2012. március 1., csütörtök

Bobbi Brown Long - Wear Eye Kit

Sziasztok Lányok !

Nagyon szép és jó minőségű sminkcuccokkal jelentkezem.
Technikai, kivitelezési tudás hiányában rájöttem a krémes szemhéjfesték a nekem való, felkenem, megszárad, estig a helyén marad :D
Ma  a Bobbi Brown Long-Wear Eye Kit a főszereplő:

A csomag tartalma: 1 krémes, tartós szemhéjfesték, 1 krémes szemtus, 1 mini szempillaspirál, 1 mini kétvégű ecset aminek egyik fele a tus használatához való, a másik a krémes szemhéjfestékhez.
A csomag árát tekintve az ecsetet és a szempillaspirált kapjuk ajándékba. A szempillaspirálról már írtam itt .
Ez a szemhéjfesték nagyon kifogott rajtam a  fotózást tekintve, NEM tudom visszaadni a képeken a gyönyörű színét, ami egy világos barna-lilás  alapszín tele apró rózsaszín és barack csillámmal, káprázatos, eszméletlenül szép :) A szemhéjon szép sima marad, nem gyűrődik be a ráncokba, száradás után (20-30 mp) nagyon tartós, 8-10 órát változatlanul megmarad.
Azért egy képet csak feltettem:
A másik termék egy régóta óhajtott krémes szemtus, zselésnek nevezik de ez kérem, krém.
Több olvasóm is ajánlotta már, így nem ért meglepetésként a kiváló minősége, szín és tartósság terén.
Nagyon erős matt szénfekete színe van, ő is simán bírja a 8 óra munkát :)
Egy tízes skálán mind két termék : 10/ 9 pontot érdeme.
Néhány kép még:

 A Guerlain tus, amit ezt megelőzően használtam, a szemfestékekhez nem igazán nyúltam :(
 Itt az ecseteket szeretném megmutatni, azt , hogy a  tusecsettel képtelen vagyok vékony egyenes vonalat húzni, a Sephora-s ferde végű ecsettel viszont nem gond.Valamint mennyivel intenzívebb a fekete a B.Brown.
Egy pár kép amit gyorsan készítettem, először csak a szemtusról akartam, utána felkerült a szemhéjfesték, az egyik rúzs  és végül a szájfény is, de alapozó az nincsen :(
Ezért erős idegzetűeknek  és trolloknak ajánlom az alábbi képek megtekintését.
És itt megjegyezném a maximalizmus komoly lelki betegségek forrása lehet, szóval nem kell görcsölni apróságokon, árt az egészségnek :D

A héten még lesz bejegyzés a rúzsról és a szájfényről is.Kicsit erősebb mint amit általában használok, de így legalább észreveszem, hogy új szín :D  Ezeket is nagyon szeretem, ilyen vajszívű vagyok.
A csomag pedig jó vásárlás volt, remek, megbízható, használható sminkcuccok, a tusra pedig megéri egy kicsit többet áldozni, mivel tartós, ezzel sok bosszúságtól, kellemetlen maszatolódástól megkímél és sokáig elég.Amire figyelni érdemes,  az a gyors használat, minden száradós terméknél (krémes szemhéjfesték, spirál, tégelyes kiszerelésű tus ), mivel ezeknek  a levegő a legnagyobb ellensége.


Milyennek találjátok a 2 terméket a képek alapján, vagy ha használjátok, elégedettek vagytok vele/ük ?

14 megjegyzés:

  1. En is kezdem egyre inkabb megkedvelni a Bobbi Brown-t, foleg a hetkoznapokba jol beillesztheto szinvilaga miatt. Ha elfogy a zseles MAC tusom, visszaterek a Bobbi Brown-hoz, mert sokkal jobb volt, mind szinugyileg, mind tartossagilag.

    VálaszTörlés
  2. :-)Jó reggelt!" erős idegzetűeknek és trolloknak!":-))))))))))) imádlak,Erzsi!!!!
    A 2.képen annyira jó a rúzs,nagyon jól áll!!!
    Gyönyörű napot!:-)

    VálaszTörlés
  3. @Poppy Vintage :) én mostanában kezdek rátalálni a B.Brown márkára és épp azért amit nagyon jól megfogalmaztál a hétköznapi használhatóság és minősége miatt.
    Eddig csak a szempillaspiráljai amit nem kedvelek, még nem éreztek rá az igényeimre a terméket illetően :D

    @Julinka:)köszi, most nagyon odáig vagyok érte, itthon mikor kipróbáltam nagy hatással volt rám a színe, tükörbe nézve csak ilyen gondolatok cikáztak a fejembe : óóóh, wow, omg és "de jól választottál színt Erzsi" :DDD
    A 2. képen szájfény is van rajta.

    VálaszTörlés
  4. úristen nagyon tetszenek ezek a termékek.....nah majd egyszer:) viszont szerintem a képek is jók rólad:)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szimpatikus kis termékek, nekem rajtad is nagyon tetszenek!

    VálaszTörlés
  6. BB tus nagyon tetszik :)
    Erzsikém, megkérdezhetem,miért vetted ki Te is az átvilágítódobozt? Úgy sokkal egyszerűbb volt a képeket nézegetni, nem kellett ide-oda kattintgatni...

    VálaszTörlés
  7. A BB tus nagyon szépnek tűnik, és ha még tartós is, akkor mindenképp megérte. :]
    Ani kérdésére a válasznak én is örülnék, mert itt "korareggel" meglepődtem hogy hova tűnt a bejegyzés, aztán rájöttem, hogy sehova, csak rákattintottam a képre, és meg is nyitotta, de az előtte levőre.. :]

    VálaszTörlés
  8. Csajok köszi, örülök, hogy tetszenek a termékek/ képek, csak sikerült valamit bemutatnom :)

    @Ani & CRaPTRaSH:)az átvilágítódoboz engem zavar és azért mert ha más blogon vagyok és egy kép tetszik, az át.dobozban csak egy gondolattal nagyobb mint a bejegyzésnél, de így a feltett méretben megtekinthető, kinagyítható. Igaz ez az átd-nál is lehetséges.

    VálaszTörlés
  9. Ez a rúzs szín nagyon jól áll neked, szoktad írni, hogy nehezen találod meg a neked való árnyalatot. Naaaaaaaa, most ez tökéletes... köszönöm a tusról amit írtál, mert most akarok venni és ez a bejegyzésed megoldotta a vacilálást nálam.
    Már írtam egyszer hogy kérlek ne szerénykedj mert szerintem nagyon sokan élvezik ahogy és amit írsz, és a sminkjeid egyáltalán nem "ijesztőek":-)

    VálaszTörlés
  10. Az, hogy mekkorában mutat egy képet, attól függ, mekkora méretben töltjük fel - az átvilágítódoboznál is, és így is. Csak ott elég görgőzni, itt meg ide-oda kéne kattintgatni....

    VálaszTörlés
  11. Az a krémes szemfesték meseszép, annyira tetszik, most már én is kezdek értük megbolondulni!!! A sminkek pedig tuti jók, az utolsó képen a szád valami überbrutális, persze jó értelemben! Várom a tesztet!!!

    VálaszTörlés
  12. Nagyon szép a rúzs és jól is áll! Az utolsó*második kép rólad nagyon jól sikerült! :)

    VálaszTörlés
  13. Tényleg jóféle a BB tus.:) és tök jól áll neked, ha ilyen kontúros a szemed.

    VálaszTörlés
  14. csini cuccok! szép vagy vele :)

    VálaszTörlés