2012. március 11., vasárnap

La Prairie Cellular Treatment Bronzing Powder


Sziasztok !


A La Prairie bronzosítót évek óta csodáltam külföldi luxus áruházak webshopjaiban.
Sokáig halogattam a vásárlást, de Karácsony után úgy éreztem eljött az idő, ki kell próbálnom.



A La Prairie-ről közismert, hogy benne van a világ vezető, első 10 exkluzív  arcápolás, főleg anti-ageing termékeket gyártó kozmetikai márkák  között.
A Cellular Treatment Bronzing Powder a márka egyetlen árnyalatban kapható bronzosító púdere.
A termék ismertetésnél olyan tulajdonságai vannak feltüntetve mint az anti-ageing bőrápolóhatás, selymes állag, könnyen építhető, szabályozható színintenzitás, természetes hatás, arany ragyogásával növeli a természetes barnaság ragyogást.
Minden szavuk igaz !
De nem ez volt a véleményem az első használatok után, meg kellet tanulnom használni, de mielőtt elmesélem nézzük meg előbb a pazar képeket a termékről, vagyis fordítva képeket a pazar termékről :D





Nagyon elegáns ezüstszínű, celofánnal lezárt papírdobozban érkezett. Kibontva a termék első ránézésre fémdoboznak néz ki, de ez álca, jó minőségű, tükörhatású műanyagdoboz.Természetesen védőfólia is volt a dobozában amit a fotózás miatt levettem, a bársonyhuzat itt most nagyon célszerű az ujjlenyomat gyűjtés elkerülése miatt, érdemes ebben tárolni.
Nagyon krémes a textúrája, láthatjátok majd az alábbi képeken is, hogy egy porszem sem látszik  a kézfejemen, egyáltalán nem porlik, ilyet csak a Guerlain M.C.G.-nál tapasztaltam.
Nagyon-nagyon-nagyon keveset kell belőle használni a világos bőrtónusra. Jelenlegi, az 1 napos vízihulla  NW 20 bőrtónusú arcomra pont egy érintésnyit. Használat után beleolvad a bőrbe, csak a fénye vehető észre, de finoman, nem mesterkélt hatással és egész nap az arcon marad, nagyon tartós :)
Nem tartalmaz csillámokat, az aranyszínű szemcsék ugyan olyan láthatatlanok mint maga a púder szemcséi, ez nagyon különös, pozitív értelembe.
A hozzá csomagolt ecset kiváló minőségű, nagyon tömör, puha.

Az ára 44 Font / 13,5 g,( 15 ezer Ft.) nem vészes, hasonló ár mint a Chanel, kapható itthon jóval drágább is bronzosítóból. És ez legalább 2 évig elég, ennyi is a szavatossága felbontás után.
Én a Harrods-ból rendeltem.


Most pedig elmesélem, hogy jártam az első használatok alkalmával.
A saját ecsetével használtam, párszor áthúztam a púderen, mivel nem porlott nem láttam milyen nagy mennyiséget szedett fel az ecset, felvittem az arcomra , tükörbe néztem és egy arany Buddha nézet vissza rám a tükörből, jobbra-balra inogtam, remélve megpillantom magamat is, de nem az aranyarcú velem együtt mozgott. Nos nem sok kellet, hogy csalódottságomba elsírjam magam, annyira vártam, bíztam benne és használhatatlan, ez volt az első reakcióm. Még 2-3 alkalommal eljátszottam ugyanezt és utána jött az isteni szikra, gondviselés, ötlet vagy nem tudom minek nevezzem a 'kipróbálom másik ecsettel". És akkor, ott megtörtént a csoda, leheletnyi vékonyan , selymes fénnyel borította az arcomat.

Szóval, ezt a terméket csak a már napbarnított bőrre lehet használni (a Chanel legvilágosabb bronzosítóját télen is szoktam , pirosító helyett használni),  nagyon kiemeli a bőrfelszínét, ezért ha lyukacsos,  ahol nem éri a púder, a mélyedések szembetűnőek, így akinek nem egyenletes, többet árt  mint használ. Én még bízom az AHA hámlasztásban, hogy valamennyire helyre jön a bőrfelszínem állapota és halványodnak a régi pattanások helyei.
A mérete szemléltetésére egy fotó

Minden pocikájából a luxus érzés árad, kezdve a celofános, eredeti csomagolástól a viselésig.


Milyen bronzosítót szeretsz használni csillámosat vagy mattot ?
Csak nyáron használsz bronzosítót ?


12 megjegyzés:

  1. Nagyon szép:O Télleg látszik rajta hogy luxuscikk:)

    Én matt bronzosítót használok, de van egy pár csillámosom is de azokat csak nyáron használom ha már barnább vagyok:)

    VálaszTörlés
  2. Bár én nem használok, tényleg gyönyörű a színe :]

    VálaszTörlés
  3. Télen nem használok, mert valahogy nem érzem szükségét. Nyáron viszont alap:)

    VálaszTörlés
  4. "1 napos vízihulla, arany Buddha" hát ezeken de jót nevettem :)) egyébként gyönyörű színe van! én nem használok bronzosítót,mert valahogy sosem sikerült eddig szépen feltenni, mindig úgy nézek ki mintha koszos lennék :D

    VálaszTörlés
  5. Nem használok bronzosítót, nem érzem szükségét, de van 1 csillámosom és egy enyhe szatén fényű-m.
    Most szeretnék viszont beszerezni egy mattot is, szükségét érzem viszont hogyha kontúrozni kell/akarnám az arcomat :)

    VálaszTörlés
  6. Én a csillámos és a mattos verziót is szeretem :)

    VálaszTörlés
  7. Én még egyetlen bronzosítóval se kerültem olyan viszonyba, hogy összecsiszolódtunk volna igazán, azt hiszem idén nyáron majd újra próbát teszek.
    Jó ötlet volt ez az ecsetcsere, néha ilyen triviálisnak tűnő dolgok tudnak megoldani hasonló "fontos női problémákat". :))

    VálaszTörlés
  8. Én nem igazán használok bronzosítót, igazándiból azért, mert kicsit félek tőle. Nagyon világos a bőröm, ezért félek, hogy nem lenne természetes hatású. Bár lehet jól állna, tekintve, hogy hajam-szemem barna... :) De ha már szavazni kell, akkor inkább matt, pirosítóból és bronzosítóból is. :)

    VálaszTörlés
  9. Hurrá!hurrá!hurrá!!!!!Köszi,Erzsi!!!!!!:-))))))

    VálaszTörlés
  10. Gratula. Egyszer biztos nekem is lesz szerencsém :)

    VálaszTörlés
  11. Jesszus ez lehet hogy én vagyok?????? úristen de jóóóóó, annyira köszönöm!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  12. hófehér bőrre is lehet használni? attól félek h a bronzosító túlságosan elütne a bőrömtől..

    VálaszTörlés