2012. január 11., szerda

NARS Oasis


Sziasztok  :)


   Már nem sok újat tudok mondani a NARS pirosítókról, a minőség, állag mindegyiknél egyforma. Szinektől függően a sötétebbek sokkal pigmentáltabbak, elrettentő példa lesz erre a következő Dolce Vita szín.

 Az előzőekről itt olvashattok: Angelika, Orgasm, Albatross, Laguna, Super Orgasm
Egy érdekes dolgot figyeltem meg, lehet nem is a pirosítók hatása, de mivel nem használok új hidratáló krémet, ezért csak a pirosítóra gondolok : FESZESEBB az arcbőröm ! Körülbelül a 4-5 használat után éreztem, és az első gondolatom az volt "úristen allergiám van tőle és 6 darabot rendeltem!". Elkezdtem tapogatni az arcom és rohantam a tükör elé, de nem volt kiütés rajtam.
Szerencsére nem :) Akinek van NARS pirosítója tapasztalt hasonlót ?

És akkor néhány kép az Oasis árnyalatról, ami egy erősen pigmentált mályvás-rózsaszín, világos  málna, a pink és piros színátmenet közepén tudnám elhelyezni egy szivárvány színskálán, nem tudom meghatározni de gyönyörű és tele van parányi aranycsillámmal, nagyon-nagyon kevés elég belőle.
Miután jól összezavartam a képzeleteteket a színmeghatározási kísérletemmel, inkább nézzétek a képeket :D
Nagyon hasonló a Bobbi Brown Desert Rose árnyalatához, ezt itthon is megtudjátok nézni 3D-ben.




Természetes fénynél

Vakuval a színek

Egy kicsit lebarnult bőrön jobban néz ki biztosan, mint a jelenlegi NW 25-ös árnyalatú bőrömön, legalább még egy ok, hogy várjam a nyarat, ilyen árnyalatom még nem volt arcpirosítóból :D


8 megjegyzés:

  1. Ahh, ez eddig a kedvencem...nagyon szép arany fénye van. Kicsit hasonlít az Orgasm-ra nem? (Legalábbis képen)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép ez az árnyalat, tényleg inkább nyárra való. A feszességről nem tudok beszámolni, mert nincs (még) Nars pirosítóm :)

    VálaszTörlés
  3. eVra :) az arany fénye igen és a kompaktban lévő púderszín is hasonló az Orgasm-al, de nem barackos hanem a rózsaszínből a piros felé tart, a karomon lévő színminta élethű, teljesen más színe van a bőrön mint a dobozában, ilyennel még nem is találkoztam.

    VálaszTörlés
  4. Mos nézem csak a Dolce Vitát, úristen, gyönyörű! Tetszik az Oasis is, de a Dolce Vita nagyon betalált, ilyenkor jön: "Hogyha egyszer sok pénzem lesz..." :-)

    VálaszTörlés
  5. Hú megnézném a saját fejemen őket.:) szépek nagyon!

    VálaszTörlés
  6. Tényleg nagyon szépek,de a legjobban a rózsaszín arcpirosító tetszik(Angelika)!:-D

    VálaszTörlés
  7. Húúú, ez nagyon szép :) de nekem még mindig az Orgasm a kedvencem :D

    VálaszTörlés