs annyira nem meggyőző. Swatch-ként tetszik,viszont a képen sajnos tényleg nem látszik,hogy van valami az ajkadon. élőben biztos jobb, és elhiszem,hogy a textúrája álom, viszont ez alapján a kép alapján nem venném meg, bocsi. :D (és nem a fotóstudásod,vagy téged minősítelek,mert téged bírlak nagyon, tudod. :))
    Grat a 700. bejegyzéshez!

    VálaszTörlés
  13. Legközelebb nappal is készítek egy képet a rúzzsal, remélem lesz még ebben az évben időm rá, hogy napközben fényképezőgép legyen a kezembe :D
    Mindenesetre nem annyira sötét a számon mint az alkaromon, a minősége szupi :)

    VálaszTörlés
  14. Gratulálok a 700. blogbejegyzésedhez :) Jól áll a rúzs ;)

    VálaszTörlés