2012. március 25., vasárnap

A tegnap történtek kezdete

Sziasztok !

a tegnapi kis balhét nem tudtam rendesen elmesélni, szóval megpróbálom érthetően, most már higgadtan elmesélni.


A  tegnapi nem hisztizés volt  részemről, hanem ideges voltam de rettenetesen, ami annyira piti dolog, mert a blog célja a kikapcsolódás lenne.
Nem vagyok lelkileg érzékeny, labilis, sok mindenen átmentem, keresztül mentem mint a hozzám hasonló korúak, nagyot kell csapni, hogy megérezzem, de mindennek van egy határa, eljön az mikor azt kell mondani eddig és ne tovább !
A bloggerina aki nem bír elviselni, nem most minősít, ítélkezik felettem először. Eddig nem adtam neki nagy jelentőséget gondolva, ha nem kedvel , nem olvas és kész.
Első szálka az volt, hogy sok a nyereményjáték, (nála is szokott lenni), a sminkjeim, itt volt igaza, tény, hogy nem tudok de az is igaz ő sem tud, itt az ideje, hogy megemlítsem , elméletben viszont sokkal jobb nálam ezt elismerem, de én nem láttam a blogján olyan képet ahol valami remekművet alkotott volna, de vagyunk egy páran még, ne bántsatok minket, eleve hátrányos helyzetből indulunk, túl sok ránc van a szemünk alatt, nem  tudjuk felvenni a lépést a fiatal tízen-huszonéves bloggerinákkal, én már egy egyenes vonal meghúzását is sikernek könyvelem el.


Tegnap a Formspringet olvasgattam, mikor Timinél megláttam az alábbi névtelen kérdést.
Nem is igazán érdekelt, de kíváncsi lettem mit és kitől kérdez a névtelen. Rákattintottam a névtelen kérdésre, ami egy új lapon megjelent, ott rákattintva kiírt 3 választási lehetőséget én meg nem figyeltem és beakartam zárni a felugró panelt, de másra kattintottam. Méghozzá a körkérdés küldésére és képzeljétek a Formspringen derék 3 azaz HÁROM követőmnek küldtem el, nem 30 vagy 300 személynek ! De még akkor nem tudtam mit tettem, kis idő múlva mikor megnéztem a leveleim láttam, hogy a fs.-ről jöttek válaszok, hangosan felnevettem mikor megértettem mit tettem, első gondolatom az volt "drága jó Istenem mekkora égés, de jó, hogy csak 3-an követnek"

Aztán jött a többi levél a bloggerina megjegyzéseivel, megnéztem, ideges lettem, hogy nem hiszi el, hogy véletlen volt, 3 személy aki követ a Fs.-en a blogra már rég feliratkozott. De amitől igazán ideges lettem, hogy a Twitteren folytatta. Nos véleményem szerint vagyok akár melyik percben olyan asszony mint ő, sőt egy kicsit különb mert én még nem sértegettem. Ha én pink jetinek nevezem magam az önironikus és megtehetem én nem mondtam rá semmilyen sértő megjegyzést, pedig nagyon ronda szám van, de önmérsékletet tanúsítottam, nehezen, nagyon nehezen ment mert 3 mp alatt 30 jelző jutott eszembe ami illet volna rá.

MILYEN JOGON BÍRÁL, ÍTÉLKEZIK ?
MIÉRT SÉRTEGET ?
MIKOR BÁNTOTTAM ÉN MEG ŐT ?
 MIÉRT NYILVÁNOSAN ?
LEHET ÍGY VISELKEDNI ?
VAGY CSAK INGYEN REKLÁM KELL?

Eddig mindig kommenteket kértem, most kivételesen megkérek mindenkit csak olvasson és ne írjon kommentet,  csak megértésre vágyom és nem szeretném megosztani az olvasókat, ezért nem kérek kommentet.
És a téma lezárva.

Köszönöm :)

alább mindent bemásoltam, de megtaláljátok, elvégre  nyilvános.


CrystalMakeup
De édes, hogy ez téged frusztrál! :D Engem egyáltalán nem, nem követem a blogját. :)
A lájk vásárlás pedig nem azokra értendő, akik nyereményjátékokat csinálnak, hanem akik tényleg lájkokat vesznek, úgy értve, hogy van egy cég, aki ezeket árulja, kamu fb profilokkal, és ezeket meg lehet vásárolni, nem tudom mennyit, mennyiért, de pl 1000 lájk 10000 ft, és azt kifizeti, és mindennap nő a lájkolói száma mondjuk 100-al 10 napon keresztül. :)
Viktoriasstyle
Erzsi feltörték a formspringedet? Vagy ez most mi?
De a kérdésekre válaszolok sorban: 1. szerintem jófej nő, bár nem sokat beszélünk. 2. igen. 3. Már mindenki játékot szervez a Facebook-on, a szomszéd nénitől kezdve Pista bácsiig. Nincs ebben már semmi furcsa. Több like-kal rendelkezik, mint én? So what? lol Én soha nem mérem magam másokhoz :) Egyébként én már soha nem játszom bloggerek által indított játékokon, úgyse nyerek :D

  • E738 11 hours ago
    Véletlenül küldtem el a kérdést, de tetszik a dolog :DDDDDD
  • Calozblogger 7 hours ago
    Hát ennél gyökerebb dolgot ritkán látni Erzsi. Direkt kérdezel magadról valami gumicsont kérdést, valami provokálót, hogy mindenki téged védjen és sajnáljon, hogy rádszállt egy "névtelen troll", de most kiderült, hogy TE vagy az a névtelen troll.
  • Calozblogger 7 hours ago
    Ráadásul a "vett like" témakör sem esett le neked. EPIC FAIL!
  • E738 6 hours ago
    Caloz , te csodálatos lény !
  • E738 6 hours ago
    Csak azt akartam megnézni a névtelen miket kérdez még és valamire rákattintottam. Sajnos nem vagyok olyan remek példánya az emberiségnek mint te, de ez nem is zavar.
  • Calozblogger 6 hours ago
    És a kérdést is véletlenül írtad be nemigaz? Legalább nem próbáld megmagyarázni! Most már tudom honnan jött az a sok anyázó komment!
  • E738 6 hours ago
    Milyen anyázó komment ?

  • E738 6 hours ago
    Ha én írtam volna, kiteszem a képem mellé ?

zanit
Hú, ez most elég érdekes, mivel elvileg tőled jött a kérdés, Erzsi :)
Amennyiben mégsem:
Nagyon kedvelem Erzsit, követem a blogját. Nem feltétlenül az ott bemutatott sminktermékek miatt, hisz nem az én kategóriám, hanem a közvetlen, vicces stílusa miatt.
Mindig megmosolyogtat, olyan jópofán adja elő a dolgokat. :)
Nyereményjátékokkal kapcsoltban: Szíve joga!

Én mondjuk pont az ellenkező álláspontot képviselem, miszerint nem szeretném, hogy valaki csak azért iratkozzon fel hozzám, mert mondjuk nyereményjáték van. Nem is nagyon szoktam nyereményjátékot csinálni. Sokkal jobban esik, ha valaki "minden hátsó szándék" nélkül iratkozik fel olvasónak, mert akkor biztos lehetek abban, hogy érdekli, amit csinálok, nem pedig csak a nyerés esélye miatt.
De nekem abszolút semmi problémám nincs azzal, aki sűrűn indít nyj-ot.
A saját blogján mindenki azt tesz, amit szeretne és senkinek nincs joga beleszólni ;)

E738 13 hours ago
Véletlenül küldtem el a kérdést, de tetszik a dolog :DDDDDD


Ez most valami kör kérdés? Vagy nem értem... :D Nem követek sminkes blogokat, max. ha haverom az adott hölgy, akkor ránézek, vagy ha ajándékot akarok venni pl. anyának, aki sminkmániás, akkor nézegetem és ilyen szempontból az én szemszögemből nagyon is hasznos Erzsi blogja.
Az meg kinek fáj, hogy állandóan játékot szervez? Annak nem örülni kéne? :D Én mindig nagyon örülök, ha valamit nyerek, teljesen mind1 mi az, ő pedig nem gagyi ajándékokat sorsol ki, ahogy észre vettem. Na mind1.
Több lájkja van mint nekem... Hol? Nincs is blogos facebookom... :D És ez most kit érdekel, hogy kinek mennyi lájkja van? :D A fiúk nem lájkolósak, kevesen olvasnak blogokat, a lányok lájkolósak, és sok blogot olvasnak. Ennyi. Ez nem egy verseny. :D
  • E738 13 hours ago
    Véletlenül küldtem el a kérdést, de tetszik a dolog :DDDDDD

  • ManWorld 13 hours ago
    Gyanús volt... :D
De ide kattintva átláthatóbb az egész.


és itt a Twitter:


10 megjegyzés:

  1. Én megértem, hogy felidegesítetted magad, én is az lennék a helyedben.
    Igazából magát minősíti.
    Azzal tökéletesen egyetértek, hogy amíg nem rak fel értékelhető sminket magáról, addig másokat ne kritizáljon, meg nevessen ki.
    Baromira igényesnek gondolja magát, és játsza az igazságbajnokát, úgy tűnik nagyon ráér.

    VálaszTörlés
  2. Édes Istenem, ez annyira gyerekes, mit szól be, maradjon szépen csendben, ha nem tetszik neki valami. Én sem követek senkit, aki nem szimpatikus. Én személy szerint azért olvaslak, mert 1. hihetetlen egy humorod van, amit nagyon szeretek és rendelkezel némi öniróniával, 2. szeretem, ahogy a high end termékekről is lerántod a leplet, leírod, hogy tetszik, nem tetszik, miért, miért nem.
    És nem azért szeretem a blogod, mert te vagy a legtehetségesebb sminkes, vagy mert sok a nyereményjáték. Amúgy a legutóbbin nem is játszom, mert múltkor volt szerencsém nyerni Nálad, így megadom másnak a lehetőséget. :)

    Amúgy teljesen megértelek, én is nagyon felhúztam volna magam rajta, de nyugtasson a tudat, hogy vagyunk néhányan, akik viszont szeretjük, amit csinálsz. :)

    VálaszTörlés
  3. Ahogy írtam is: a saját blogján mindenki azt csinál, amit akar, ebbe másnak beleszólása nem lehet!
    Ha valakinek meg nagyon nem tetszik valami, ott a leiratkozás gomb - erre találták ki.
    Ez egy hobbi, kikapcsolódás. Továbbra is úgy csináld a dolgaid, ahogy Te szeretnéd.
    További szép és nyugodt napot kívánok :)

    VálaszTörlés
  4. Én a helyedben már rég letöröltem volna vagy tiltottam volna mindenhonnan... :S

    VálaszTörlés
  5. Egyetèrtek Anival.abszolut mindenki azt csinàl a blogjàn amit akar.senki nem tartozik elszàmolàssal .Ezen felul nonszensz hangnemben minositenek le Tèged,plusz twitteren kibaszèlnek.Nekem egy ilyen viselkedès abszolut negativ,nem jo bloggerre vall,aki màs ugyèbe uti az orràt.Szerintem mindenki foglalkozzon a sajàt dolgàval,gondolom az ilyen kotekedo emberek a "legsàrosabbak".En nem kotekszem soha meg sem fordult a fejemben,aki nekem nem tetszik nem olvasom ès nem kommentelem.a kèplet ennyire egyszeru-lenne!!!

    VálaszTörlés
  6. Nagyon örülök, hogy leírtad nekünk a dolgokat szépen összeszedetten. Végre az olvasok is megtudták mi van, és nem találgatni kell.
    Amondó vagyok, hogy ilyen bármikor előfordulhat. Szerintem más is küldött félre e-mailt, vagy SMS-t, vagy esetleg félrekattintva valami olyan dolgot tett amit nem akart(programba törlés, vagy csak egy szép végtelen ciklus futtatása). Senki nem profin bújik ki az anyucija pocijából, mindennek a használatát meg kell tanulni.
    Mondjuk ez a twitteres kibeszélés nagyon gáz... twittert mindenki olvashat ha nem tetszik neki valami szépen magán beszélgetésbe.
    Szeretem Calo(z) írásait olvasni, de ez most ellenszenvessé tette a szemembe.
    Ez gyerekes volt a részéről szerintem.

    VálaszTörlés
  7. Erzsi, csak nyugi! Ne izgasd magad. Tanulj meg ignorálni :)
    Én is ezt szoktam tenni már :)

    Ha esetleg rendelsz majd Too Faced-től, akkor szólj és beszállok egy Shadow Insurance erejéig ;)

    VálaszTörlés
  8. Te jó Isten, mi folyik itt!...:O
    Én, mint egy szimpla olvasó, csak ámulok, hogy ilyen furkálások meg örjöngések mennek itt a háttérben, mint az óvodában kb...
    Szerintem egy olvasónak sincs erre szüksége, én legalább is, csak nézelődni szeretnék, nem fight-okról olvasgatni...nem érdekel, hogy ki-kit utál, ez egy blog basszus, nem a NATO!
    Egyik félt sem értem, miért nem privátban intézitek ezt el?Nem kínos ez Nektek?
    Nagyon gusztustalan ez a pocskondiázás, intézzétek el felnőtt nők módjára.

    A blogodról meg annyit Erzsi, hogy csináld tovább, ahogy eddig is;)
    Nagyon sok olyan Blogger lány van, aki meg sem közelíti a szintedet,borzasztó minőségű fotókat raknak fel nap,mint nap,a sminkekről meg ne is beszéljünk...

    Örvendtem!

    VálaszTörlés
  9. egyet értek "k"-val, ez a post maximum annyira érdekelt, hogy levágjam mik is ezek a nagy fightok.

    VálaszTörlés
  10. Kedeves Erzsi!

    Én kedvelem a blogod, de ez senki másra nem tartozik csak rátok, kettőtökre. Neked először nem a facebookra kellett volna postolni a történteket, hanem elsőre a formspringről törölni azt a postot, azután emailben megbeszélni. Aztán ha nem sikerül még mindig letilthatod, vagy törölheted a hozzászólásait. Akkor csak magát minősíti a twitterrel. De evvel a blog posttal már olyan mintha már csak vizes póló hiányozna egy igazi sárdobáláshoz. Elegánsabb lenne ha törölnéd a formspringről, a facebookról, és innen a blogról, erről a vitáról szóló postokat.

    VálaszTörlés