2012. július 10., kedd

Moyra zsákmány


Sziasztok!

     Múlthéten vettem egy Moyra fedőlakkot  amivel annyira elégedett voltam, hogy  újra benéztem az üzletbe.


Nehezen szárad, 2 rétegben jól fed, csíkmentes felület. 12ml/ 350 Ft., ár/érték arányban jó.

Vettem még 2 darab csillámport, még soha nem használtam csillámport körömlakk díszítéshez.
A két fedőlakk közül az elsőre vásáróot 79-es számú tetszik jobban, mivel kristálytiszta és a  csillámok holografikusak, míg a 77-es világosítja a lakkok színét valamint apróbb színes  csillámokat tartalmaz.
A baloldali a 77-es
 Hasonmásokat is találtam itthon .

Egy 9 ml MUF lakk árából  7 darab Moyra lakkot lehet venni és hatalmas minőségi különbség nincs.
Még nem használtam csak a 79-est, ezt viszont aranyszínű lakkra, erről holnap lesz bejegyzés


Van Moyra körömlakkod, ha igen  elégedett vagy  a minőségével ?

Ui.: Van egy gyönyörű pasztell barackszíne, de az elfogyott, csak a mintát láttam belőle, de megkérdik a nyagykerbe van-e még.

19 megjegyzés:

  1. a pink és a kék nagyon szép :)
    http://fashionparade-fanny.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  2. Én teljesen elégedett vagyok velük. Az Essence is 350 Ft és szerintem ahhoz képest jobb a minősége, nem is sűrűsödik be hamar. :)

    VálaszTörlés
  3. A kék és a rózsaszín lakk igazi szerelem! :) Eddig az essence menta színű lakkjára pályáztam, de azt hiszem inkább keresek egy Moyrás mentát és csatlakozik hozzájuk ez a kék és rózsaszín gyönyörűség is! :)

    VálaszTörlés
  4. A világoskék de gyönyörű!! Nekem csak az 53-mas neon pink van Moyra lakkból, de úgy látszik érdemes még körbenéznem Náluk:)

    VálaszTörlés
  5. De szépek, a kék meg a pink kell majd nekem:-D
    Ár-érték arányban nagyon jó a Moyra, jobb, mint az essence. A neon Moyra lakkjaim 10 perc alatt tökéletesen megszáradnak, szerintem a száradási idő függ a színtől is...

    VálaszTörlés
  6. Jujj de szépek!!!! Nagyon szeretem a Moyra lakkokat, bár sajnos kevesebb lakkom van, mint szeretném, bár szerintem ezzel mindenki így van:D mivel az Essence C'est la vie lakkját sehol sem találtam, így egy hasonló, csak narancsosabb Moyra jött velem haza, illetve egy sötétlila és matt rózsaszín is:D Az utóbbi nagy kedvencem, bár kell belőle 3 réteg, de nagyon tetszik, hogy mattító lakk nélkül olyan, amilyen. Sőt, az Essence Marble Mania trendkiadásból a barack (tudom, hogy a napokban vettél Te is:) ) alá szoktam kenni alapnak. Nem tudom honnan jött az ötlet, de a kettő együtt nagyon jó:) Visszakanyarodva azért is szeretem a Moyrát, mert bírják a strapát:)

    VálaszTörlés
  7. A kék színű nekem is megvan, nagyon szeretem :)) Olyan jó kis színe van :)

    VálaszTörlés
  8. Szeretem, mert olcsó, elérhető és hatalmas a színválasztéka. Van tizenegy-két darab, de épp ma néztem meg a neten a képeket, és felírtam,hogy el ne felejtsem, mit kell még beszereznem feltétlen:D Szerencsére megtaláltam a neten,hol lehet a városban venni Moyra termékeket, így bemegyek ott szerzem be,mert élőben másabb kicsit mint a képeken. (eddig webáruházból rendeltem) Csak győzzek válogatni a száznál több színből.

    VálaszTörlés
  9. Azt hiszem csak 1 moyra lakkom van (esetleg 2) olyan átlagos minőségűnek tartom. Jó lenne rászabadulnom egy óriási állványra :) biztos kipróbálnék még 1-2 színt tőlük.

    VálaszTörlés
  10. Nem rosszak a Moyra lakkok csak egy bajom van velük, hogy nehezen száradnak.

    VálaszTörlés
  11. Nekem van pár, régen több volt, de 1-2 szín botrányosan rossz, nem tudom mi a lényegi eltérés ennyire, viszont amik nekem vannak még itthon, azok hamar száradnak... Szóval tényleg nem tudom, de ennyi pénzért még belefér, hogy van 1-2 kevésbé jó is. (nem, nem fér bele, de inkább 350 ft legyen a kidobott pénz mint 1-2000)

    VálaszTörlés
  12. Én inkább csak szemezgettem eddig a Moyrákkal, mert az Essence lakkok tökéletesek számomra, de alaposabban is szemügyre veszem majd őket, mert ezek nagyon szépek :)

    VálaszTörlés
  13. Szerintem az Essence lakkoknál jobbak és olcsóbbak a Moyra lakkok. Ami bosszant, nehezen száradnak :(

    VálaszTörlés
  14. Az a türkiz de gyönyörű...mióta vadászom egy ilyet...:)

    VálaszTörlés
  15. hú a 77-est be kell szereznem. na jó, a holósat is... :D elrontasz Erzsi! :D

    VálaszTörlés
  16. Nálunk nem lehet kapni Moyrát, pedig szeretem ezt a márkát :(
    Szép lakkokat választottál :)

    VálaszTörlés
  17. Én is meglepődtem, de csak 1-2 Moyra lakkom van. Szoktam nézegetni őket, de valahogy eddig még nem akartak velem hazajönni. :D A kék nagyon tetszik, lehet, megnézem élőben... :)

    VálaszTörlés
  18. Nekem egy van, olyan mályvás-óaranyos. nagyon szép, tényleg, de nekem túl csillivilli végülis felkenve valahogy. Még a szelídítésén dolgozom.:)

    VálaszTörlés