2012. szeptember 25., kedd

Szülinapi ajándékok 2.rész - Dior sminkcuccok


Sziasztok!


A szülinapi ajándékos bejegyzés első részében említettem, hogy lesz még sminkcucc is.
Nos megérkeztek, pontosabban a fele, a Hakuhodo ecseteim pedig valamerre a világban bolyonganak, már egy hete meg kellet volna érkezzen, nem akartam még egy bejegyzést külön  :(
De a remény hal meg utoljára....
Nagyon-nagyon nehéz volt választani! És ezt most nem poénből írom.
100 Font volt a keretem és egy személyre szóló -10%-os árengedmény a webshoptól.


Ez nem egy szokásos vásárlás volt, mint amikor szeretnék venni egy rúzst  vagy bármi apróságot és csak bóklászom a sminkes pultok előtt, hanem ezt sminkcuccokra szántam, ezt el kellett költeni.
 Két őszi kollekcióra vártam, a Golden Jungle és a Dior Nude ami tetszett az előzetes képeket láva. Ebből az összegből az  egész kollekciót akartam felvásárolni, pontosabban hol alapozó, púder, rúzs vagy alapozó, rúzs, szemhéjfesték és még sorolhatnám a kombinációkat amit venni szeretem volna.
Nehéz volt kivárni míg elérhető lett a webshopban, szerencsémre előbb jelent meg itthon az üzletekben, így nagyon könnyű volt eldönteni mit fogok rendelni. Smink nélkül bementem egy parfümériába és megkértem az eladót, hogy segítsen, szeretném kipróbálni az új kollekció darabjait, szerencsére egy nagyon rendes, türelmes eladót fogtam ki. Alapozótól kezdve mindent kipróbáltam.
Alapozó, nem tetszett, még mindig jobb a Nars BB kréme vagy a Kanebo Sensai alapozója, púdert nem szoktam használni, pirosítóból rengeteg van, szemhéjfestékben minőségileg még mindig gyengélkedik a márka, hiába a gyönyörű csomagolás, színek, pikk-pakk eltűnik és iszonyú drága.

Az árak! Rettenetesen megemelkedtek, az új rúzs 11.400 Ft az ESCENTUAL.COM oldalán 7600 Ft.-ért jutottam hozzá. Míg itthon az új Dior alapozó 16.000 Ft-ba kerül a webshopban 10.450 Ft-, körömlakk 9900 Ft.! a webshopban 6350 Ft,. stb. A szállítás 4.95 Fontba kerül, futárszolgálat hozta ki minden alkalommal és a vásárlástól számítva 5-7 nap alatt megkaptam.
Gondolom most már érthető miért vártam, így a webshopos vásárlással a  körömlakk szett és a szájkontúrceruza 3000 Ft.-ba került az itthoni 18.000 ezer helyett, ennyit spóroltam, vagy 1,5  rúzst, hogy nem itthon vettem meg.

De a ronda anyagiak után itt vannak a kincseim, ilyet még soha nem csináltam, hogy 3 rúzs vegyek egyszerre és főleg az árnyalatok, nagyon finomak.  A 428-as számú Pisanelle Pink még a tavaly őszi kollekcióból való, a 459-es Charnelle egy álom,  a 263-as Swan leheletnyi szín.  A lakkot nem hagyhattam ki, utálom a repedezős lakkokat, olyan más kezén látva, mintha megkopott lakkozásra lett volna ráfestve, oké blogokon szép, közelről! De, ez kérem szépen nem simán repedezik, tényleg olyan mintha mini krokodilbőr darabkák fednék be a körmeim, merész darab :D
Az szájkontúrceruza új, színtelen, magas szilikontartalmú (gondolom, még nem néztem meg a csomagolásán az összetételt) így kitölti az ajkakat  övező barázdákat és megakadályozza a rúzs szétfolyását, éles kontúrt biztosítva a rúzsnak. Sötét színnel még nem próbáltam.







Minden darabbal  nagyon elégedett vagyok, jönnek majd a bejegyzések külön is bemutatva.
A rúzsok első használattól a  kedvenceim lettek.
A  gond, hogy évente csak 1x van szülinapom.


A Models Own lakk nyertese:  Zsanett.
Gratulálok !

Az augusztusban megjegyzéseket írók közül pedig Elíznek kedvezett a szerencse, aki egy OPI vagy CND  körömlakkot választhat, bármilyen itthon kapható színben. ( ha Opi, érdemes megvárni a Skyfall kollekciót ;))

26 megjegyzés:

  1. Arra a körömlakkra nagyon kíváncsi leszek, hogy tényleg olyan szép-e, mint a promo képeken

    VálaszTörlés
  2. @Aggie: annyira nem, mert nem látszik az arany alap, azok mind közeli, feljavított színű képek de a repedezése olyan.

    VálaszTörlés
  3. A lakkokkal készült manikűröket nagyon várom :)

    VálaszTörlés
  4. Huu azok a rúzsok, gyönyörűségesek! A lakkokról jöhet bejegyzés, az arany tetszik legjobban.

    VálaszTörlés
  5. Fúú Erzsi gyönyörű ez a szájkontúrceruzaa, nagyon tetszik :) Pont hasonlót szeretnék

    VálaszTörlés
  6. Úúúú és jól látom, hogy én nyertem? :D:D Akkora duplaboldogság ez a bejegyzés

    VálaszTörlés
  7. A jobb szélső rúzs tetszik a legjobban, kíváncsi leszek hogy mutatnak majd rajtad és hogy akkor majd melyik lesz a kedvencem :)

    VálaszTörlés
  8. Úristen, micsoda meglepetés, ráadásul pont nem túl jó a kedvem itt a munkában, de ez most nagyon feldobott, köszönöm!!! :):)
    A rúzsok valami csodaszépek, a "krokodilbőrös" lakkra meg nagyon kíváncsi vagyok!

    VálaszTörlés
  9. Ohh, gyönyörűek!! Egyszerűen jó rájuk nézni! :))
    Leginkább a transparent lipliner-re vagyok kíváncsi. :)

    VálaszTörlés
  10. A lakkokra én is nagyon kíváncsi vagyok :)

    VálaszTörlés
  11. Micsoda szülinapi ajándék áradat. :) Nagyon szép minden!

    VálaszTörlés
  12. A rúzsokra kiváncsi vagyok felkenve !! Gratulálok nagyon jó cuccok imádom a Dior termékeket ! :)

    VálaszTörlés
  13. Épp az jutott eszembe, hogy mivel idén nekem is kerek szülinapom lesz, igazán számíthatnék hasonló ajándékparádéra:)
    egyébként mindenre kíváncsi vagyok,lakkok, rúzsok stb.

    VálaszTörlés
  14. Nagyon szépek a rúzsok.:) Kíváncsi vagyok rájuk,milyenek rajtad, biztosan nagyon szépen festenek.

    A szájkontúrcerkát azt erősebb színnel ki fogod próbálni? csak mert kiváncsi vagyok roppantul. Nekem a kedvenc rúzsommal az a bánatom,hogy bár friss,üde,harmatos lány vagyok, és abszolút nincsenek ráncok az ajkam mentén,mégis hajlamos szétfutni, hacsak nem vagyok nagyon körültekintő....márpedig maximum 15 másodperc alatt szeretek rúzsozni.:D

    VálaszTörlés
  15. Nagyon szépek, főleg a rúzs és a kontúr ceruza.

    VálaszTörlés
  16. A rúzsok is nagyon szépek, de az a két körömlakk... A bővített listámon szerepelnek. :)

    VálaszTörlés
  17. szééépek :) Elízkémnek meg gratu :D

    VálaszTörlés
  18. A lakkokra nagyon kíváncsi vagyok :) Meg a szájkontúrceruza is érdekel ^^ A rúzsok is nagyon szépek főleg a jobb szélső tetszik :3

    VálaszTörlés
  19. Ja és a nyerteseknek meg gratulálok ^^

    VálaszTörlés
  20. nagyon szépek, de a 2 lakk gyönyörű...

    VálaszTörlés
  21. Azok a rúzsok! (Most hosszasan sóhajtozom, mert nekem is nagyon sokára lesz még szülinapom. Viszont nemsokára itt a karácsony!)
    Szuper ajándékok és nem irigyellek, én is nagyon nehezen tudtam volna választani. :)

    VálaszTörlés
  22. 428-as Dior rúzs álomszép és az arany lakk!!!!!
    Kell ilyen nekem!!!
    :)))

    VálaszTörlés