2012. szeptember 3., hétfő

Változások avagy közeleg a blog vége


Sziasztok!


            Egy pár dolgot szeretnék veletek megosztani kedves Olvasóim, ami a blogot érinti.




           Elsőnek tisztázom, nem bántott senki ( nem is tudnának, nézzenek tükörbe mielőtt kinyitják nyilvánosan a szájukat), nem bántok senkit, nem  téma hiányában szenvedek (lásd a képeket, rengeteg cucc van amiről még nem írtam), nincs tele a tököm semmivel és senkivel, magamból  lett elegem.
Mint akinek se kutyája, se macskája és az életét a blog tölti ki, túl sokat lógok itt, ami már nem egészséges olyanoknál akinek családja van, egyedülálló fiatalok esetében más, de ennyi időt a hobbimra pazarolni sok.
           Már az olvasást is nyűgnek érzem és nem is olvasok  több mint 15 magyar beauty blogot, csak azokat akiknek az írója szimpatikus, mindegy miről írnak, azt elolvasom és megjegyzést hagyok, ha csak annyi írok, hogy tetszik vagy szép szín, de tudatom, hogy ott jártam, igaz nem minden esetben de igyekszem. Nem köt le semmi a blogokon, sminkes bejegyzések szépek, jók de nem tudom megcsinálni, ha eltudnám készíteni utcára akkor sem mennék ki úgy utcára, a party korszaknak már vége nálam, hajas téma,  próbálkoztam de a szilikonmentesség az első 2-3 ígéretes  hónap után romlott a hajam állapota, most szilikonmentes sampont használok de a formázok amit néha  használok már nem szilikonmentesek, tudom így nem sok értelme van de semi-szilikonmentesnek érzem magam tőle, XIMENIA olaj nélkül meg élni sem tudnék, ez változatlanul csodaszer a hajamra. Mióta rátaláltam a PAULA'S CHOICE AHA hámlasztóra, a SWEETSATION LUMI*ESSENCE arckrémére és a NARS BB krémre, bababőröm lett, magamhoz viszonyítva, lassan a pattanás szó értelmét sem tudom, így már nem olvasom az arcápolásos bejegyzéseket. Körmös bejegyzések, nos ezek még érdekelnek, a színek és az irigykedve csodált kreatív díszítések.
Szóval minden elismerésem az olvasóké, akik még megnyitnak egy blogot.

A megjegyzések, blogra feliratkozok  számának stagnálása is azt jelzi, lassan elég volt a bloggolásból. Már májusban megfordult a fejeben, mikor az olvasóimat kértem  jelezzék  egy ponttal a megjegyzéseknél aki rendszeresen olvas, 10%  jelezte, ez nem sok, belefér a zárt blogba is, mivel ennyi bejegyzéssel nem fogom törölni a blogot, túl sok munkám van benne, de nyitva sem hagyom ha nem írok aktívan. Plusz soha nem lehet tudni alapon, bármikor folytathatom.
Maradok olvasó, sokkal kényelmesebb.

Egyenlőre még nem tűnök el, csak ritkulnak a bejegyzések,  heti 2 bejegyzést engedélyezek magamnak a szokásos 5-6 helyett.
Nem tudom megmondani meddig marad a blog, lehet 1-2 hónap , de maximum november.
A kisebb nagyobb gondok mellet annyi minden van amire nem jut  időm és itt most megint csak ismételgetni tudom magam, az egészség után az idő a legnagyobb kincsünk, nem szeretném a gép előtt ülve elpazarolni.
Most inkább magammal szeretnék egy kicsit foglalkozni, újra eljárni tornázni, új cuccokat vásárolni, sminkcuccból már rengeteg van, egyre kevésbé vágyok bármi után, elteltem.Azért  nem fogok semmit megvenni, hogy legyen miről írjak. A blog előtt, alatt és utána is azt vettem/ veszem/fogom megvenni  ami nagyon tetszett vagy kíváncsivá tett.

Ameddig   kikapcsolódás  és nem kényszer a blogírása, csak addig szabad írni.
Ezért is írtam meg ezt a bejegyzést, ha egyik napról a másikra eltűnik a blog, az  azt jelenti már nem élvezem. Nálam nem 2 képből állt egy bejegyzés, szívvel-lélekkel írtam, őszintén. Amikor egy arckrémre azt mondtam a legjobb, nálam nem láthattatok utána újabbat, hogy 2 ml ingyenes mintákat tesztelgetek, ajánlgatok. Akinek "lefeküdtem" az a Glitter Gal volt, de erről tudtam, hogy az egyik legjobb holo lakk márka, sőt azóta beszéltem olyan külföldi bloggerinával akinek 20x annyi sminkcucca van mint nekem, óriási tapasztalat, gyűjtemény tulajdonosa és tőle is megkérdeztem melyik a legholobb körömlakk a készletéből és a válsz  GLITTER GAL volt, lekörözi a Layla-t, Gosh-t. Ezt nem gondoltam, a Layla-t  hittem  a csúcsnak a holo lakkok közül, a blogokon látott bejegyzések  alapján.
A nyereményjátékokat illetően a megjegyzéseket írók között fogok még  kisorsolni  2-3  körömlakkot a legújabb  őszi- téli kollekciókból ( még nem rendeltem meg).
Többet a nyereményjátékokat sem fogom reklámozni! ezzel is a tényleges olvasók esélyét. szeretném  növelni A bloggeren is átállítom, hogy csak az utolsó bejegyzés legyen látható a blog megnyitásánál.
Itt most elmesélem,  mikor az első nyereményjátékot láttam beauty blogon nagyon meglepődtem, mivel a bloggerek adnak , a véleményüket, tudásukat, magukat, az idejüket, logikus az lenne hogy az olvasók szervezzenek a bloggereknek nyereményjátékot  a munkájukért. De egyből rájöttem a lényegére :D
       Sokat gondolkodtam rajta, jól átrágtam, egy év után nehéz lesz abbahagyni és elvégre van aki  már  2 -2,5 éve bloggol és fel ennyi olvasója  sincsen,  befejezzem-e vagy sem, de már nem szórakoztat annyira mint az elején.
Kényszeríteni soha, senki, semmire nem tudott ezért nem tudom erőltetni a folytatást, mikor már nincs meg az az öröm, lelkesedés ami  írásra, fényképezésre ösztönözne, azt jelzi, ennyi volt.

Nehéz volt megírni, remélem megértitek :)



Ui.: 09.04. kora este.
Nagyon szépen köszönöm a  hozzászólásokat, lélekmelengetőek:)
Remélem érzitek ezt nem hisztizésnek szántam csak magamtól,a sminkcuccoktól lett elegem, elsőnek  csökkentem a tempót  és majd meglátjuk.
Hétvégén már egy jobb hangulatú bejegyzéssel várlak benneteket :)




75 megjegyzés:

  1. Hat megértem..........! azt hiszem igazad van.Èn ,,csak,, olvasó vayok,de nèha már a fülem tele a sok egyhangú semmi bloggal,èn is már csak kb 5-6 bejegyzèst olvasok.Sajnos,az igazán jók kezdenek kikopni.Ès mióta tudom,hogy pènzèrt reklámból is blogolnak.......!

    VálaszTörlés
  2. Annyira sajnálom. De ha tényleg így érzed, akkor valahol, valamiben szükséges a változtatás. Minden bejegyzésedet elolvasom, és azt kell, hogy mondjam nagyon nem várom a novembert. Kimondhatatlanul sajnálom. :/

    VálaszTörlés
  3. Mi ugye már ezt megbeszéltük priviben.
    Az a lényeg, hogy úgy csináld, ahogy neked jó.
    Nem szeretném, hogy végleg eltűnj, ha heti 2 posztot szeretnél, akkor ennek is örülni fogok.

    VálaszTörlés
  4. Örömmel olvastam a bejegyzéseidet. Főleg azért volt számomra érdekes, mert egész más korosztály vagyunk és jó volt egy ilyen nő gondolatait is olvasni, ezzel tűnsz ki a sok másik közül. Annak nagyon örülök, hogy nem szünteted meg a blogod, mert gyakran előfordul, hogy blogarchívumokat nézegetek, keresgélek, tök érdekes például látni a fejlődést. Nem szeretném, ha abbahagynád, persze, ha nyűg, akkor ne írj, mert ha kényszer az tényleg érződik. De heti egy bejegyzés is bejegyzés, és ha azt sikerül örömmel írnod, akkor már megérte, saját magadért is. Remélem, egy kis lelkesedésed még marad. :) De azt is megértem, hogy kezd unalmassá válni a téma, főleg ennyi idő után. Én még viszonylag új vagyok a szférában, de néha én is unalmasnak találom az egészet. Szerencsére ilyenkor egy idő után mindig találok újdonságot magamnak, amiket olvasgathatok, vagy amiről épp írhatok.
    Lehet, hogy egy kicsit szétszórt komment lett, bocsánat, igyekeztem összeszedetten fogalmazni, de mindig fordítva sül el :)
    Minden jót neked, azért én még számítok rád, még ha ritkán is!

    VálaszTörlés
  5. Én is megértem! :)
    De nagyon sajnálnám, ha megszűnne a blog...(bár nem hagyok mindig nyomot, hogy itt jártam, rendszeresen olvaslak...csak nem nagyon szeretek kommentelni, meg nagyon sok időm sincs...egyre sűrűsödnek a dolgok, és a tanulnivalók-sulin kívül IS)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon sajnálom a döntésed, de érthető. Azért remélem véglegesen nem tűnsz el.

    VálaszTörlés
  7. Hajj te, ahogy érzed. Tudod, hogy nagyon kedvelem,ahogy írsz. Puszi!

    VálaszTörlés
  8. Kedves névtelen,látom azért olvasól, máskülönben nem zavarnálak :D
    Még 3 ilyen megjegyzés és jövök a rég formámmal a heti 6 bejegyzéssel!

    VálaszTörlés
  9. Nagyon sajnálom. :-(
    Szerettem olvasni a bejegyzéseidet! :)
    De meg tudlak érteni, én sem folytatnám, ha nem okozna örömet...

    VálaszTörlés
  10. Megértem, de sajnálom :(
    De inkább heti 2 legyen, örömmel, szívből, mint heti 5-7 kényszerből :(

    VálaszTörlés
  11. Névtelennek biztos a fejéhez tették a pisztolyt, hogy kötelező téged olvasni :D :D

    VálaszTörlés
  12. Nagyon sajnálom, de az indokaid megértem!
    Remélem ha ritkábban is, de láthatunk majd Tőled bejegyzéseket!

    VálaszTörlés
  13. Megértelek, de sajnálom. A hangnemed volt az számomra, ami többek között kiemelt a többiek közül és nagyon hiányozna, ha nem lenne több bejegyzés, de teljes mértékben igazad van abban, hogy csak addig érdemes csinálni, amíg az embernek öröme van benne. Azért ha csak heti egyszer-kétszer, de remélem írsz még :)

    VálaszTörlés
  14. Sajnálom, de én is megértem....

    VálaszTörlés
  15. Én nagyon szeretem a bejegyzéseket, mert olyan termékeket is láthatok amiket más magyar blogokon még véletlen sem, és azt is szerettem, hogy őszintén írtál a dolgokról, ha drága volt még is szar akkor is megírtad :) remélem nem hagy fel végleg a blogolással, ha heti egy két alkalommal is vagy jelen szerintem az is nagyon jó!

    Én az utóbbi időben nem sok helyre kommenteltem, mert időm sem volt, de látom nagyon sok blogos ettől lesz elkeseredve, nem kellene pedig :) Hozzám is van, hogy alig érkezik egy két vélemény, olyan bejegyzéskehez főleg amiket akár rákig készítettem mindennel együtt, viszont van, hogy egy szedett veted kis képes gyűjtemény sokkal több véleményt kap :) Hát nem lehet érteni az ólasokat :)

    Remélem ez csak átmeneti :)

    VálaszTörlés
  16. Erzsi! ha heti 2 bejegyzésre van időd (ami teljesen érthető,mert mostanában kezdem én is érezni, hogy az idő nagyon kevés,főleg munka mellett,a blog meg sok időt vesz el..),akkor azt is szívesen olvasom,ugyanis engem már az elején a humorod és az írási stílusod fogott meg. hiányozna! :)

    VálaszTörlés
  17. Teljesen megértelek, mostanában egyre kevesebb időm jut mindenre pedig annyi mindent szeretnék csinálni. És most nem csak a blogra gondolok hanem egyéb tevékenységekre. Elég sok lemondással jár számomra is, de eddig még élvezem. Viszont én sem tudok soha semmit úgy csinálni hogy nem okoz örömet és nincs hozzá kedvem, szóval értem mire gondolsz.
    Most mondok egy csúnyát amit sosem szoktam: sajnos olyanok hagyják abba akikben van valami plusz, aki kitűnik a többi közül és nem az aki tucat és unalmas, nélkülöz minden szépérzéket és stílust.... Tényleg nem szokásom senkit leszólni de ez így van.
    Ameddig itt leszel én olvaslak, remélem ez még jó sokáig lesz :)

    VálaszTörlés
  18. Én is szeretem a blogodat. Csendes megfigyelő vagyok, nem írok hozzászólást, de itt vagyok. Üde színfolt vagy a sok blog között, sajnálnám, ha abbahagynád :(

    VálaszTörlés
  19. Szeretem a blogod, mert olyan termékeket láthatok itt, amiket máshol magyar viszonylatban annyira nem. Szeretem azért is, mert nagyon közvetlen és vicces stílusban, nem nyers hablatyban adod át a mondanivalód.
    Remélem ez a ritkulás ideiglenes, és hiányozni fog a blogolás és az olvasók, mindenesetre én örülni fogok a heti 1-2 posztnak is.
    A család nagyon fontos, jól döntöttél. Akit érdekelnek a bejegyzéseid, azokat még akkor is érdekelni fogja, ha havonta írsz 1 posztot. Bejegyzéseket írni nem kényszer, a szórakozásod kell legyen.
    Remélem te is jól érezted és érzed magad a " blogos környezetben " a fel-felbukkanó trollok ellenére is. Én továbbra is várom a bejegyzéseid :)

    VálaszTörlés
  20. Kicsit megijedtem a címet olvasva, de a bejegyzés további része megnyugtatott: azért a blog vége és a heti 2 bejegyzés távol áll egymástól. Remélem végül a heti 1-2 bejegyzés lesz a blog sorsa. Szeretem a precíz és igényes postokat, bár tény, hogy ezeknek a készítéséhez idő és energia kell, ami, sajnos véges.

    VálaszTörlés
  21. Szia! Értem, megértem minden szavad. Számomra különösen jó volt, hogy végre van egy magam korabeli csajszi, aki bevállalós, akit olvashatok, akinek sokszor hasonló tapasztalatai, gondjai, örömei, gondjai vannak, mint nekem.
    Ha úgy érzed most sok minden, a heti 1-2 bejegyzést is örömmel fogom várni. Most menj, töltődj fel, tornázz, kapcsolódj ki és ha (akár ezekről is) van mondanivalód, gyere vissza, várunk szeretettel! :)

    VálaszTörlés
  22. "A megjegyzések, blogra feliratkozok számának stagnálása is azt jelzi, lassan elég volt a bloggolásból."
    Sok helyen olvastam ezt, hogy a bloggerek kudarcként élik meg az egyre kevesebb feliratkozást. De nem érdeklődhet mindenki a sminkelés iránt! :) A +1000 feliratkozó is szép szám egy magyar nyelvű blogon.
    Beállok azok táborába, akik többet kommentelnének, ha több időt töltenének a neten. De utólag is minden bejegyzés hasznos lehet!

    VálaszTörlés
  23. Nagyon hiányoznál, ha bezárnád a blogod. Nem kommentelek sokszor nálad, de mindig elolvasom amit írsz, megnézegetem a képeket (körmöseket főleg).
    Nekem ihlet és idő hiány van, bár főleg inkább az utóbbi...

    VálaszTörlés
  24. Nem gondoltam volna, hogy te is ezen fogsz gondolkozni. Sajnos, én mint olvasó is nagyon kezdek belefáradni a szépség blogok olvasásába. Kiüresedett ez a világ a bántás, piszkálódás, a majmolás megy a bloggerek között. Sajnos az olvasók is tiszteletlenek, olyan dolgokat kifogásolnak ami már már nevetséges, nem gondolnak bele, hogy mennyi munkával is jár egy blog írása.
    Régen jó dolognak tartottam a blogokat, de mióta elharapózott ez az ingyenes termékmánia, a frász elkap. Nem értem, hogy miért kell minden terméket külön bemutatni, főleg ha valaki kap 5-10 terméket és egy hónapig csak erről szól blogja.
    Én is olvastam, hogy van néhány blogger, akik a cuccokért cserébe,pozitív véleményeket írnak. Egyrészről szánalmas, másrészről olvasóként hatalmas csalódás, amikor megveszem a terméket és pocsék.

    Igaz nem tartozunk egy korosztályhoz, de becsülöm benned, hogy nem csinálsz magadból bohócot, mint sokan. Tisztában vagy a koroddal, hogy mi amiben nem vagy annyira jó és nem erölteted ránk olvasókra! Köszönöm!

    A másik, hogy a feliratkozók száma ne legyen mérvadó számodra. Most ha tagadjuk ha nem rengeteg nyereményjáték van/volt nálad, mellesleg olyan termékeket sorsoltál, ami egy átlagos lánynak csak álom, persze, hogy hirtelen megugrott a követők száma. Illetve azért, hogy egy megjegyzésed alatt csak kevesen hagytak bejegyzést, nem azt jelenti, hogy kevesen olvasnak én se nagyon szoktam írni, de olvasni rendszeresen olvaslak! És hidd el nagyon sokan vagyunk még így!
    Rengeteg kitartást kívánok, remélem hamar elrendeződnek a dolgok és jut idő magadra és számodra fontosabb dolgokra is!

    VálaszTörlés
  25. Ez egy bölcs poszt volt :) tisztelem az értékrended, hiányoznak majd a szellemes írásaid, de én is a való életet preferálnám a helyedben és a számomra igazán fontos emberekre fordítanám az időm, ha választani kellene :)

    VálaszTörlés
  26. Igazad van.Ha valami nagyon idekívánkozik,úgyis megírod majd:-) Hidd el,nem lehet egyik napról a másikra leállni.Én is átmentem hasonlón...Kicsi még a fiam,az iskolán kívüli idején hozom-viszem,lecke,vacsi,játék stb.Este Férj fáradtan haza,szüksége van rám.Olyan hobbym van,ami szeretném,ha egyszer teljesen kitöltené az életem,sokat kell fejlődnöm benne,általa.Ehhez idő kell.Kiválasztottam 5 magyar és 1külföldi blogot,ezeket minden nap este átfutom,kb 6-8 perc,ha nem tapadok le sehol:-)Aztán,jöhet néhány az előzőekben említettel kapcsolatos blog.Nagyon nehéz volt betartanom,hogy napi fél óránál ne menjen több erre,de muszáj.Régen mindig írtam naplót,hiányzik a közlés,az írás.Sokat gondolkodtam a naplószerű blogoláson,de szerintem engem is bekapna a gép...Köszönöm,hogy megosztottad ezeket a gondolatokat,nekem most sokat segítenek.Minden egyfelé mutat az életemben..Azért nem veszem ki a listámról,hátha néha jössz...A Te blogodról próbáltam ki a legtöbb új terméket és sosem csalódtam,hasonlóan ítéltünk.Köszi a sok kellemes percet!Julinka

    VálaszTörlés
  27. Teljesen érthető amiért abba szeretnéd hagyni, viszont remélem mégis "becsúszik" majd heti 1-2 bejegyzés :)

    VálaszTörlés
  28. Huhh, hát sajnálattal olvastam ezt a bejegyzért, de bevallom, valahol megértelek. Én "csak" olvasó vagyok, egy időben rengeteg blogot követtem napi rendszerességgel figyeltem az új posztokat, úgymond teljesen "rá voltam kattanva" a beauty blogokra. Aztán azt vettem észre magamon, hogy elég volt. Mint te, én is megtaláltam a nekem megfelelő termékeket, és bár még mindig van egy-két blog, ill. téma, ami lázba hoz, ezek száma elenyésző lett mára. Én is úgy vagyok vele, ha már egyszer megtaláltam, amik nekem beváltak, és tényleg sok simnktermékem van, akkor csak azt nézem meg, ami igazán tetszik, megdobogtatja pici szívemet :) És rájöttem én is, hogy mennyivel hasznosabban el lehet tölteni az időt, hiszen az élet odakint van, ott zajlik, nem a gép előtt! Persze a mai napig sokat tanulok a bloggerektől, értékelem a munkájukat, de azt veszem észre, hogy sok újdonsággal nem tudnak sajnos szolgálni. Kivétel a személyesebb hangvételű bejegyzések, és olyan bloggerek, akiknek a stílusa olyan magávalragadó, hogy pusztán azért is szeretem olvasni. De ez ritka, mint a fehér holló...
    A Te blogod Erzsi, egy volt, egy ezek közül! Már többször hangsúlyoztam, hogy imádom a stílusod! De teljesen megértelek! Addig csináld, míg örömöd leled benne, amíg szereted csinálni! Sajnálnám, ha végleg abbahagynád a blogolást, hiszen ki tudja, lehet pár hónap-év múlva megint kedvet kapsz :) Bárhogy is döntesz, bármikor is hagyod abba, én köszönöm, hogy eddig itt voltál, írtál, és sokat segítettél akár a sminktermékekkel kapcsolatban, akár csak azzal, hogy pozitív lényeddel feldobtad a napomat! Köszönöm!

    VálaszTörlés
  29. Megvagy a listamban, a blogomon, es ezert olvaslak.
    Valamikor en is irtam, de nem ilyen komplex dolgokat, csak szorkazotato, rovid kis bejegyzeseket, de 2-3 honap utan beleuntam,ritkultak a bejegyzesek,marciustol meg stagnalok:)
    A blogot csak a "blogroll" miatt tartom, ott nagyon jol atlathatok az uj bejegyzesek,stb, de mar nem erdekelnek a sminkes blogok annyira mint regen..egyszeruen mar nem kot le, nem tudnak ujat mutatni,mondani.
    Egy idoben imadtam a jatekokat is, ma mar ra sem megyek a blogra ha jatekot hirdet..unom,nem kot le.
    Anno nem gondoltam volna, hogy egyszer hirtelen veget er az erdeklodesem, de igy alakult:D

    Szoval megertem ezt az eleterzest,szuneteltesd a blogot, ha meg egyszer irni tamad kedved, itt lesz, es tart karokkal var rad:)

    VálaszTörlés
  30. Teljesen megértelek, ez egy olyan hobbi, amit csak szívvel-lélekkel lehet csinálni, az az első, hogy te szeresd írni a blogot. Azért nagyon sajnálom, az egyik kedvencem vagy, az egyik azon kevesek közül, akiknek minden bejegyzését elolvasom a-tól z-ig. Én is abbahagytam nemrég, de 1 hónap után annyira hiányzott, hogy nem bírtam tovább, remélem te is így leszel, de én már heti 1-2 bejegyzéssel is kiegyeznék. :)

    VálaszTörlés
  31. Naa neeee:-(

    Úgy sajnálom, miközben persze megértem!
    Persze az nem jó, ha elveszi az időd "értelmesebb" dolgoktól, de remélem heti 1-2 bejegyzéshez lesz azért kedved, és akkor jobban is fogod élvezni!

    Nagyon fog hiányozni a blogod, és azért szerintem ne zárd le, mert hiába nem vagy aktív, olyan sok érdekes dolgot írtál, hogy sokan tudnak ebből majd tanulni és informálódni!
    Én is sokszor visszakeresek,mert emlékszem, hogy írtál valamiről..múlt héten pl a pizza receptet kutatgattam:-D ne büntessssss minket pls..

    Én is beálltam a heti 2 bejegyzésre, amit megírok egyszerre és időzítem a hétre, így mindig van valami anyag, nincs nyomás, és akkor írok ha amúgy is van pár unalmas órám.

    Örülök, hogy "megismertelek", szerettem a humorod, a témákat..de hát ugye "találkozunk" még ?!

    VálaszTörlés
  32. Én szívesen olvastalak, sajnálom ha abbahagyod,de neked kell érezned, eldöntened. Mindenesetre ha zárt lesz szeretnék maradni az olvasod.

    VálaszTörlés
  33. Szeretem a blogod és téged is! Nagyon szimpatikus vagy így neten keresztül is! :) Szóval ha csak heti pár bejegyzés lesz, én azt is szívesen olvasom! :) Addig is foglalkozz magaddal, a családoddal!Csináld azt amit szeretnél! :)

    VálaszTörlés
  34. üde színfoltját veszti el a blogvilág :( de az kell tenned ami Neked a legjobb, mi meg azért még várjuk azt heti 1-2 bejegyzést :)

    VálaszTörlés
  35. Megértelek, és nagyon sajnálom, hogy abbahagyod. szerettelek olvasni, de tény ha te már nem élvezed, akkor nem szabad csinálni, mert elsősorban Neked kell, hogy örömöd legyen benne. Hiányozni fogsz-

    VálaszTörlés
  36. Nagyon sajnálom, de megértem az indokaid.
    Remélem nem hagyod abba, s valljuk be, hiánypótló a blogod. Érett nő vagy, nagy tapasztalattal mind az élet és sminkek terén is. A humorod és öniróniád által pedig "fűszeresebb" az írásod. Hiányoznál, remélem jössz még, ha ritkábban is.
    Ritkán írok, de minden nap olvaslak. A legjobbakat kívánom a továbbiakhoz!
    Egy 40-es.

    VálaszTörlés
  37. Nagyon sajnálom hogy igy döntesz -nagyon szerettelek olvasni!Én idösebb vagyok ,de sajnos a mi korosztályunk nincs jelen ,csak a kulföldi you tube videokon!Ezert volt üditő olvasni a bejegyzéseidet!Gondold meg és inkább bövitsd ki a blogod esetleg fözéssel, receptekkel!El ne hagyj minket!!

    VálaszTörlés
  38. Szia Erzsi!
    Jujj de jó, hogy tudok regelés-mentesen kommenteli! Biztos vagyok benne, hogy sok hölgy olvas Téged, én sem regeltem mert nincs rá időm. Elmúltam már 33 és végre elértem, hogy elkezdtem építgetni a high-end terméklistám :) Nálad sok-sok infó van, légyszi ne zárd be a blogod. Nekem pl se google fiókom se FB-om sincs, és sok időt, energiát öltél a blogba. (szeretnélek meggyőzni :D )

    A humorod szuper, szeretem a stílusod. Persze azt megértem, hogy a család és ÖNMAGAD az első!
    Köszönöm a blogod és a sok jó írást! :)
    Vivi

    VálaszTörlés
  39. Drága Erzsi!

    Megrökönyödve olvastam soraidat... Bár kommentelésben nem vagyok aktív kicsit sem, pedig bloggerina létemre tudnom kéne, hogy a kommentek, visszajelzések éltetik a blogokat és a szerzőjüket is. Viszont ha tényleg tehernek érzed ezt az egészet és szeretnél több időt tölteni a kis családoddal blogolás helyett, megértem! De ettől függetlenül imádtam/imádom olvasni minden egyes bejegyzésed, annak ellenére, hogy a termékek 90%-a amit bemutatsz nem az én pénztárcámnak való! De ahogy fogalmazol, és a szuper képek kárpótolnak mindenért!
    Nagyon nagyon sajnálom! Remélem még átgondolod ezt az egészet! :)))
    Puszillak

    VálaszTörlés
  40. Szia!
    Sajnálom, hogy így gondolod, de teljesen megértem. Engem is egyre kevesebb blog köt le, de a Tied az egyik. Egész más perspektívából közelíted a dolgokat, és nagyon jó a humorod is, mindig feldobnak a bejegyzések:) De tedd, amit helyesnek érzel. Amíg lesz bejegyzés, addig olvaslak! :)

    VálaszTörlés
  41. Nem mennék bele mélyebben, de ha hetente, kéthetente 1-2 bejegyzést írsz, amihez éppen van kedved, szerintem az is szuper :) Engem egyáltalán nem frusztrál, ha éppen nem fér bele, hogy a bloggal foglalkozzak, bár látom hogy az olvasók száma hipp-hopp csökken, de élni a legfontosabb :) Ütemezd úgy, ahogy jól esik, de remélem nem tűnsz el :)

    VálaszTörlés
  42. Én sem gyakran írtam Neked, de mindig elolvastam az újabb bejegyzéseket. Nem mindenki szeret ilyen helyeken megnyilvánulni gyakran, ettől függetlenül nem tekintem magam kevésbé hűséges olvasódnak, mint azok, akik kommentelnek.

    Sztem az a jó hozzáállás, amit Suzy írt. Ha saját magadnak tudsz találni egy egészséges mértéket, ami a blogolást illeti, szerintem nem kellene ilyen drasztikusan elvágni a dolgokat. Mindenki megérti, ha egy blog írója kicsit besokall és eltűnik egy időre, annál jobb, amikor visszajön :) Ez a dolog szerintem nem kényszer, ha meg heti 2 poszt jó neked, jó lesz nekünk is. És tényleg, légyszi ne zárd le a blogot, mert sok olyan termék van, amiről olvastam nálad, és esetleg eljutok oda, hogy én is megrendeljem/vegyem, a biztonság kedvéért jó ide újra ellátogatni és megnézni, hogy miket is írtál anno róla.

    A lényeg, hogy szerintem ne égess fel minden hidat, sokan megszerettek itt :)

    VálaszTörlés
  43. Szia Erzsi!

    Mágnes mindent leírt, ami bennem is megfogalmazódott. Tudod én se vagyok túl aktív kommentelő, de annál aktívabb olvasó igen. Remélem megtalálod azokat az arányokat, ami majd boldoggá tesz.
    A szívvel-lélekkel rész pedig abszolút átjön, ezért is jó itt.

    VálaszTörlés
  44. Én is megértem a döntésed és együtt is tudok veled érezni.
    "Azért nem fogok semmit megvenni, hogy legyen miről írjak." Én is besokalltam kicsit attól, hogy sorra veszem a sminkcuccokat vagy ugyanolyan stílusú felsőt,nadrágot amiből már több tucat van és mégsem használom őket.Most próbálom magamat is beleönteni a blogolásba,hogy ne csak a megvásárolható dolgokról legyen szó.Meglátjuk,hogy így is érdekes maradok-e.
    A termékek amiket bemutattál nem az én pénztárcámhoz valók voltak, de szerettem a stílusodat ezért az írásaid hiányozni fognak.

    VálaszTörlés
  45. Remélem miután végigolvasod a kommenteket és látod, hogy mennyien szeretjük az írásaidat és mennyire sajnálnánk, ha teljesen eltűnnél, lesz kedved továbbra is írni 1-2 posztot alkalomadtán. Mi nagyon értékelnénk. :)

    VálaszTörlés
  46. Kedves Erzsi!
    Én csak annyit szeretnék leírni, hogy az én véleményem szerint te vagy az egyik legigényesebb magyar blogger. Sajnálattal látom, hogy egy- egy blogon hogy össze vannak csapva a bejegyzések (képek, pár sor ami rendszerint egy nagyon általános leírás a termékről, szerény vélemény, a szövegben a kis- és mondatkezdő nagybetűk figyelmen kívül hagyása). Nálad sosem tapasztaltam ilyet és ezért is(!) jó téged olvasni.
    Hajni

    VálaszTörlés
  47. Én már szinte csak a te blogodat olvastam, úgyhogy nagyon sajnálnám, ha befejeznéd...Pár terméket azért vettem meg, mert Te ajánlottad. De abszolút értem, hogy ez már lehet egy teher, hogy mást is szeretnél csinálni, de itt van a blog, ahová muszáj írni...Vannak szakaszok az ember életében, és hagyni kell magunkat "hullámozni".

    VálaszTörlés
  48. Sajnálom, de ahogy Neked jó! Azért én várom a bejegyzéseket! :)

    VálaszTörlés
  49. Én amondó vagyok, ez egy hobbi. Ha szórakoztat, tök jó, csinálni kell. Ha nem, és nyűg, és nincs másra idő, akkor vagy visszább venni, vagy abbahagyni. Ne az olvasókért, magadért blogolj. Én szívesen nézegettem a bejegyzések, a teszteket, ami engem érintett, szóval ha csökkentesz is, lesz itt még olvasó, aki figyel majd. Ha meg bezár a bazár, úgy legyen. Klassz egy év lesz ez, és lehet új hobbi után nézni. :)

    VálaszTörlés
  50. U have a million of products!! nice.
    I invite u to meet my blog!
    see u back
    xoxo

    VálaszTörlés
  51. Sajnálom, de meg is értem a döntésed.
    Nekem felüdülés volt olvasni végre egy "nő" blogját , aki bakizott is néha. Ezt tesz minket emberivé. Felüdülés volt a sok Essence újdonságok.... stb... után végre egy kis luxusról is olvasni.....
    Csak ismételni tudom magam, ezeket szerintem már egyszer leírtam itt a blogodban :)
    Szóval csökkentsd a heti adagunkat, de ne vond meg teljesen :D

    VálaszTörlés
  52. Kedves Erzsi,
    Kár érte, sajnálnám nagyon!

    VálaszTörlés
  53. Szia, hát azért meglepődtem, hogy ilyesmiken gondolkozol/gondolkoztál! Rengetegen olvasnak, szeretnek, üzennek neked. Azt hiszem nem csak az én szívembe loptad be magad... én nagyon sajnálnám ha véget vetnél a blogolásnak; én is azok mellett vagyok akik örülnének a heti 1-2 bejegyzésnek is! :)
    Legyen a Te döntésed ez az egész, én jó olvasóként csak melletted tudok állni bármi is lesz! Azért kívánok sok erőt ehhez az egészhez. :)

    VálaszTörlés
  54. Szia!
    Én még a heti 1-2 bejegyzést is szívesen olvasnám a jövőben is:)

    VálaszTörlés
  55. Én teljesen megértelek, szerintem rengetegen vagyunk ugyanígy. A te blogodat nagyon szeretem, ha írni fogsz mindenképpen elolvasom. Pihenj és élvezettel vásárolj, és találsz valami kihagyhatatlan dolgot, írd meg mindenképp!:)

    VálaszTörlés
  56. sajnálni fogok(fogjuk), de ahogy neked a legkényelmesebb! :)

    VálaszTörlés
  57. Kedves Erzsi!
    Nagyon sajnálom a döntésed, de teljesen megértem..Bele lehet biztosan fáradni, pláne ha nem érzed a pozitív visszajelzéseket, bár magam is rossz kommentelő vagyok, de minden új bejegyzésed elolvasom, még ha éjszaka is...Jó lenne ha tényleg nem zárnád le a blogot, mert én is vissza -vissza olvasok régebbi írásaidba is.
    Szerintem ne hozz végleges döntést és én akkor is olvaslak ha csak két hetente írsz egy új bejegyzést.Tényleg nagyon különleges és természetes a stílusod,mégis felnöttként szól hozzánk, nem gügyögve vagy valami eröltetett szlengben..Szóval mindent megértek és jó tornázást:)

    VálaszTörlés
  58. Kedves Erzsi!

    Már hónapok óta aktív olvasód vagyok, de sosem hagytam kommentet, mert nem, szokásom, és tudom h kérted, sajnálom :)

    Amiért most írok az, az lenne, hogy én 22 éves vagyok édesanyám 43. Ő sosem sminkelt vagy foglalkozott azzal különösebben, hogy mit visel. Éppen ezért nekem nem volt egy olyan idősebb nő sem akitől azokat a tanácsokat és tapasztalatokat megkaphattam volna, amit te a blogon keresztül átadtál nekem. És ezt köszönöm neked. Ráadásul édesanyámnak is megmutattam a blogod, hogy lássa, nem késő neki sem, sőt! és arról beszél, lehet el kéne mennem vele egy kis alap csomagot megvásárolni, ezt is a te tapasztalataid alapján kezdtem el összeállítani, mivel hasonló bőrötök. Szeretném, hogy tudd, hogy a blogod nagy hatással van az emberekre, ha azok rendesen olvassák és soha egy betű sem volt hiábavaló, amit leírtál, mert én elolvastam és komolyan is vettem.
    Remélem azért majd ha nem is ezzel a témával, de valami mással felbukkansz, persze titkon remélem, hogy írsz nekünk továbbra is.

    köszönettel és szeretettel: Mandula

    VálaszTörlés
  59. Személy szerint szívesen látnék tőled olyan bejegyzéseket a későbbiekben, - amennyiben van kedved - ami nem beauty témára korlátozódik. Pl lejött, hogy ügyes háziasszony vagy, mikor tettél fel olyan posztokat. Ilyesmi hétköznapi dolgokkal tudnál tapasztalatokat átadni a fiataloknak, ami szerintem nagyon hasznos lenne.:)

    VálaszTörlés
  60. A rózsaszín jeti felejthetetlen :) nagy kár lenne ha eltűnnél...

    VálaszTörlés
  61. @Kedves Glória: tudom, azért még a Loch Ness-i szörny is ódáig volt, napokig emlegette :D

    VálaszTörlés
  62. köszönet, azért, amit eddig átadtál nekem, nekünk. sokat. hidd el. ha végleg megszűnsz, hiányozni fogsz.

    VálaszTörlés
  63. Én úgy gondolom, csak addig érdemes ezt csinálni, amíg élvezi az ember. Néha én is megingok, abba is hagytam egyszer a blogot időhiány miatt, de mindig visszatérek hozzá, mert élvezem. Amint kötelességnek érzi az ember a blogolást, már nem érdemes csinálnia, mert meg is látszik a stíluson, tartalmon. Én örülök neki, ha folytatod, de ha úgy döntesz, hogy abbahagyot, akkor azt is megértem. :)

    VálaszTörlés
  64. Teljesen érthető, de: kár! Én sokáig úgy olvastalak, hogy nem is tudtam iszik-e vagy isszák a blogolós dolgot, aztán engem is magába szippantott..:D Most még élvezem, de azért látom, érzem az árnyoldalait is, ami meglepő, hiszen nem régóta csinálom, de hát ez ilyen világ. :) De az biztos, hogy addig csinálja valaki, amíg élvezi, mert utána már másra is kihat, ha csak nyűgnek érezzük. Sok mosolyt kiváltottál belőlem (is), reméljük még azért fogsz is! :)

    VálaszTörlés
  65. Teljesen megértelek!
    Nagyon sajnálom a döntésed :( Az én véleményem, hogy ez egy hobbi, ha úgy érzed, már nem okoz örömet ezt csinálni, akkor nem kell erőltetni. Amikor ez az egész már csak nyűg, vagy megszokás, és mástól veszi el az időt, akkor nem kell folytatni. Viszont néha elég egy kis szünet, hogy rájöjjünk mennyire hiányzik, és megújult erővel, kedvel lehet belevetni magunkat. Én csak olvasó vagyok, de olyan márciustól júliusig szinte alig, inkább nem is olvastam beuty blogokat. Unalmasnak és egyhangúnak találtam őket, aztán elkezdtem újra olvasgatni őket, és abból amiket régebben olvastam csak 2-3 blog maradt köztük a tiéd is. Akkor is olvasni foglak, ha csak heti 1-2 poszt lesz, mert nagyon szeretem a stílusod, nem egy mosolyt csaltál az arcomra.
    Bár nem egy korosztály vagyunk örültem annak, hogy egy idősebb nő is belevágott ilyesmibe és megosztja a tanácsait. Kicsit mindig ilyen anyai tanácsoknak vettem ezeket, mert az én anyukám sose sminkelte magát, különösebben nem használt semmilyen kozmetikumot, körmöt se festett soha, így nem kaptam tőle hasonló tippeket. Szerintem nem egy lány van ezzel így és nagyon fogjuk sajnálni, ha abba hagyod, de megértjük. Mindent csak addig lehet csinálni amíg élvezzük.
    Puszi és sok sikert!

    VálaszTörlés
  66. Megértelek! Ennek ellenére a blogodat ne töröld, mert én úgy tekintek rá, mint egy élő tudástárra! És még bőven nem jutottam el a végére :P

    Sok örömöt a leendő hobbikhoz. Te ide tényleg nagyon sokat adtál, a legtöbbet a magyar blogolók közül (szerintem), az ajándék tényleg járna Neked!

    VálaszTörlés
  67. most olvastam csak a bejegyzést... sajnálni fogom, ha nem írod már, mert üde színfolt a blogok egyre unalmasabb világában, de természetesen megértem az érveidet, és tényleg az idő a legkevesebb. Azt pedig nyilván az ember leginkább magával, illetve a családjával töltené...
    Ha végül tényleg úgy döntesz, hogy abbahagyod, akkor további jó egészséget kívánok Neked és családodnak, és ne hagyd, hogy az ironikus, szarkasztikus humorod bármikor is cserben hagyjon, mert azt hiszem ez sok pácból tudja kihúzni az embert :) sok puszi!

    VálaszTörlés

  68. Szolnoki névtelen, szerintem is de kisebbségben vagyunk...,,;)

    VálaszTörlés
  69. Jaj,Erzsike sokszor mosolyt csaltál az arcomra bírtam a humorodat,de a döntésedet tiszteletben kell tartani.Jobb időben abbahagyni,mint mindennap jelen lenni unalmas dolgokkal,gondolok itt Puderfelhöcskére aki szerintem már egy kicsit unalmas.Jó volt olvasni.

    VálaszTörlés
  70. Szia. En is szeretem ahogy irsz, es amiröl irsz :) Svajcbol olvaslak, mar honapok ota. puszi. kerlek folytasd.

    VálaszTörlés
  71. Hát nekem meg épp a Te bejegyzésed csinált kedvet a Nars BB-hez. Tudás ide vagy oda.
    Én is egyre kevesebb blogot olvasok, van más fontosabb is, amire érdemes az időt eltölteni. Addig csináld, amíg örömforrás.

    VálaszTörlés