2012. január 29., vasárnap

Guerlain Météorites Cruel Gardenia


Sziasztok !

          A rajongás tárgya a Guerlain Météorites Cruel Gardina limitált kiadású csodája,  amit én szerényen életerőpúdernek nevezek, mivel nem csak sima fénnyel borítja az arcot hanem életerővel tölti meg !
Sok külföldi oldalon láttam a reklámját de teljesen hidegen hagyott,magamba  elkönyveltem egy gyönyörű de számomra használhatatlan terméknek. Voltak kísérleteim a Guerlain pirosítókkal, bronzosítókkal de nem szerettem, az elegáns, fényűző csomagolása vonzott állandőan és a végén mindig az lett, hogy elajándékoztam az újonnan vásárolt termékeket ( odáig is van értem a keresztlányom ).

Mindig nagyon tetszett a színes gyönygyei de nagyon drága volt és tudtam nem fogom használni, párszor megbőkdöstem , dörzsölgettem a tesztereket de nem kellet, csak a  tekintetemet elégítettem ki.
Valójában megint a Chanel pirosítóért indultam (nagyon sokba lesz ez nekem, mire megveszem ) de nem kapták még meg az üzletek, a Guerlen újdonságoknak volt felállítva egy stand  és csak "dörzsölési", próbálgatási szándékkal léptem oda. Egyből megbabonázott a Cruel Gardenia, akaratom ellenére kinyújtottam a kezem, hogy megsimogassam, és a selymes finom érintéstől tudtam, elvesztem és haza fog jönni velem. Kipróbáltam a kézfejemen és hihetetlen selyemfénye volt, de ez nem is érdekelt, már transzban voltam gyönyörű virág rajzolatú alakja elkápráztatott.Az első lakk nyertese siklósi zita, a címem a profilnál találod, gratulálok.

De nézzük a jellemzőit. Egy nagyon lágy barackos-rózsaszín árnyalat ami az arcom észrevehetetlen, így a legvilágosabb bőrtónusúak is bátran használhatják, selymesen sima, akár egy por-krém hibrid.
Nem tartalmaz csillámokat, beleolvad az arcbőrbe és egy elképesztő természetes ragyogást ad fakó bőrömnek is. Most ne a 80-as évek diszkó királynőjeként képzeljetek el, még  ha a 80-as évek végfele is kezdetem a diszkózást, ez nem tartalmaz csillámokat ! Mivel kerek az arcformám nem az arccsontot hangsúlyozom ( de most olyan jó húsban vagyok, hogy kétlem képes lennék megtalálni) hanem egy bronzosító ecsettel minimális mennyiséget felvéve,  halványan átsuhanok az egész arcomon.És ezzel az egyedileg kifejlesztett technológiával  hétköznapra is alkalmas viselet.

Elsőnek arra gondoltam csak a felülete van bevonva fényes réteggel és hamar elveszti a rozetta formáját, de nem, az egész ilyen, kemény és nem porlik, minden szempontból remek darab, minőség, használhatóság, esztétikailag és még az árát is ide sorolnám a minimális mennyiség miatt ami egy alakalomra elegendő.
A púder tartalma  9 g, ez az én felhasználásom mellett minimum 1 évig kitartana ha napi szinten is használnám. Az ára elég magas 18.200 Ft, unalmamba kiszámoltam, kilója 2millió22ezer, nem mertem nullákkal leírni, rosszindulatú olvasóknak megjegyzem letudnám írni, ha nem hogyan vásárolgatnék, odaadnám a pénztálcám "tessék már kivenni" :D

Mivel figyelmes vagyok a környezetemben élőkkel és nincsen sok Guerlain termékem, arra gondoltam , ne érezze magát idegenül a többi márka között, elhozom egy rokonát is, akiről megint csak szuperlatívuszokban tudnék mesélni DE! íz és illatanyagot tartalmaz, amit utálok és nem értek meg soha ! Egy szájfénynek miért kell erős parfüm illata és íze legyen ?! Máskülönben káprázatos, valósággal rátapad az ajkakra, tartós, gyönyörűen csillog és eszméletlen drága :(

És következzenek a képek:




Tudjátok  nem vagyok tukmáos típús, de érdemes megnézni a parfümériákban, ez nagyon különleges, páratlan újdonság. Amint időm engedi, sminkecskés képet is készítek, ámbár fogalmam sincsen, mennyi fog látszódni.
Nagyon úgy néz ki  már csak a Chanel pirosító van hátra  és vége a tavaszi dorbézolásomnak, illetve amit még kierőszakolok a férjemtől Valentin napra.


    És a névtelen, megbotránkozó, kíváncsiskodóknak üzenem (igen, ők is olvasnak) gondolkodjatok el országosan hány parfüméria van a plázákban és milyen havi rezsivel működnek, azokat  a vevők tartják fent, eladókkal, bérleti díjakkal, járulékokkal, és még hasznot is kell termeljenek, máskülönben minek tartanák  az üzletet, ezek nehéz milliók havonta, üzletenként, szóval rengetegen vásárolnak, nem csak én. Egy példa, az őszi Joy napok alkalmával egy parfümériában, a pénztárnál előttem lévő lányok ( 3 átlagos kinézetű, húszon éves csaj, nem az ősi mesterséget űző kinézettel, nem 40 évesek ! akiknek azért már meg van alapozva az életük ) több mint 300  ezret fizettek, arckrémekre és sminkcuccokra -20% kedvezménnyel. Lehet sokat tanultak és szerencsésen választottak szakmát, lehet jó anyagi háttérrel rendelkező  családból valók, lehet egy jól menő vállalkozás tulajdonosai, esetleg jól mentek férjhez és még sorolhatnám, de nem érdekelt.
De ha igazi csemegére vágyakozol, búj el az Andrássy úton  az Operánál és lessed meg, ki lép ki a Louis Vuitton , Gucci vagy D&;G üzleteiből vásárlás után, nem üres kézzel ;)


A többi olvasómat meg puszilom :)

Mi a véleményetek a hasonló termékekről és szoktatok használni arckiemelőt ?



Ui.: Elnézést kérek azoktól akinek nem válaszoltam a levelére,  ma délután  mindenkinek, minden témában  válaszolok, nagyon sokan írtatok és most nem a gépem, az agyam (az a picike) fagyott le :D

32 megjegyzés:

  1. Olyan gyönyörű! Biztos nem lett volna szívem használni:)

    VálaszTörlés
  2. Tyűűű az anyját, ez valami állati!!! Annyira jó, hogy plasztikusan ki van dolgozva, mint egy relief!!! Nagyon el van találva a design... :D
    Kíváncsian várom, hogy működik élesbe, használd egészséggel!
    A szájfény is szuper!!!

    VálaszTörlés
  3. Irigyek voltak és lesznek is! Akinek van ideje/energiája mások pénztárcájában turkálni, annak vélhetőleg túl sok szabadideje van, amit munkával is tölthetne azért, hogy Ő maga is vásárolhasson, ha úgy tartja kedve.
    Szeretem a stílusod Erzsi nem beszélve arról, hogy mennyire őszinte vagy. A virtuálisan érkező negatív véleményeken egészen nehéz lehet túltenni magad, de ne keseredj el ezeken, mert nagyon sokan vagyunk, akik nem ítélkeznek csak örömmel olvassák a mindennapi kalandjaid leírását. A púder, szájfény kombó pedig gyönyörű és kíváncsian várom a sminket velük :)

    VálaszTörlés
  4. én használtan megörököltem egy majdnem ugyanilyen guerlain púdert, a doboza ugyanez, csak színes gyöngyök is vannak benne, és valami fantasztikus... szóval csak ajánlani tudom.
    várjuk a képeket!:)

    VálaszTörlés
  5. Megint beszólt valaki? :O vagy micsoda? Lemaradtam... :D
    Egyébként annyira tetszik ez a csicsás külső *.* Amúgy nem néznének furán az üzletben, ha össze-vissza tapiznám a high-end cuccokat? Csak mert felénk nincs és nem tudom :)

    VálaszTörlés
  6. eddig nem használtam arckiemelőt, de ettől tuti függő lennék.egyszerűen meseszép.nyüf..akarom.:D


    Erzsi, sokan szeretünk, ezt tartsd szem előtt. Azzal,hogy kiléptél a fénybe irigyeid is lettek, meg kell szoknod. Hidd el,egy idő után már észre sem veszed őket majd, meg lehet szokni.

    VálaszTörlés
  7. Nem tudom, bele merném-e mártani az ecsetemet ebbe a gyönyörűségbe. Álomszép. *_*

    VálaszTörlés
  8. Tényleg nagyon gyönyörű....:)

    VálaszTörlés
  9. @molcs. nyugodtan nézelődhetsz, próbálgathatsz azért vannak kitéve a teszterek, hogy vásárlás előtt válogathass, megpróbálhasd. Ha nem vásárolsz akkor sem szólhatnak semmit.
    Van néhány túlbuzgó újonc eladó, aki liheg az ember nyakán, de őket kedvesen le kell szerelni, egy " köszönöm, egyenlőre csak nézelődöm"-el.De természetesen én sem szoktam randalírozni az üzletekben :D

    Nehéz volt hozzá nyúlni, az biztos, de sokáig nem lehet nézegetni, egy idő után kérve könyörög " használj " :D

    VálaszTörlés
  10. Szia Erzsi! A "csoda" szempillaspirált nem tesztelted?Nagyon várom a véleményed!köszi!

    VálaszTörlés
  11. Jéé még lehet kapni? Vagy már?:)Nagyon szép!
    Hol vetted?
    Azt hittem be se hozzák Mo-ra! Köszi!

    VálaszTörlés
  12. @Julinka, szerda délelőtt lesz időm elmenni megnézni, de kicsit elvette a kedvem, hogy azt olvastam róla illatosított, mert a szájfény borzalmas ebből a szempontból, vagyis engem nagyon zavar. És rohadt drága, 49$, az utántöltője már olcsóbb 28$, de elsőnek meg kell venni az egészet :(
    A fénypúder 67$,így kiszámoltam az itthoni árat tekintve a $-t 270-el szorozzák be ! Szóval a spirál 12-13 ezer lehet, kipróbálom csupasz pillákon és ha jobb mint a Dior 360 v. Lancome Hypnose Doll eye, jöhet velem haza :D
    De mindenképp megemlítem szerda délután milyen volt.

    VálaszTörlés
  13. A múlthéten, kedden vettem a Westendben lévő Douglasba, a Marionnaud üzletébe még nem volt kint akkor.
    Olvastam , külföldön már elkapkodták és ebay-on jó drága!?

    VálaszTörlés
  14. Gyönyörűségesek, s már várom a sminket velük !
    A FB-on nálam látszik az új körömlakkos játékod, s sikerült is megosztani.

    VálaszTörlés
  15. Ebayen a limitált cuccok mindig drágábbak.:( Engem csak az érdekel, hogy vajon Müllerbe is megérkezik? Nekem az van legközelebb.. Valakinek nincs infoja ezzel kapcsolatban?
    Mondjuk Douglasben legalább lejön 5%:D sok kicsi sokra megy...

    VálaszTörlés
  16. A sápatag arcbőrömre már nagyon ráférne egy életerőt sugárzó púder :-)
    Tetszenek a fotók is:-)
    300 eFt csupán kozmetikumokra?! Anyááááám :D

    VálaszTörlés
  17. Még sosem használtam kiemelőt, de ez nagyon jól néz ki! A spirál engem is érdekel, hogy vajon ér-e annyit :)

    VálaszTörlés
  18. Húúú én se használnám :D csak nézegetném :$ gyönyörű :)

    VálaszTörlés
  19. Ezzel az arckiemelövel én is szemezek, de igazából most nem kéne , hogy vegyek, mert van mindenem, gyüjtögetös meg nem vagyok. De hátha én sem tudok ellenállni :) Gualeinem már nagyon rég nem volt, ezzel a márkával kapcsolatban sosem tudom, hogy valóban prémium minöségü-e a termék vagy csak a csomagolást kell megfizetni.
    Láttam, annak a szempillaspirálnak az utántöltöje 24 euro, tehát olcsóbb, mint egy átlagos parfümériás mascara. Kíváncsi vagyok majd a Te beszámolódra!
    Azokat a névtelen hszeket hol lehet megnézni?

    VálaszTörlés
  20. Eszméletlen szép :) Még mindig... :)

    VálaszTörlés
  21. Köszi,Erzsi!Várom!:-)Február elejére tervezem a következő beszerzést,spirál mindenképp kéne,Dior a másik tervezett opcióm...

    VálaszTörlés
  22. Köszönöm a kedves szavakat! Annyira imádni való vagy! Nem csoda, hogy ennyien szeretnek itt is.

    Ezt az életerőpúdert már en is többször nézegettem a csomagolása miatt. Annyira jó rá nézni!
    Nem voltam olyan bátor, mint te, hogy meg is vegyem:-D En is attól parázok, hogy nem használnám ki.

    VálaszTörlés
  23. @Szépségnapló :) az utolsó kérdést nem értem :(

    Azt tanácsolom aki tudja, próbálja ki üzletben a minta darabot, mert tényleg kegyetlenül szép és különleges újdonság.

    @Poppy V. :) Csak annyit írok és nem befolyásolásképp nem színezett, világos tónusú bőrre is simán lehet használni és LIMITÁLT :D

    A szempillaspirál ügyben szerda délután jelentkezem :)

    VálaszTörlés
  24. Erzsi, úgy értettem, hogy azokat a bunkó, irigy hozzászólásokat hova írták? Kíváncsi lennék rájuk. :)

    VálaszTörlés
  25. Már nem fontos,nem akarok senkit bántani,a sok hozzászólásotok,hogy kedveltek többet ér, és most már bárki mondhat bármit, lepereg.
    A lényeg az volt, hogy a heti több tízezres!!! (nem tudom mit látott, honnan vette ezt a nevetségesen nagy összeget) nyereményjátékokon kívül a blogomnak nincsen semmi mondanivalója, nem ér semmit,nem tudok sminkelni( ebben az egyben igaza volt, de ezt mindig is mondom ) csak azok iratkoznak fel akik nyereményvadászok, valami ilyesmi volt. Gondolom most meggyőződött van aki olvas is, mivel bizonyára a névtelensége mögött ő is itt van nap mint nap.

    VálaszTörlés
  26. Jajjj de gyönyörűűű! Ha egyszer sok pénzem lesz, én is zseretnék majd valami ilyesmit! Felkerült a listámra :) Annyira aranyos ez a cikk, jókat kacagtam rajta! "Egyből megbabonázott a Cruel Gardenia, akaratom ellenére kinyújtottam a kezem, hogy megsimogassam, és a selymes finom érintéstől tudtam, elvesztem és haza fog jönni velem." Hát ez mennyire-de-mennyire ismerős szituáció, csak sajnos kicsit más árkategóriájú termékekkel... nade majd egyszer ;) Addig is gyönyörködöm a Te képeidben!

    VálaszTörlés
  27. Ja és még annyit, hogy volt szerencsén nyerni Tőled, és még mindig itt vagyok! Nem azért mert nyertem, nem azért mert újra nyerni akarok, hanem mert egyszerűen tetszik amit csinálsz, tetszenek a termékek, a stílusod, a humorod, és a nap végén jó leülni, és látni, hogy mennyi szépséges termék van a világban, és egy kis akarattal, próbálgatással és kitartással mennyi mindent ki lehet hozni belőlük, nekünk, egyszerű embereknek is, nem csak a vérprofiknak!

    VálaszTörlés
  28. Ez a púder gyönyörű! :) Én is szívesen elfogadnám a gyűjteményembe!
    Erzsi, egy a lényeg itt, ha Te szereted írni a blogodat, akkor ne foglalkozz senkivel, hanem igenis csináld élvezettel! :)

    VálaszTörlés