2012. július 26., csütörtök

RÁNCRADÍR verhetetlen áron


Sziasztok!




      Tudom a mai bejegyzés nem sok olvasóm számára lesz érdekes, de hasznos lehet ha van nővéred, anyukádnak meg biztos.
      Mindenki más problémákkal küzd arcápolás terén, kinek a pattanások, pigmentfoltok, száraz bőr és még hosszan sorolhatnám, ritka és szerencsés akinek az arcbőre probléma mentes. De az idő telik, tik tak tik tak, az óra ketyeg, ami közös,  mindenkinél megjelenek  a ráncok.
Tragédia persze ne történik egy-két szarkaláb miatt, az élet velük is ugyanolyan marad, de ha van  lehetőség a késleltetésükre, csökkentésükre és mindezt elfogadható áron azt meg kell próbálni.
Mindig egyszerűbb a megelőzés/késleltetés mit a már meglévő kezelése, ez tény. Az arcbőröm a koromhoz viszonyítva átlagos állapotban van a rácok mennyiségét, mélységét illetően, vagyis én így látom, de a dekoltázsom förtelmesen ráncos :(
És tujátok miért ? Az alvási testhelyzetem miatt, oldalt fekve, egyik karom a pára alatt a másik meg a párnán van, ezért reggelente olyan a dekoltázsom mintha a Duna-delta  térképe lenne belevésve.  Napközben kisimul de egyre hosszabb ideig tart míg a bőr visszanyeri eredeti állapotát.
A dekoltázsom olyan krémeket használtam ritkán, nem rendszeresen ami az arcomra nem vált be, hogy ne dobjam ki inkább a dekoltázsomra  használtam el.  De ezek nem ránctalanító krémek voltak, inkább hidratáló, gyulladás csökkentő hatóanyag tartalmúak Mielőtt még egy kisebb novellát írnék magamról térjünk a termékeke.

A krémeket ajándékba kaptam Évától a Naturkence tulajdonosától és nem reklám célú tesztelésre a bloghoz, hanem több olyan alapanyagot lehet kapni a Naturkence webshopjában amiről még csak nem is hallottam, természetes volt, hogy felkeltette az érdeklődésemet. Főleg, hogy  pár levelezés után Éva elmondta,  milyen jó kis termékeket készített saját részére, egyre kíváncsibb lettem, mígnem Éva már megszánt és küldött pár termékből. Abban maradtunk ha működik, beválik nálam is,  írók róla. Nos a krém és a gél hatásos és ami fontos nagyon olcsón elkészíthető.

A ránctalanító krém habos, könnyű szerkezetű elég gyorsan beszívódik a bőrben és első használatnál látványos a hatása, dekoltázsa használtam reggelente, itt tudtam a legjobban figyelemmel kísérni a hatását. Egyik alapanyaga egy  növényi kivonat az Acmella aminek a hatása a botoxhoz hasonlítható, de ez nem tartalmaz méreganyagot. Mesés krém, egy 50 ml adag kb. 3000-3300 Ft.-ból jön ki.
A másik termék egy golyós, zselés állagú koffein tatalmú szemkörnyék ápoló ez kb 10-15 ml lehet és olyan 1600 Ft.-ból megvan. Ez nagyon ajánlom táskás, duzzadt szemekre ár/érték viszonyításban hasonlót nem találtok. A termékek  semmilyen tartósító szert nem tartalmaznak!

Mielőtt megvennéd egy nagy cég kb. 90%-os kőolajszármazék tartalmú ránctalanító krémét 4-5 ezerért, én azt tanácsolom elsőre inkább egy természetes alapanyagokat tartalmazó és olcsóbb terméket próbálj ki,  a blog címe is ezt a filozófiát tükrözi TERMÉSZETES SZÉPSÉG.  A  blog révén  sok, számomra ismeretlen termékre találtam rá, amik beváltak.

Mivel nem egyforma az arcbőrtípusunk, nem is részletezem a termékek összetételét, hanem megadom Éva elérhetőségét és ő személyre szabva ad tanácsokat, recepteket és minden információt amire szükséged van. Pozitív tényező, hogy remek minőségű, megbízható helyről származó alapanyagokat találtok a Naturkrnce webshopjába.
 
              radnai.eva KUKACgmailPONTcom



Csalódások, olyan arcápolási termékek amiben nagyon bíztatok és nem vált be, nem volt hatásos ?
Illetve az ellenkezője ?


Ui.: Lányok még egy bejegyzés van háta utána jön egy pár hetes szünet, leállás a bloggal, két bejegyzés közül  melyik legyen az összefoglaló sorozatból, parfümök vagy szájfények ?

10 megjegyzés:

  1. Ú,ez tök jól hangzik.én is oldalt fekve,vagy hason alszom,a pofim és a dekoltázsom is kriminális reggel.:D

    úúú,miért mész?remélem,nyaralni:) hiányozni fogsz

    VálaszTörlés
  2. Nagyon izgalmasan, ígéretesen hangzik, igazán kíváncsi lettem rá!

    Az én nagy kedvenc natúr arckrémem az Ilcsi csipkebogyó habkrém - viszont szörnyen nehézkes beszerezni (csak kozmetikustól lehet megvenni, de mit csináljon az, akinek szülési szabadságra megy a kozmetikusa, és a környéken lévő másik ilyen kozmetikus nem szimpatikus? kénytelen lemondani róla...)

    Pár hét? Olyan sok?
    Jó nyaralást, várunk vissza :-)

    VálaszTörlés
  3. Ezek a gyűrődések a dekoltázson ismerősek.... :)
    Legyen a parfümök :)

    VálaszTörlés
  4. SZÁJFÉÉÉNY és PARFÜMÖK :D mindkettőt ide nekem :) Remélem csak ideiglenes a szünet :) Várunk vissza

    VálaszTörlés
  5. Természetesen visszajövök és augusztus 20. után folytatjuk a játszadozást :D

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jól hangzik, amit írtál, még nincs ráncom, de sokáig így is szeretnék maradni :)

    VálaszTörlés
  7. Hm jól hangzik! Parfümök! :) Vagy szájfények?

    VálaszTörlés
  8. Szia Erzsi!

    Megnéztem az oldalt, de nem találtam ilyen szemsimító gélt, csak ezt a Acmella nevű összetevőt. Neked elkészítve küldték? Tudnál ötletet adni, hogyan szerezhetnék be én is egy ilyet? Nem igazán szeretek kutyulgatni, meg nem is tudok. Előre is köszi.

    Én a parfümökre vagyok kíváncsi.

    Jó nyaralást!

    VálaszTörlés
  9. @zsazsu: én már készen kaptam őket, írj nyugodtan Évának, nagyon kedves és segítőkész. És tényleg megérnek egy próbát a krémek, természetes alapanyagok és hatásosak. Az e-mail címe a bejegyzés végén van :)

    VálaszTörlés