2012. szeptember 15., szombat

MAC SCREAMING BRIGHT körömlakk


Sziasztok!


       Elsőnek leszögezném utálom a drága körömlakkokat! Maximum 2.000 Ft. amit egy különlegesnek vélt  színért fizetek (China Glaze, Opi, Orly, kerül ennyibe). Ennél többet csak holografikusért vagyok hajlandó fizetni .
De, néha az ember megbotlik és elvei ellenére cselekszik...



Előbb jöjjenek a képek és utána a véleményem a termékről.
Több  képet készítettem  mivel fény hatására mindig más arcát mutatta a szín, valóságban is nem csak a fényképezőgépnek nem nevezhető "szkennerem" miatt.




  

       A szín ízlés/kedv függvénye, nekem nagyon bejön. Nagyon világos aranyszíne van de soha nem tűnik ezüstnek, hol szerényen lapul a körmeimen, hol vadul ordít ahogy a fény megcsiklandozza, soha nem unalmas.Tartóssága rendkívüli, csütörtöktől vasárnap estig bírta, ekkor is épp csak a vége kezdett pattogzani minimálisan, túlélte a  hétvégi főzés-mosogatás bulit, tészta dagasztás, nálam 10-esre vizsgázott. Természetesen általánosítani nem lehet a tartósságot tekintve a márka  minden körömlakkjára de ez minden márkára jellemző, a legnagyobb szóródást az OPI lakkjainál tapasztaltam.
2 rétegben teljes fedést biztosít, gyönyörű fólia hatású, nagyon mutatós az ujjakon. Az állaga is kiváló.
Hibátlan, szóval ez az a lakk amit minden aranyszínű körömlakk kedvelőnek  kötelező beszerezni, szerencsére nem limitált, így nem kellett személyi kölcsönt felvennem , hogy megvásároljam a  nekem tetsző színeket, a véleményem nagyon nyálasra sikerült (sajnos nem ajándékba kaptam a cégtől, de ezek után egyet megérdemelnék, úgy érzem).
Két bejegyzéssel ezelőtt már láthattátok, több aranyszínű lakkom van (és most várom a Chna Glaze Swanky Silk-et *-*) de ez a legmenőbb.
Szóval ez a lakk: zsír, király, menő, csúcs, faja, vagány, zoral, cukor, frankó, dögös, ász , állat, atom, pöpec   (most már tényleg hívja fel valaki az Estée Lauder cég figyelmét rám, mennyire ajnározom ezt a lakkot) több szleng nem jutott eszembe, de tény, kiváló kis lakk.

A 40 új színből még kinéztem 3 színt de a magas ára miatt lassan fognak a körmeimre kerülni, ami meglepett, hogy a döglött bogár (sötét duo chrome) színek már elfogytak, lehet csak nekem ennyire drága  vagy rossz az ízlésem ?

10 pontból/10
10 ml/ 3600 Ft. (de azt hiszem áremelkedés volt és 3900 az új ár)
Ennek ellenére érdemes rá spórolni.

Akinek útba esik egy MAC üzlet tessék bemenni és a lakkokból van teszter, ki lehet próbálni.
Ha teljes sminket szeretnétek "kipróbálni" az üzletben (mindenből van teszter)  nehogy rám hivatkozzatok! :D


Nos aranyoskáim, tetszik a szín ?
Hasonmás tippek ?


12 megjegyzés:

  1. Tényleg nagyon különleges színe van.
    Az első üveges képen engem egy Essence trendkiadás (YouRock!) lakkra emlékeztet.

    VálaszTörlés
  2. Ez a szín pont nem annyira fogott meg, de van 2, amire kíváncsi vagyok élőben. De az ára miatt én is meggondolom kétszer, hogy beszerezzem. :S

    VálaszTörlés
  3. nagyon szép szine van :) nekem tetszik :)

    VálaszTörlés
  4. Nekem nagyon bejön, gyönyörű a színe! Azt hiszem én is beszerzem!

    VálaszTörlés
  5. Nekem nagyon tetszik ez a szín :) tökéletes őszi darab ez is! :)

    VálaszTörlés
  6. Gyönyörű :O De nagyon drága tényleg :s

    VálaszTörlés
  7. jujj. majdnem 4 ezer.. kicsit szomorú lettem.. nem engedhetem meg magamnak sajnos:(

    VálaszTörlés
  8. Kár hogy ennyire drága, mert a színe mesés :/

    VálaszTörlés
  9. Tényleg horror ára van a Mac lakkoknak, én szintén próbálok elvből nem venni ilyen drága lakkokat. Valahol csak meg kell húzni a határt, nem? :) (Csak, hogy mindig legyen mit átlépni.;)) Ennek a lakknak tényleg nagyon szép színe van, de valamiért olyan ismerős az árnyalata...körül kell néznem, hátha van valami nagyon hasonlóm és akkor talán megnyugszik a kis lelkem. :)

    VálaszTörlés
  10. Szerintem is nagyon szép. Kár, hogy ilyen drágák a MAC lakkok. :( 3 lakkom van tőlük, azokat féltve őrzöm... :)

    VálaszTörlés