2012. július 8., vasárnap

MAC Illustrated kollekció előzetes képekkel


Sziasztok!


    Egy kis előzetes a MAC Illustrated  kollekciójából. Amerikában júliustól, nemzetkőzi bevezetése augusztusban várható. Hogy nálunk kapható lesz-e nem tudom, múlthéten kérdeztem  egy MAC üzletben és azt mondták augusztusban csak a körömlakkos kollekció érkezik, nem hinném, hogy ezt a kollekciót nem hozzák be.
   A kollekció tartalmáról itt már írtam, nekem felkeltette az érdeklődésemet noha vásárlási szándékom nincs.
És még egy megjegyzés a látottak alapján, ilyen ronda, csúnya, idétlen neszesszereket még soha nem láttam mint ami a rúzsos szettek alatt látható. Az ecsetes már tűrhető. E rémségek tervezője Julie Verhoeven

Az európai árak : Szemhéjfesték szett  15.000 Ft. (50€), rúzs szett 13.500Ft. ( 45€), ecsetkészlet 17.700 Ft. (59€)

Julie Verhoeven Petite Bag & Small Bag
 

Francois Berthoud Petite Bag & Small Bag
 

Nikki Farquharson Petite Bag & Small Bag

 Ez viszont tetszik, de nem szeretem a vászon anyagból készült neszesszereket. Egy ecsetkészlet jól jönne, de a karácsonyi mini ecsetszettek annyira silány minőségek voltak, hogy leírhatatlan.


12 megjegyzés:

  1. Tényleg ilyen rosszak voltak? o.O
    Na, jól megkapta a kritikát! :D

    VálaszTörlés
  2. Örülök hogy valaki ki meri fejezni nem tetszését.Ha megjelenik egy új MAC kollekció kötelező sóhajtozni, elájulni stb?Hát ezek az arcos neszerek tényleg nem valami szépek...amúgy meg kezd nekem túlzottá válni ez a MAC invázió, nem kéne ennyi új kollekcióval ki jönni ha nincs ötlet és inspiráció.

    VálaszTörlés
  3. Az arcos minta számomra nem kiábrándító, de ez inkább egy valódi vásznon állná meg a helyét, nem pedig egy neszesszeren. Julie bizonyára festőművész (utána néztem és valóban) mert ismerős a forma és nekem is vannak hasonló jellegű képeim, de nem használnám fel ilyen jellegű dolgokra. Ám, ha már az is eredmény, hogy beszélünk róla, akkor a kívánt hatást elérték ezzel az egésszel.
    Ám megvenni, nem venném.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon nyomatják a limitált kollekciókat, így akarnak forgalomnövékedést elérni és ez bejön.
    Mert miért vennék két Skinfinish- egyszerre ? Azért mert limitált és mi van ha jövőhéten már nem lesz, lemaradok róla ?! És mivel mindenki így áll hozzá és jövőhétre már egy darab sem lesz az új kollekcióból.
    Minden márkának megvan a gyenge láncszeme, nem csak a MAC-nek, például imádom az ásványialapú szemhéjfestékeikett de a szemem nem bírja egyből begyullad, viszket tőle, de minőségre jó, a normál rúzsai iszonyúak, szárítanak de hatalmas színválaszték néha elcsábít és még megfigyeltem ha új a rúzs nem vészes, lehet olyanokat fogtam ki ami már régebben az üzletben állt. 1x ezt meg is említettem egy üzletben és azt mondta az eladó : "hát igen, kell alá egy ajakápoló" ?! szóval adjak ki 5 ezer felett egy rúzsért és még vegyek külön egy ajakápolót, h használni tudjam ?! Mikor az lenne a lényege, h hidratáljon is a szép színe mellet, ennyi erővel vehetek egy xy rúzst 190 Ft.-ért.

    Na, kérem szépem a végszó az, h itt is keményen fizetünk a snassz egyszerű fekete matt műanyagért néha, nem csak a Chanel és társai márkánál

    VálaszTörlés
  5. Ez nagyon szomorú és elkeserítő, hogy már a "nagy nevek" is a silány minőséget sózzák ránk. Lehet ezt csomagolni limitált külsőkbe, a tényen nem változtat :(

    VálaszTörlés
  6. Nekem szerencsére nem nagyon jön be...mondom ezt most, aztán majd lehet, hogy meg akarom venni valamelyik darabját. De itt és most megfogadom hogy nem teszem!

    VálaszTörlés
  7. Szerencsére vannak "rendes" bloggerek ,akik helyettük tesztelik a cuccokat, nekünk már csak a jókból kell választani:)))Én is sokszor megmentettem magam egy meggondolatlan vásárlástól,amikor egy "high-end" márka új termékéről több blogger írta hogy gyenge minőség... utána már nem is bánom hogy nem vettem meg!

    VálaszTörlés
  8. Pedig az a lazacszínű rúzs tetszik.És kövezzetek meg, de nekem ez az arcos kollekció is. Kellmesen absztrakt,vagy nem is tudom, a pontos megnevezése micsoda:)

    VálaszTörlés
  9. @Melantha: virtuálisan megvagy kövezve a neszesszerért :D
    A kollekció színeí szerintem szépek lesznek, ez nem a teljes, például a rúzsosból 4 színárnyalatban lesz összeállítás. Július 12.-től lesz kapható az USA-ba, ugyhogy 13.-től ellepik a netet a képes beszámolók.

    VálaszTörlés
  10. Valahogy nem késztet vásárlásra ez az új kollekció. Szerintem unalmas, maga a dizájn pedig borzalmas.

    VálaszTörlés
  11. Nekem tetszenek az arcos nesszeszerek, én kedvelem ezt a stílust. De a szívem akkor is a pitypangosért dobog :] Pitypanggal nekem bármit el lehetne adni :D Az más kérdés, hogy nem fogom megvenni :D

    VálaszTörlés