2012. július 22., vasárnap

Az első fekete körömlakkom



Sziasztok!

 
         Megtörtént a lehetetlen, az elképzelhetetlen számomra,  vettem egy fekete színű körömlakkot.







Volt egy kis felesleges időm így játszadoztam egy kicsit az új szerzeménnyel a férjem szúrós megjegyzései közepette, de jól szórakoztunk, jókat nevettünk együtt, már megérte.
Nagyon rondán festettem ki a körmöm ezért csak részleteket láthattok, de nagyon mutatós, dekoratív alap a fekete színű lakk glitteres csodák alá.

A legjobban a Glitter Gal, Moyra, Jolie France  és Color Club enyhén rózsaszín glitteres variációja tetszett, de a kék glitteres OPI sem rossz. Az alábbi képen a párok láthatóak.

 Az Essence lakkja 350 Ft.-ba került ,  1 rétegben használtam és így rendes fedése volt, fényes, szép egyenletes fedés, ár/érték arányban kiváló.Tartósságáról még nem tudok véleményt mondani, mivel a képek után lemostam, de ennyiért aki fekete körömlakkot keres nyugodtan ajánlom.
Végtelen variációhoz (gyöngy, csillámpór, körömnyomda, pelyhes fedőlakk....) figyelemfelkeltő alap egy fekete lakk.

Van fekete színű körömlakkod ?

Ui.: Lányok , elnézést, elfelejtettem, hogy ma kellet volna sorsolni a csillagjegyes nyj.-ot, de az Oroszlán jegy még nincs befotózva és a listát sem késztettem a Rák jegyben jelentkezőkről, így ez holnap estére marad , este 8.30-kor együtt sorsolunk :)

18 megjegyzés:

  1. Kár,hogy csak ilyen kicsik a képek,kíváncsi lettem volna rájuk rendesen:)
    Egyébként én imádom a fekete körömlakkot,egyrészt mert mindenhez megy,no meg ahogy te is írtad,rengeteget lehet vele variálni.
    Miért is nem vettél eddig?:D
    Szép kis csillogós körömlakk készleted van!:)

    xx
    vikkktoria

    http://championcosmic.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  2. Nekem is megvan ez a lakk, de önmagában valamiért nem szeretem, ki fogom próbálni én is valami extrával :)) Itt nálad a kék OPI-val tetszik a legjobban, gyönyörű szép.

    VálaszTörlés
  3. Nincs fekete lakkom, (egyelőre) én sem tudom elképzelni magamon. :)

    VálaszTörlés
  4. az arany csillámmal nagyon szép!:)

    VálaszTörlés
  5. A fekete lakkhoz hangulat kell, legalábbis nálam. Ha épp olyanom van, képes vagyok a nyár közepén is felkenni. :) Egyébként szerintem fekete és piros lakkból minden nőnek lennie kell otthon! :D

    VálaszTörlés
  6. én is gondolkoztam az essence-es fekete lakkon, de még nem vettem meg. régen volt egy fekete korszakom... mostanában a színesebb lakkokat kedvelem/keresem. :)

    VálaszTörlés
  7. Nekem van fekete lakkom és imádom használni. Szoktam csak magában vagy körömmatricát rakok rá, esetleg csillámos fedőlakkot teszek a tetejére :)

    VálaszTörlés
  8. Pont a napokban rendezgettem a lakkjaim és szembesültem azzal, hogy nincs fekete körömlakkom (nem is volt). Én annyira nem tudnám magamon elképzelném, viszont imádtam ahogyan kísérleteztél vele. Legjobban a Glitter Gal kombinációban tetszett meg, lehet be kéne nekem is szereznem? :)

    VálaszTörlés
  9. Imádom a fekete lakkot, már régóta használom önmagában is, meg más lakkok feldobására. Roppant különleges hatásokat lehet valóba kihozni belőle:)

    VálaszTörlés
  10. Nagyon szeretem a fekete körömlakkokat önmagukban is, díszítve is

    VálaszTörlés
  11. Nekem nincs fekete, de így a glitteres lakokkal tetszik. A tartósságára viszont kíváncsi leszek, mert fő szempont nálam.

    VálaszTörlés
  12. Hehe, en is 1 hete vettem meg az elso fekete koromlakkomat, es oszinten bevallom, nagyon tetszik a kormeimen.

    VálaszTörlés
  13. Nekem volt sokáig fekete körömlakkom,nagyon szerettem,fehérrel díszítettem ált.-ban :)

    Mostanában inkább a feltűnőbb színeket kedvelem!!
    A tied is nagyon tetszik ah. felváltva más k.lakkal használtad :)

    VálaszTörlés
  14. Nekem régebben volt fekete lakkom, de nem sokat használtam, így egy rendrakás alkalmával megváltam tőle.
    Viszont a posztodtól kifejezetten megjött hozzá a kedvem :)) úgyis annyi csillámosom van parlagon...

    VálaszTörlés
  15. Nekem az első körömlakkjaim között volt a fekete, imádtam és azóta is imádom, bár sokkal kevesebbet használom amióta mintás körmöket csinálok. Ha olyan hangulatom van akkor felkenem és csak kövekkel, vagy matricával díszítem, de többnyire már vele díszítem a többi lakkom.

    VálaszTörlés
  16. Nekem egy Lovely fekete lakkom van, még nem próbáltam :$

    VálaszTörlés
  17. Nekem is van fekete színű lakkom és nagyon szeretem.

    VálaszTörlés