2012. július 16., hétfő

Szemtől szemben


Sziasztok!


        Ma egy szemkörnyékápolót szeretnék ajánlani.
Nagy elégedettséggel tölt el mikor hosszas és drága keresgélés után olyan arcápolási termékre találok ami nem felesleges pénzkidobás és szemmel látható hatása van.
       Megmondom őszintén soha nem fektettem nagy hangsúlyt a szemkörnyék ápolására, valahogy mindig a pattanások elleni harcon volt a hangsúly.
Használtam hébe-hóba szemkörnyékápolót de nem rendszeresen, de most már ideje odafigyelnem ere is.
     Azt mondják a szem a lélektükre, ami szerintem nagy igazság, ha valakinek a szemébe nézel sok mindent ki lehet olvasni, jó sorozatgyilkost még ez alapján még nem kaptak el, de gondoljatok csak arra mikor elsőre ránéztek valakire automatikusan a szemébe néztek. Több ismerősöm van akinek volt szemhéj plasztikázása, szép sima a szemkörnyékbőre de 50-60 évesen egy kicsit furcsa mellékhatás a kikerekedett, csodálkozó tekintet, szóval ez visít,  meg az Alíz csodaország kapujában tekintet idősebb korban már vicces mint sem édes.
De ezt mindenki maga döntheti el mit vállal be a fiatalság illúzióért.
    Sok fiatal bloggerinánál látom a szeme körül, igen fiatalon kezd ráncosodni, ez most olyan hülyén jön le, 1. bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű. 2. nem jó általánosítani, mert nem mindenkire igaz, most látom ahogy mindenki aki olvas szalad a tükörhöz. A legbefolyásolóbb tényező természetesen a genetika örökségünk, egy példa erre van egy ismerősöm kb. egy idősek lehetünk, extra ápolt, rendszeresen jár jó kozmetikába, igényes és mégis "gyűröttebb "mint én aki cigizek.
Mielőtt még mindenkinek az öngyilkosság gondolata megfordulna a fejében egy apró vízszintes rácocska miatt, a  bevezetés után térjünk a tárgyra.

Kijelenthetem a Chanel arcápolási vonalán kívül nem találkoztam még olyan márkával amivel ennyire elégedett lennék, míg meg nem ismertem a SWEETSATION THERAPY készítményeit.
Sőt az én arcbőröm igényeinek a S.T. jobban bevált, az árakat tekintve töredéke, 1/4-1/5 ár, ez is lényeges.
A Sweetsation Therapy I*Light szerkörnyékápolóját használom már jó pár hete és remek darab, lágy könnyű krém ami hamar felszívódik, így reggelente is használható, 1-2 perccel a felkenése után lehet sminkelni, szóval nem az a gépolaj állagú kence. Pár nap használat után szemmel láthatóan, észrevettem a ráncok mélységének csökkenését és ez nem szilikon ami felölti és lemosás után újra ott a  Mariana-árok a szemem alatt. Nem szaporítom a szót, ismertek,  rossz cuccot soha nem ajánlanék Nektek, a ráncoktól sem kell félni, azt sem adják ingyen, nem egyszerre jelennek meg, hozzá fogtok szokni, de ha van mód késleltetni és mindezt elérhető áron, miért ne ?
 Jöjjenek a képek, infók:



"Ez a szemkörnyékápoló természetes olajok és növényi kivonatok keveréke, amely négy hét alatt láthatóan kisimítja az apró ráncokat, lelohasztja és ragyogóvá teszi a szemkörnyéket, így csökkenti a sötét karikákat és szemek alatti táskákat.
Az I*Light nyugtató és regeneráló hatású. A szupergyümölcsöknek köszönhetően, mint a goji, a málna, a gránátalma, valamint a vörös-, és kék áfonya, a krém antioxidánsokban és C-vitaminban gazdag, védi a bőrt a korai öregedést okozó szabadgyököktől. A kojic sav és a máriatövis-kivonat óv a nap károsító hatásától és gyógyítja a kialakult foltokat, így javítja a szemkörnyék állapotát, élénkíti a tekintetet. A koffein érösszehúzó, a vadgesztenye, az árnika és a Ginkgo Biloba gyulladásgátló hatásúak, javítják a vérkeringést, csökkentik a vízvisszatartást, a sötét karikákat és a puffadtságot. A pecsétviaszgomba (ganoderma) és a kaviár sokféle vitamint, Q10 koenzimet és hialuronsavat tartalmaz, hatásukra a bőr feszes és rugalmas, a szemek gyönyörűek és ragyogóak lesznek. "

KRÉMMÁNIA  oldalán további véleményeket és az összetevők elemzését láthatjátok .

A szemkörnyékbőrének állapotától függően vagy 24 éves kor felett  ajánlom használjatok  szemkörnyékápolót, hosszútávon biztosan kifizetődő lesz.
Jelenleg kis kiszerelésben is kapható az I*Light szemkörnyékápoló, 6 ml / 2400 Ft vagy 15 ml/ 5290 Ft,  a kis kiszerelés majd 1 hónapig elég. De a csodakrém amiről már írtam a  Lumi*Essence  ami megváltás pattanásos, sebhelyes és pigmentfoltos bőrre, kapható kis kiszerelésben 2100 Ft.-ért, hogy hány ml , nem tudom a webshopban  tévesen teljes méretűnek van feltüntetve.
És még nagyon sok újdonságot találhattok, ami a következő áldozatom lesz az egy kézkrém. Tudjátok csak a kézfejről nem lehet eltüntetni az idő múlását :D ;)

Használsz szemkörnyékápolót, ha igen hány éves korodtól ?
Aki nem akar a második kérdésre válaszolni, nyugodtam hagyja ki :)
Vagy aki használt már bármilyen S. T. terméket mennyire vált be számára?

Ui.: Talpig highlighter-ben írtam a bejegyzést, holnap erről láthatok beszámolót csak a monitorotok bírja :D

16 megjegyzés:

  1. Szia!
    Igazán humoros lett a poszt, nagyon tetszik. 40 éves vagyok, hála égnek nincs sok ráncom. Eddig majdnem minden szemránckrém miatt bedagadt a szemem, egyedül az Eucerint bírom használni. Ki fogom próbálni ezt az ST krémet, köszi!
    Tetszik a blogod, naponta visszajárok Hozzád.

    VálaszTörlés
  2. A huszas éveim elejétől használok szemkörnyékápolót, mivel ha minden nap festem a szemem és lemosom, úgy éreztem, kell az ápoló is. Azóta is nagyon figyelek rá, hogy mindig használjam - van külön nappali és éjszakai, mert a smink alá nem akarok reggel túl zsírosat, este viszont nem árt...
    Ahogy olvastam a bejegyzésed, arra gondoltam, lehet engem láttál szemráncosan? :-) A sok vigyorgástól vannak nagy árkok a szemem körül, de apró ráncokat nem igazán látok. Szerintem ezen a krém nem segít, de úgy vagyok vele, hogy ha a mosolygás miatt van ráncom, az nem zavar (annyira) :-D

    VálaszTörlés
  3. @Ninijam:én is érzékeny vagyok mindenre, arckrém, szemhéjfesték, negatív kritika, de ez a krém bevált :)

    @PAncsi: konkrétan senkire nem emlékszem, csak eszembe jutott, régebben a sminkes bejegyzések láttán, hogy fiatalabb korban is vannak ám rendesen rácocskák, most futok a blogodra, lecsekkollak :D
    Viszont ha nevetéstől van arra legyetek büszkék és krémezzétek :D

    VálaszTörlés
  4. Én megvettem az Aqua tica éjszakai krémet, de nem tudtam megszeretni, pedig nagy reményeket fűztem hozzá. Az illata is túl erős nekem és gyanús, hogy pattanásokat okoz vmelyik összetevője. Lehet, hogy nem ezt kellett volna választanom a kínálatból, de most nem tudom, hogy adjak-e még egy esélyt a márkának.

    VálaszTörlés
  5. @Tímea: az Aqua Tica-t én is próbáltam és nekem sem vált be, ez szerintem száraz bőrre való még ha éjszakai krém is. A Lumi*Essence nagyon szépen helye hozta a bőröm,igaz használtam AHA savas hámlasztó krémet is.
    Szerintem fordulj Ágihoz a termékek forgalmazójához, ő nagyon szívesen segít megtalálni a számodra megfelelőt. A webshop fejlécén találod a blogot, nyugodtan írj Áginak.

    VálaszTörlés
  6. Bioderma, de csak reggel, éjszakára utálom... :)

    VálaszTörlés
  7. De jó, hogy írtál róla:)a legjobbkor, köszi:)
    Most fogyott el a szemkörnyék ápolom! Én reggelente használok smink előtt, de nehezen barátkozom meg velük, mert vagy túl nehezek, vagy irritálják a szemem. Legutóbb a Clinique krémje csípte össze-vissza a bőrt a szemem körül, nem győztem letörölni a szemkörnyékapólót.
    Erre viszont most szívesen áldozok! De jó :)

    VálaszTörlés
  8. Eddig semmit, a szemkörnyékem hálás, a nevetőráncok meg szerintem szexik, pasin,csajon egyaránt. Ámde a homlokomon van egy aggályos mélyedés, két napja fedeztem fel, épp kardomba akarok dőlni. arra is jó a csodakence?!

    VálaszTörlés
  9. @Melantha: én csak szemkörnyéken használtam így fogalmam sincs, elvileg igen. De most tesztelek egy natúr "ráncradírt" dekoltázson, nekem itt van a legtöbb rácom :( Arról is írok majd.

    VálaszTörlés
  10. Én kb 20 éves korom óta használok szemkörnyékápolót. Akkoriban a hidratálás miatt, manapság így 25 után már a ráncok ellen is. Tényleg nagy szerepe van a genetikának ebben, mert anyukám szeme körül max. 1-2 kis ráncocska van és ő nem használt fiatalon krémeket, csak később. Remélem örököltem tőle ezen a téren :)

    VálaszTörlés
  11. Én nyertem néhány hete a S.T. nyeremény játékával itt a blogon 3 kis mintát.Az Aqua Ticát,a LumiEssence-t és azI light-ot tudtam így kipróbálni.Nekem mindhárom megfelelő volt, de a szemránckrém magasan kiemelkedett közülük.Mivel nagyon száraz ás már ráncos is a bőröm a szemkörnyéken, az egy óriási dolog hogy reggeltől estig és estétől reggelig hidratált , puha marad a szemkörnyék, mivel e nélkül a smink, a korrektor is borzasztóan néz ki.Én is csak a nagyon drága termékekhez,pl.Estéé Lauder hez tudnám hasomnlítani a hatását, szóval mindenképp megéri kipróbálni 25 év és száraz bőr esetén.Ránctalanító hatásról 3 hét után még nem tudok beszámolni, de szerintem ezt badarság is lenne elvárni egy krémtől,ennyi idő alatt.A LumiEssence egy nagyon kellemes könnyű hidratáló,szép ,egészséges friss kinézetű bőrfelületet ad.Mivel pont abban az időben amikor használtam , sokat voltam napon-bár 30-50 SPF es fényvédővel- a pigment folt eltávolító hatását így nem lehet számon kérni.Inkább ősszel fogok egy kúrát tartani, amikor már nem kell tartani az új foltoktól.Nekem is legkevésbé az Aqua Tica jött be, bár száraz a bőröm, de kicsit túl nehéznek tűnt és nem éreztem eléggé a hidratáló hatását.

    VálaszTörlés
  12. Hm pont ma olvastam erről a márkáról, sőt még a szemkörnyékápolóró, ez valami furcsa isteni sugallat lenne, hogy vegyem meg? :) Bár még váratnia kell magára, mert most Garniert használok és még egy Fleur de Santém is van. Rendszeresen csak azóta hazsnálom mióta megvettem a Garniert, kb. május és 21 vagyok, szóval ideje van már megelőzés tekintetéből. :)

    VálaszTörlés
  13. Ajh...ne is mond a ráncokat, a fényképező meg aztán sosem hazudik, biztos a tükör testvére :) amikor az elsők megjelentek nagyon zavartak, mostmár megszoktam őket, de azért pár éve használok rá szemkörnyék ápolót.

    VálaszTörlés
  14. Kb. 1,5 éve használok, anya szerint fontos időben elkezdeni :D , és tényleg hatásos, sokkal simább a szemem alatt a bőr pedig csak 21 vagyok:D , pár napja ezt használom: http://www.szepsegbolt.hu/termekek/kovafoldes_szemkontur_krem.html :)

    VálaszTörlés
  15. 25 éves kortól hol mindennap hol kihagyom. Most avon-t épp de szimpi amit erről a termékről írtál. Én a karikakkal nem tudok mit kezdeni, bár több alvás csodákat tehetne:)

    VálaszTörlés
  16. A karikákkal nem tudok mit kezdeni, hol eltűnnek teljesen,vagy annyira sötétbarna az egész szemem körül, hogy borzalmas, ezért nem is szeretem a barna színű szemhéjfestékeket még máson sem :D

    Bizonyára nem egy oka van, a megfelelő mennyiségű vízfogyasztás tuti jó, ezt saját bőrömön látom, alvás, vitaminhiány és rengeteg oka lehet még sajnos :(

    VálaszTörlés