2012. július 21., szombat

Szemhéjfestékek összefoglalója


Sziasztok!


      Kreativitás hiányában folytatom az összefoglaló sorozatomat.
Ma a szemhéjfestékekről lesz szó/kép, amivel egyesek kisebb csodákat tudnak alkotni, sajnos az ellenkező táborba tartozom, de mindig elhatározom gyakorolni fogok, step by step videókat nézek, ez az utóbbi 3-4 évben még nem jött még össze. De tudjátok a remény hal meg utoljára, lehet ezért is halasztgatom.


 Talán ez az egyetlen kategória az összefoglalók közül aminél minden darabról volt külön bejegyzés is, ezért nem sok swatchot késztettem, ha valakit érdekel valamelyik termék megtalálja részletesebben a blogon.
                                                    Sephora Blockbuster paletta


   
                                                    Naked és Naked 2 paletták

  A többi színek:
Árnyékban
Napsütésben
   1. - 12. Inglot szemhéjfestékek: 1./441, 2./ 36,  3./433,  4./419,  5./430,   6./ 399,  7./397,  8./431,  9./15,  10./407,  11./44,  12./418
13. NARS Exotic Dance
14. Chanel First Gold
15. Dior  High Impact 006
16. Guerlain Ombre Éclat Duo & Liner 383 L1Heure de Nuit
17. MUFE Star Powder 970
18. MAC Smutty Green
19. MAC Shimmermint
20. Lancome Ellipse 01
21. MAC Supersweet

 A leggyengébb minősége a Sephroa palettának van a fentiek közül, ez viszont semmit nem jelent ha van egy jó szemhéjalapozód.
      Összeszámoltam  hány színem is van 46 + 96 színű mamut paletta, ami azt jelenti még az unokáim is használni fogják. Komolyan elgondolkoztat, hogy  a blogot átnevezzem "Szivárvány színek" névre,  elvégre a legtöbb poszt is erről szól, színek, termékek, nem a kreativitás van előtérben :D


Milyen színeket használsz szemhéjfestékekből ?

13 megjegyzés:

  1. Szia! Sajnos, szemhéjalapozóm még nincs, zöld és kék színeket használok, valamint fekete szemceruzát. Néha fényeset is alkalomra, illetve esetenként pinket. :-)

    VálaszTörlés
  2. Én leginkább lilát és szürkét használok, mert nagyon kiemeli a mocsárbarna szememet. Meg lustaság is. vagy nemtom. még akkor is, ha másmilyenre akarom cisnálni, ugyanolyan lesz, szóval feladtam,nem én leszek a legkreatívabb szemsminkeket elkövető.:D

    VálaszTörlés
  3. Én attól függ, hogy hova megyek és mit veszek fel! :)
    Szóval bármilyen színt szeretek használni, csak alkalom függő! :D :)

    VálaszTörlés
  4. ...még az unokáim is használni fogják.
    ez jó :)

    VálaszTörlés
  5. Én sem tartozom a legkreatívabb sminkelők közé, de próbálkozom.
    Általában rózsaszínes-barnás sminkeket készítek, mivel kék a szemem, kéket nem igazán használok. Néha-néha jöhet egy kis lila, a zölddel barátkozom.
    Viszont mostanában próbálok minél többet gyakorolni, smink videókat nézek és ami tetszik, megpróbálom megvalósítani (a párom persze néz furán, hogy ha már egyszer lemostam a festéket és nem készülünk sehova, miért állok neki újra sminkelni? :-))
    Szóval szerintem ne add fel, senki sem született úgy, hogy profin tud sminkelni - ha gyakorlunk, akkor viszont egyre jobbak, ügyesebbek lehetünk :-)

    VálaszTörlés
  6. Én kísérletezgetek, bármilyen színt kipróbálok, és ha tetszik, használom:)

    VálaszTörlés
  7. Gyönyörű palettáid vannak! Hétköznap barnás, rózsaszínes árnyalatokat használok, most próbálok a mentával megbarátkozni. Télen sokszor hordtam szürkét, ezüstöt, volt egy gyönyörű jégkék színem is, igyekszem kilépni a komfortzónámból. :)

    VálaszTörlés
  8. A legtöbbször a naturabb színekhez nyúlok, de szívesen használok lilát, kéket, szürkét, aranyat vagy bármi mást igazából :D A leginkább még a zöldekkel kellene megbarátkoznom.
    A 9. és a 17. szín nagyon tetszik.

    VálaszTörlés
  9. Én a natúrt részesítem előnyben, de még nekem is tanulnom kell :)

    VálaszTörlés
  10. Nyugi, nekem is van jó pár színem, szóval az én unokáim sem fognak unatkozni! :)
    Az, hogy milyen sminket használok, függ az alkalomtól, az öltözékemtől, az időjárástól és persze a hangulatomtól. Szeretek kísérletezgetni, feszegetni a korlátaimat, több-kevesebb sikerrel. :D

    VálaszTörlés
  11. Ahhhm mennyország hello! Szép gyűjtemény, főleg a super sweet ami még mindig szemet gyönyörködtet nálam.
    Én leginkább a barnák világában merülök el, de újabban sokszor csinálok színesebb sminkeket rózsás narancsos illetve az all time lila zöld sminkeket is szeretem.

    VálaszTörlés
  12. óóó a két naked :) én általában földszíneket használok, barnát, bronzot és aranyat. nem nagyon merek kísérletezni a színekkel, félek, hogy kinéznek a társadalomból:D

    VálaszTörlés
  13. Általában a rózsaszín árnyalatait, valamint barnát, bronzot és feketét használom.

    VálaszTörlés