2012. szeptember 14., péntek

Napi kis semmiségek


Sziasztok!


        A napi smink helyett találóbb címet adtam a mai bejegyzésnek, ugyanis minimális, pontosabban az átlagos sminkecskéimről készült a bejegyzés/fotók.
Mostantól havi 1-2 hasonló bejegyzés lesz, tudom kegyetlen dolog az olvasókkal szemben de néha előbújik belőlem a mélyen eltemetett önimádó kisördög.
Jelenleg a szürkéért vagyok odáig meg vissza.



És a nude színeke is szeretem:

És az utolsó variációm:


Ez volt szeptember első fele sminkekben.
Megmondom őszintén néha szeretnék hétköznapokon megvadulni a  sminkelésterén de nem megy. Két okból is, az egyik a kivitelezés a másik az önbizalomhiány.
Így marad a megszokott, leheletnyi sminkek amiben jól érzem magam.

Milyen  színeket használtatok az utóbbi napokban ?

15 megjegyzés:

  1. Szerintem nagyon jól állnak ezek a sminkek, bájosak, és diszkrétek, szépen kiemelik az arcod :). Ha egy kicsit mégis megakarnál vadulni, de nem annyira, azt tudom javasolni, hogy a szemöldök alá tegyél (vagy tegyél több) highlightot, és azt mosd össze az aktuális színnel, az még nem olyan kirívó, viszont látványos. Én erre a NAKED paletta második színét (lusta vagyok felállni megnézni a nevét bocsi :D) szoktam használni. Az nem ilyen durva csillivilli, viszont nagyon szép fénye van.

    VálaszTörlés
  2. Szerintem jók,a kevesebb sokszor több :) én spirál szemceruza, rúzs ha sietek.

    VálaszTörlés
  3. az első képen isteni a bobbi brown rúzs, áhh... :D Szerintem szemfestés ügyileg simán lehetsz még merészebb a hétköznapokban! Egyébként ha megengedsz egy véleményt, a képeken ahol össze van fogva a hajad (ha jól látom?), nekem sokkal jobban tetszel, szebb az arcod és sokkalsokkal fiatalosabb :)

    VálaszTörlés

  4. Lányok a tanácsokat mindig szívesen fogadom és örülök neki :)
    Köszönöm.

    VálaszTörlés
  5. Az első kettő a kedvencem :)az elsőn nagyon jól áll a rúzs! :) A másodikon pedig szuperül áll a hajad,hogy össze van fogva ! :)

    VálaszTörlés
  6. én az elmúlt 2 napban kezdtem el újra sminkelni a szememet, eddig kb. csak spirál volt meg szemöldökcerka a meleg miatt. de most nem értem már, hogy hogy bírtam ki full smink nélkül... annyira sokat tud dobni az ember megjelenésén, szóval azt hiszem most megint maradok ennél. amúgy próbálok az öltözékhez sminkelni, tegnap barna inghez Naked 1 paletta, ma kékes inghez Mac Tilt és Club. a többi dolog állandó mostanság, Estéé Lauder BB krém és a Tőled nyert MAC Light Year MSF :) ezúton köszönöm még egyszer! az én bőrömön tökéletes halvány barackos pirosítóként :)
    bocs, ha kicsit hosszúra sikerült, de Te kérdezted ;)

    VálaszTörlés
  7. A 3. tetszik leginkább:) De mindegyik jó.

    VálaszTörlés
  8. Nekem a 2. összeállítás a kedvencem, azon belül is a jobb felsőn nagyon csini vagy, és a rúzs is nagyon tetszik Rajtad. :]

    VálaszTörlés
  9. Mindhárom ugyanolyan 'fantasztikus' :)

    VálaszTörlés
  10. A második összeállítás a kedvencem! Különösen tetszik a bal alsó sarokban lévő kép rólad, nagyon jól áll úgy a hajad. Sokat hordd így a hajad :) és az első képen lévő BB rúzst is sokat használd mert nagyon jól áll az a szín neked!

    VálaszTörlés
  11. Nagyon szép a második alapozód.:)

    Én még nagyon vékonyan sminkelek,mert rohadt meleg van. De már a vörösáfonya-színű rúzsocskám előkerült.:) No,majd mostantól jönnek a vadabb sminkek,hogy nem folyik szét a képemen 3 perc alatt.:)

    VálaszTörlés
  12. Hú én tegnap barátnőm nyomásásra piros rúzzsal indultam útnak este, eleinte alig akartam elindulni, olyan fura volt :D de végül bevállaltam és tényleg jó volt, meg nem volt gáz, pedig kicsit féltem :D (előtte még soha nem használtam pont ezek miatt piros rúzst)

    VálaszTörlés
  13. Én mostanában elfelejtek "végig" sminkelni. Vagy pirosító nélkül indulok el, vagy szájfény nélkül, vagy csak az egyik szememet húzom ki (a villamosmegállóban jöttem rá, hogy valami nem gömbölyű) kicsit szeleburdi lettem... :D
    Egyébként semmi extra: BB krém, pirosító, tusvonal. Néha színes tusvonal (lila, zöld, barna). Ha van időm, akkor szemhéjpúder, de natúr színek (barna, bézs)

    VálaszTörlés
  14. A 2. smink tetszik a legjobban. Az a Lancome spirál gyönyörű "csillagszemű" tekintetet varázsol Neked, használjad csak sokat. A fehér blúz is tetszik, egyedi a nyakkivágása, én is szeretem az ilyesmiket. :)
    Az első összeállításból pedig a BB rúzst emelem ki, mert ez a szín valami eszméletlen jól áll Neked.
    Lehet vadulni és néha kell is, szóval hajrá!
    Legutóbb indigókék tusvonal a szokásosak (BB krém, MAC bronzosító - még mindig love! -, spirál, szájfény) mellett. Nálam ez már a vadulás kategória, de jól éreztem magam! :)

    VálaszTörlés
  15. a második tetszik a legjobban :)

    VálaszTörlés