2012. január 10., kedd

Sephora Makeup Studio Blockbuster Palette

Sziasztok !


      Egy vallomás rögtön az elején, soha nem szerettem az óriás, mamut palettákat. Az okát ne is kérdezzétek, nem tudom, egyszerűen nem voltak szimpatikusak, vagy az idők kezdetén vásárolt óriási lengyel paletta sebzett meg ennyire, de tudatosan kerültem az üzletek polcán a hasonló termékek szemrevételezését is . Viszont az idők változnak és vele együtt mi is, a marketing, a teszterek csábítását már nem is említem, ezért mondogatom: soha ne mond, hogy soha :)





A paletta tartalma :
- 96 szemhéjfesték
- 84 szájfény
-   6 krémes szemkontúr
-   3 arcpirosító
-   1 bronzosító
-   2 szemceruza (mini)
-   1 szempillaspirál (mni)

Az ok amiért megvettem  a sok szín, a próbálgatások végtelen variációja, a színek csábítása. Be kell látnom aki kezdő a sminkelés terén nagyon hasznos, mivel végtelen variációs lehetőség van és könnyebb is megtalálni az egyéniségünknek,típusunknak  megfelelő színeket, aki viszont már kitapasztalta  a saját színeit felesleges pénz kidobás. Én a kezdők közé tartozom.

Egy pár fotó a színekről:









.
Úgy tudom minden szín kapható külön, teljes méretben.Sok szín van benne ami nagyon tetszik, a pirosítók az 1. kivételével csodálatos színűek és a bronzosító is, amit ránézésre nem is gondoltam róluk. Az ára 49 $ volt, de lejött még belőle -25%, így 8 ezer forint körül volt.De már nem kapható, úgy tudom elfogyott. A Franciaországi Sephora 49 €-ért árusította és ők egész Európába szállítanak, ha jól emlékszem.

Mivel az aktuális nyereményjáték nyereménytárgya ennek a koffernek a kis húga, ezért megpróbáltam beazonosítani a benne található színeket  és a saját nagy palettából swatchokat készíteni.





Remélem tetszenek a színek.

A véleményem, egyszer mindenkinek kell egy hasonló paletta,  a rózsaszín szemfestékkel próbálkozom majd, egy szappanopera hatására, aminek a  címe  Eva Luna és nagyon tetszik a főszereplő Blanca Soto filmbeli sminkje.

Volt / van / lesz hasonló óriás palettád ?
Ha volt /van szoktad használni ?
Kedvenc színeid ?




36 megjegyzés:

  1. Ez az én palettám nagytestvére úgy látom. Én imádom :D Nyáron hozták nekem, de vannak olyan színek amiket már agyonhasználtam :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépek!!
    Kár, hogy itt nincs Sephora :S

    VálaszTörlés
  3. A szemhéjfestékek nagyon szépek, a szájfények nekem innen kicsit furcsák. Mindenesetre ár-érték arányban szerintem szuper. Leld örömed benne:)

    VálaszTörlés
  4. Váo mennyi szín. Rengeteg, dolgot tartalmaz tényleg :)
    Ilyet biztosan nem (pénztárca okok), de egy kevésbé márkás nagy palettával bepróbálkoznék + mellé választanék akkor még 1-2 kisebbet barna színekben.
    Remélem a szerencse majd velem lesz, hogy kipróbálhassam majd a kistestvérét :) *Chanel

    VálaszTörlés
  5. Hú, ez már bőség zavara lenne nálam, de azért elfogadnám :DD
    Tényleg nagyon szép színek vannak :]

    VálaszTörlés
  6. Régi lengyel paletta :D Jó ég milyen lehetett! :DDD

    Nekem van egy Coastal Scents 88-as, de nem használom ki, előbb nyúlok a kisebbekhez.

    VálaszTörlés
  7. Erzsi, az lehet, hogy téged láttalak ma a Westendben nyitás körül? :) Hosszú kék farmer színű kabátban?

    VálaszTörlés
  8. Márpedig én azt mondom, hogy nekem SOHA nem lesz nagy palettám :) Nem használom a szivárvány összes árnyalatát, ezért felesleges lenne. Összesen három- négy kisebb palettám (négy- hat szín) van, néha már az is soknak tünik, mert kifogyhatatlanok.

    VálaszTörlés
  9. Huhh, jó sok idő lehetett ezeket lefotózni. Nekem a nagy túl nagy, nem tűnik praktikusnak azokkal a lábakkal, meg mindenféle kihúzogatós résszel, nem hinném h reggelente ehhez nyúlnék, viszont nagyon szépek a színek, én gyengébbre számítottam. A kicsi viszont nagyon tetszik csomagolás szempontjából is... :)

    VálaszTörlés
  10. Ez a sok szín, gyönyörű. :) Néha rám jön a sminkelhetnék, olyankor minden létező tárgyamat előkeresem... hasonlóképp vagyok a körömlakkokkal, minimum 40 darab díszeleg a polcon, sose unom meg őket, igaz, mostanság nem sokszor festem a körmöm, de ha kedvet kapok, van miből válogatni. :) Nyáron lesz is hozzá asztalom, amiben tárolni lehet majd, úgyhogy panaszkodni nincs okom. :DD
    Viszont egy ideig biztosan próbálkozhatsz majd a színek kombinálásával, ekkora palettával a birtokodban... :D

    VálaszTörlés
  11. Nagyon szép színek :)
    És én is ezt vallom hogy: soha ne mond hogy soha :)

    VálaszTörlés
  12. Nagyon szépek a szinek, szerintem jól jártál vele, én szeretem az ilyen "koffereket".

    VálaszTörlés
  13. Az ilyen palettáknál mindig az jut eszembe, hogy mit fogok csinálni azokkal a színekkel, amiket önmagában nem használnék? Mennyire lehet azokból új színeket kikeverni?

    VálaszTörlés
  14. nagyon sokat nézegettem ezt a Sephora oldalán.
    most agyalok hogy rendeljek-e 88as vagy 120as palettát ebayről. de félek nem használnám ki:S

    VálaszTörlés
  15. szèp.èn làttam èloben,valahogy nem fogott meg:(((

    VálaszTörlés
  16. Nekem nincsenek nagy palettáim, többi pici van, de így is alig férek. Nekem kimondottam tetszik ez és szerintem a swatchok is szépek. :)

    VálaszTörlés
  17. Aztaaa! Ez giganagy! :) Nekem van egy kicsi dobozka, ami felnyitható és széthajtható (szóval érted...) tükör is van benne és két szájfény meg még egy két dolog, nem olyan nagy kb 15 szín lehet benne. Nem igazán használom mert kicsit macerás ki-be hajtogatni :( nem túl praktikus.

    VálaszTörlés
  18. Viki:) örülök,hogy használod, nekem még nem volt időm, de a swatch-ok készítését nagyon élveztem.

    C.Chanel:) ezekből nem is szabad márkásat venni, ez inkább játszani jó :D

    Kriszi:) örülj, hogy nem ismerted a lengyel palettákat, nem maradtál le semmiről :D

    Anita:) sajnos nem, nagyon le vagyok égve anyagilag, ilyenkor kerülöm a plázákat :(

    Szépségnapló :) én ebben pont azt szeretem, hogy olyan színek vannak amit soha nem vennék meg, pl. sárga, ezért is mondtam az előbb az ilyenből nem kell márkás. Megvettem mert attól féltem ha nem veszem meg és hazajövök megbánom, valamint volt egy rakás kedvezményem is.

    Lanszií:) ami a körömlakkokat illeti, igazad van.

    A (Anneke):) ezen nem gondolkodtam, de sajnos dobtam ki régebben sokkal jobb dolgokat is, azért mert nem használtam :(

    Dia :) csak akkor vedd meg ha nincs szükséged más, fontosabb sminkcuccra.Szerintem ennek 15%-át lehet kihasználni rendesen.

    mdolla1981 :) én sem rajongok érte a mérete miatt, nem hordom a táskámba :D A szájfények annyira kicsik, hogy 3-4 alkalomra elég és nem tudom magammal vinni, blogos továbbképzésnek, "szakmai gyakorlatnak" tekintem :D

    VálaszTörlés
  19. Én valahol örülök hogy nincs nálunk Sephora,mert mehetnék előtte bankot rabolni :D
    A rúzsok/szájfények gyönyörűek! Ohh azok a lilák :) A szemhéjpúderek lehetnének kicsit csillogósabbak vagy szaténosabbak,úgy jobban a kedvemre tennének.:D
    Én még mindig a CS 88 Metal Mania palettájára vágyom,borzasztóan tetszenek a színei és úgy gondolom kihasználnám.Jó lenne 1-2 hónapon belül beszerezni :) Amen :D

    VálaszTörlés
  20. Huu ez valami giganagy lehet!
    Nem igazán tudnám hol tárolni. Szerintem a fiókomba bele se férne.
    Arra talán jó lenne, ha tűz ütne ki a házban, nem kellene összeszedegetni a sok kis apróságot, csak megkapni ezt a nagy koffert:-DDD

    VálaszTörlés
  21. Gyönyörű... Kell, kell, kell :)
    Viccet félretéve én is idegenkedek ezektől az óriásoktól. Általában szeretem magammal hurcolni a reggel feltett sminkem "alkotóelemeit", mert ugye soha nem tudhatja az ember lánya.... :)
    De jópár éves tapasztalat után rájöttem, hogy nagyon ritkán frissítek a sminken, max alapozón és a púderen. Tehát nem gond, ha egy ilyen hatalmas paletta hozzám pottyan :DDD , nem viszem magammal úgysem .

    VálaszTörlés
  22. Akkor még szerencse, hogy siettem és nem állítottam meg a nőt :)

    VálaszTörlés
  23. Szia!
    Ha a blogod címe természetes szépség, akkor miért a sminkekről szól???
    Nem gondolod, hogy ez eléggé fura??:)
    Puszedli voltam! :)
    Szép napot!! :)

    VálaszTörlés
  24. Szipoka-Cs.-P. :) a magyarázatot megtalálod a január 1. bejegyzésében.

    VálaszTörlés
  25. Én is megijedek az ilyen mamut palettáktól, egyszerűen azért, mert tudom, hogy a kis döntésképtelen lelkem állna előtte bambán minden reggel, és nem tudná megmondani, mit akar belőle használni. Meg amiben több fajta terméktípus van, mindig félő, hogy nem lesz mindennek jó minősége. De azért tök jó lehet belenyúlkálni, remek "játékszert" vettél! :D

    VálaszTörlés
  26. Nincs, de nagyon vágyok egyre, anyagilag viszont sajna nem engedhetem meg magamnak. Ha van pár forintom smink cuccra veszek midnig valami kicsit. Tudom-tudom ha kuporgatnék akkor összejönne errevaló is, de ki tud annyit várni?! :( :D

    VálaszTörlés
  27. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  28. Nekem volt nagy palettám,vagyis amiket használok,azokhoz képest volt nagy:D:D 3 arcpirosító volt benne,6 féle szájfény 2 rúzs és azt hiszem 30 szín.Régebben kaptam karácsonyra.Szerettem,mert egész jól tudtam kombinálni a színeket belőle,de hát Nekem is vannak jól bevált színeim,így volt,amit sose használtam.

    A kedvenc színeimet pedig úgy válogattam ki,hogy melyek állnak jól a zöld szememhez. Szóval a lila mindenféle árnyalata,ezüst,rózsaszín,csillogós barna.

    VálaszTörlés
  29. I want this for my birthday!!!! very nice blog

    VálaszTörlés
  30. Ilyen óriási palettám nem volt, talán ezért is tetszik annyira, meg azért, mert lehet keverni, próbálgatni a színeket.
    Barna a szemem, türkízkék-zöld és lila színeket szoktam főleg használni :-)

    VálaszTörlés
  31. o_o minnyibe került ??*-*

    VálaszTörlés
  32. Milyen minőségűek ezek a szemhéjpúderek?

    Ott, ahol én élek, lehet kapni, és bejegyzésedet olvasva kedvet kaptam hozzá! Viszont csak akkor veszem meg, ha ugyanolyan minőségűek ezek a termékek, mint a többi sephora termék, szóval a te válaszodtól függ a következő vásárlásom... :)

    VálaszTörlés
  33. @XSmall Eper :) igen ugyan azok, ezek is mind Sephora termékek csak mini kiszerelésben :)

    VálaszTörlés