2012. január 13., péntek

Yves Rocher krémek féláron


Sziasztok :)

     Nincs még itt a tavasz, sőt még tél sem volt de én már "zöldülök". Nem az irigységtől, hanem a természetes alapanyagokat tartalmazó krémek miatt érzem magam egy leheletnyivel környezetkímélőbb és természetbarát  vásárlónak.
    Az Yves Rocher márkát pár évvel ezelőtt már próbáltam de egy termékük sem vált be, nem is tetszett a hatásuk, ezért felkerült a képzeletbeli feketelistámra aminek a neve:"talpamra sem kenném".
Ismeritek a mondásom : soha se mond, hogy soha ! :D
   Az egész a kézkrémekkel kezdődött, többen írtátok mennyire szeretitek a kézkrémeit, az üzlet előtt elhaladva láttam 50 % árkedvezmény van, ezért benéztem. Vásároltam 2 ajakbalzsamot és 2 kézkrémet, megkérdezték, hogy szeretnék -e regisztrálni és ezzel kedvezményekhez juthatok, természetesen nem mondtam nemet. Ajándékba kaptam egy ökö kis bevásárlótáskát és egy borítékot ami 8 termékmintát tartalmazott. Aznap és másnap kipróbáltam az arckrémeket és meglepődve tapasztaltam kellemes az állaguk, hamar beszívódnak és tömörebb, feszesebb a bőröm, szóval valamit tudnak :)
    Ma visszamentem vásárolni, anyut is magammal cipeltem, rábeszéltem a szemkörnyékápoló krémre.
Amit vásároltam, még sokat nem írhatok de biztatóan néz ki, ami a hatékonyságát illeti, főleg a szemkörnyékápoló krém, inkább egy figyelem felkeltő bejegyzésnek szánom az akció miatt.
Ami még nagyon tetszett, bőrtípus és korosztály szerint vannak kihelyezve a polcokra a krémek, így könnyebb választani, nézelődni.








Akciós árak: Szemkörnyékápoló 2990 Ft ( eredeti ár:5990 ?), Nappali hidratálókrém 4490 Ft.(eredeti ár 7490 ?) Az eredeti árakat azért nem tudom, mivel a blokkon nem volt feltüntetve.
Termékminták


Van 1 db  borítékom termékmintákkal, aki szeretné kipróbálni jelezze, szívesen elküldöm, most 30 év felettiek jelentkezését várom a csomag tartalma miatt. Természetesen ha többen jelentkeztek sorsolás.

És 2-3 hét múlva véleményezős bejegyzés is lesz.

Van olyan olvasóm, aki már régebben használja már a márka arcápolási termékeit és mi a véleménye róluk ?



18 megjegyzés:

  1. Tényleg nem vészes így az ára.

    VálaszTörlés
  2. Én szívesen kipróbálnám! :)

    VálaszTörlés
  3. Én úgy vagyok az Yves Rocherrel hogy elmegy... Még úgy igazán nem próbáltam, de majd eljön az ideje :)

    VálaszTörlés
  4. Én jelenleg is használom a termékeiket és roppant mód elégedett vagyok. Nem is tudnék sorrendet állítani mit szeretek a legjobban :D Talán még témába is vág majd, a Nature kókuszos tégelyes ajakápoló. Macerás kicsit, de megéri :) Reggel és éjszakára használom, Raffaellóhoz hasonlít az illata. Ja meg a stiftes mandulás ajakápoló mindig a táskámban van. A következő az az Inositol Vegetal nappali krém (krémmánián megtalálható) , lehet ez egyéni de isteni a reggeli fáradt és kicsit puffadt szemre, pillanatok alatt kisimulttá tesz :) Az első ráncokra, 25+ éves korosztálynak ajánlják. Próbáltam még a Cure Solutions Anti-Fatigue krémjét (zöld), az illata valami fantasztikus, de a bőrömnek még túl sok volt. Továbbá van egy általam csak szuperlatívuszokban emlegetett termékcsaládjuk, ami áll egy arcradírból ami végre nem a mű-undi barack illatú, hanem gabonaszármazékos, kíméletes de mégis rendesen hámlaszt. E mellé bőrtípustól függően van egy pakolás érzékeny/száraz bőrre aloe verával vagy egy lehúzható arcmaszk mentollal normál/zsíros bőrre. Beazonosításhoz itt egy kép mindháromról http://www.yvesrocher.ca/images/catalog/content/120871.jpg Egyszerre mindez természetesen egy kisebbfajta vagyon lenne, ezért mindkét bőrtípusra van 2 alakomra elegendő tasakos kiszerelés ami fixen arcradír és vagy a pakolás vagy a maszk van második lépésnek :) az ára 390 vagy 490Ft, nem emlékszem pontosan
    http://3.bp.blogspot.com/-EGNLwFHt4bo/TadNpDxkZaI/AAAAAAAAAgU/De6C5z1Rmy8/s1600/%25C3%2589CKAT.jpg Van még egy micellás arclemosóm, érzékeny bőrre nem a legjobb választás, de szépen lehozza a sminket, meg zöld-teás finom illata van. A sminktermékek is meglepően jók, az alapozó ecset is pozitív csalódás volt. Körömlakkok rendkívül tartósak, fényesek, jó fedésűek 1 rétegben is, könnyen és gyorsan száradnak. Személyes kedvenc a bordeaux árnyalat <3 http://www.google.hu/imgres?q=yves+rocher+bordeaux&hl=hu&sa=X&biw=1280&bih=645&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=WZF5KA6mun2VYM:&imgrefurl=http://www.sonidlo.com/2010/08/yves-rocher-bordeaux-32.html&docid=4qQKS-g0xCnF8M&imgurl=http://i893.photobucket.com/albums/ac135/sonidlo/Yves%252520Rocher/Yves%252520Rocher%252520Bordeaux%25252032/yves-rocher-bordeaux-07.jpg&w=600&h=920&ei=YkcQT4Qe5f_hBL_DyIkE&zoom=1&iact=rc&dur=654&sig=106557529513150374899&page=1&tbnh=144&tbnw=94&start=0&ndsp=19&ved=1t:429,r:0,s:0&tx=77&ty=78 Szájfények közül egy dúsítós verziót próbáltam, tény hogy ragad, de annak is gyönyörű fénye van és optikailag dúsabbá teszi az ajkakat, a kis redőket feltölti. Végül a No.1. az a 360° hosszabbító szempillaspiráljuk, gyönyörű hosszú pillákat varázsol, nem irritálja a szemet, nem pereg le a festék, nem csomósodik és nem maszatolódik el, mindent tud csak dúsítani nem, de akinél ez nem hátrány mindenképp próbálja ki egyszer :) Az alapozóból már nem emlékszem melyiket próbáltam, de eléggé kiszárította a bőröm :/ És testápolók (könnyen beszívódik, nem ragacsos, hidratál, az illata viszont erőteljes marad), tusfürdők mind nagyon jók a Les Plaisirs Nature termékcsaládból, nekem egyedül a bio zabtejes nem tetszett, annak olyan tipikus öregasszony-illata van. Huh, bocsánat a hosszú hosszú hozzászólásért, de végre megoszthattam valakivel akit érdekelnek ezek a méltatlanul hanyagolt termékek (amikhez amúgy azon kívül, hogy használom semmi közöm :D)

    VálaszTörlés
  5. Én is szívesen kipróbálnám, 34 vagyok.
    Köszi.

    VálaszTörlés
  6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  7. Én is a minap voltam az Yves Rocherben. Vettem egy kézkrémet ami isteni, illetve 2 testápoló tejet. Az egyik málna illatú és valami fenséges :)

    VálaszTörlés
  8. Jelentkezem :-) 2x30 is elmúltam, de ne mondjátok el senkinek :-)
    Helyileg hol van az említett YR üzlet?

    VálaszTörlés
  9. Én régóta használok pár Yves Rocher cuccot és nekem nagyon beváltak. Főleg az ajakápolójuk, az a kedvencem.

    VálaszTörlés
  10. Anita :) köszi és örülök, hogy megosztottad velünk a tapasztalataidat.

    Olga :) Budapesten Aréna, Köki, Alle, és gondolom még több plázában.

    A sorolás nyertese a következő bejegyzésnél.

    VálaszTörlés
  11. Én is Yves Rocher törzsvásárló vagyok :)
    Ami nagyon klassz azok a tusfürdők. A mandulás a legeslegeslegkedvencebb :)))
    Igazi békebeli finom tisztaságillat.

    VálaszTörlés
  12. Szia! Én 34 vagyok, és ha valami feszesítő arckrém mintád is lenne, annak nagyon tudnék örülni. Kriszti

    VálaszTörlés
  13. Régen próbáltam egy-két dolgot a márkától, de nem igazán jöttek be. A városunkban az üzlet mindig üres volt, be is zártak.
    De kipróbálnám újra, mert azóta változott a böröm.
    Szóval, örülnék, ha megnyerném :) 32 vagyok.

    VálaszTörlés
  14. Az én kedvencem a kávés tusfürdő, hihetetlen állag, illat és hatás.
    Nem nagy kiszerelés, 150 ml azt hiszem, és 680 ft, de valami isteni.

    VálaszTörlés
  15. @Tigrisfog :) köszi a tippel, legközelebb megnézem, tényleg nem drága ennyiért.

    VálaszTörlés