2012. január 26., csütörtök

FOLYTASSAM ?


Sziasztok !

   Egy kérdésem lenne FOLYTASSAM A BLOGÍRÁST vagy a nyereményeken kívül nincsen benne semmi ?
Olvastam ezt-azt, természetesen a patkányok mindig senkik, név nélküliek, megkeseredett emberek, de unom, hogy finoman hülyézgetnek a nyereményjátékok miatt.


NEKEM a bloggal semmilyen célom nincs a kikapcsolódást, barátkozást kivéve.
ÉN nem akarok senkit előre "megfőzni, hogy milyen kis okos, hozzáértő vagyok és mikor már elegen vagytok indul az üzlet, a webshop, vagy valami más, ezt a találgatások végett írtam.
Majdnem 40 évesen nem fogom hosszú évekig írni a blogot, vagy ha igen a téma már más lesz pl. magas vérnyomás elkerülése, ízületi kopásokra gyógymódok, nagyothalló készülékek összehasonlító tesztje vagy valami ilyesmi :D
Senkivel nincs bajom, mindenkit olvasok, van időm írok pár szót, tudtommal nem bántottam senkit

Nem akarok semmit sem firtatni, ki, mikor, mit, hol mondott csak a véleményetekre vagyok kíváncsi, amire a hozzászólásoknál kérek válasz egy igent vagy nemet
Az igent azért írtam előbb mert így szaladt ki a számon (vagyis az agyamon, igen az is van nekem, ne lepődjetek meg, bizonyára kicsi de ha  nem lenne agyam hol lennék? :D ) szóval nem  befolyásolni akarok senkit a válaszok sorrendjével :D



Ui.: Lányok nem a névtelen patkányok érdekelnek, hanem a TI  VÉLEMÉNYETEK, AKIK OLVASTOK. :)





Nagyon aranyosak vagytok MIND !



116 megjegyzés:

  1. Jesszus, nem kell az ilyenekkel foglalkozni, irigységből írják, vagy mert depisek és inkább másokat bántanak, hogy ne csak nekik legyen rossz, vagy nem is tudom. Ne hagyd abba. :)

    VálaszTörlés
  2. abba ne hagyd!!azok,akik ilyeneket írnak,valószínűleg csak féltékenyek arra,mennyire sikeres is a blogod :)sokan szeretünk,ne tedd :)

    VálaszTörlés
  3. Igen! Igen! Igen! Imádom a stílusodat, nagyon szeretem olvasni a bejegyzéseidet!

    VálaszTörlés
  4. Ha szereted csinalni es oromet okoz,szerintem ne foglalkozz idegenek velemenyevel.Szeretem a humorod,en a folytatas mellett vagyok.:)

    VálaszTörlés
  5. Szerintem nem szabad felvenni az ilyen negatív beszólásokat (bár tudom ez nehéz), és ha ettől te jól érzed magad, akkor folytasd, persze! Szerintem sokan mások is ezt szeretnék! :)
    Kitartást!

    VálaszTörlés
  6. Semmiképpen ne hagyd abba. Nálad nem a sablontermékek bemutatása folyik, ami mellesleg a legtöbb blog sajátja, és a humorod miatt egyértelműen benne vagy számomra a magyar top 5-ben.
    Kérlek mindenképp folytasd, hogy továbbra is nevethessünk!!!

    VálaszTörlés
  7. Igen. Én nagyon szeretem olvasni a blogodat. Persze szuperek a nyereményjátékok, de nem csak ezért. A negatív üzenetek tessék kitörölni, és folytatni a blogolást. :)

    VálaszTörlés
  8. Nagyon szeretem a blogodat abba ne hagyd!!!Sajnos nagyon sok az irigy ember aki a maga rosszindulatát a másikra háritja!Ne foglalkoz velük sőt irj minél több mindenről-nagyon tetszik a stilusod akármiröl is irsz!

    VálaszTörlés
  9. Nehogy abbahagyd Erzsi! Fantasztikus humorod van, szeretem az írásaidat, mindig jobb kedvre derülök tőlük. A tesztjeid pedig nagyon alapos munkák, látszik, hogy sokat foglalkozol az elkészítésükkel. Az irigyek azért vannak, mert jól csinálod! ;)

    VálaszTörlés
  10. Igen !!!! A Te blogodon keresztül olyan termékeket ismerhetünk meg, amelyek bár sokak számára nem elérhetőek, de szerintem nagyon sok embert érdekel, s szívesen olvas róla. Én személy szerint nagyon kedvelem a stílusodat, ahogyan a termékekről, s egy picit a saját életedről is írsz. Ha neked örömet okoz a blog írása semmiképpen ne hagyd abba !

    VálaszTörlés
  11. Szerintem NE hagyd abba.
    Én szeretem olvasni a blogod, hiszen olyan termékekkel foglalkozol, melyet nem sokan engedhetnek meg maguknak (köztük én se, de nézni és olvasni róla szeretek),és szeretem azt a stílust amiben írsz. Rengeteg ember szeret, és kommentál a blogra nap mint nap, szóval ha még mindig szeretnéd folytatni a blogot akkor ne hagyd abba.
    Negatív kommentek pedig mindig is lesznek, mert mindig van olyan ember akinek nem tetszenek mások munkái, és ötletei, vagy csak szimplán azzal tudnak maguknak örömet okozni, hogy a másikat bántják.

    VálaszTörlés
  12. Naná, hogy igen! A blogod azon kevesek közé tartozik, amit élmény olvasni, mert stílusod van, egyéniséged, ezáltal nem a mindenhol 100x látott tömegcuccokat mutatod be. Az öniróniád parádésan szórakoztató és büszkén felvállalod magad, ennél nem is kell több :) a posztokon látszik, hogy nem kényszerűen születnek, amíg te is örömöd leled bennük senki miatt se add fel :)

    VálaszTörlés
  13. Igeen :))) Folytasd :)) A névtelenekkel meg nem kell tôrôdni!!! Ki kell a kommentjaikat tôrôlni :))Mindegyikbôl csak a féltékenység beszél!!!
    folytasd :)) nagyon szeretem az irasaid :)

    VálaszTörlés
  14. A stílusod számomra egy kis felüdülés a többi "hagyományos" blog között. Amiket szintén imádok, de a Tiéd kicsit más, kötetlenebb, komolytalanabb, viccelődős. Én nagyon szeretem amit csinálsz és remélem nem hagyod abba :) A nyereményjáték pedig csak hab a tortán.
    Ha nem lennének a játékok, akkor is olvasnálak és szerintem ezzel sokan vagyunk így. És ez a lényeg. Ne foglalkozz semmi mással! :)

    VálaszTörlés
  15. Csak is igen ;). Én szeretem olvasni a bejegyzéseidet, jó a humorod mindig jókat nevetek rajta :) Úgyhogy FOLYTASD!

    VálaszTörlés
  16. Amíg örömöd leled benne, mindenképp folytasd:) Az ilyesmivel nem kell foglalkozni, mindig vannak negatív emberek, akiknek semmi sem jó...tényleg az a legfontosabb, hogy te szeresd, amit csinálsz!

    VálaszTörlés
  17. Persze! Te vagy az egyetlen ember, akinek a véleményét mindig kikérem sminkvásárlás terén:-)
    Mi lenne velem nélküled? Tuti hülye vacakokra szórnám el a pénzt:-DDD Azt kell hogy mondjam, neked köszönhetően tudatos vásárló lettem:-)
    Igazából ha indítanál egy blogot a számítógépes
    kábelek világáról, én azt is követném a humorod miatt:-)))

    VálaszTörlés
  18. IGEN! :)
    Nagyon szeretem az írásaidat! Szerintem jók a témák és hitelesek a tesztek! Pl.: a hatásodra rendeltem meg a Leopard Love szettet és tényleg olyan a termék amilyennek bemutattad, imádom! ;)
    Hiányozna a blogod, ha nem folytatnád!

    VálaszTörlés
  19. Szeretem a stílusod, mindig jobb kedvem lesz a bejegyzéseid után. Nem a nyeremények miatt követlek, érdekes dolgokról írsz, elég átfogóan.
    Amíg élvezed a blogolást (és nagyon úgy tűnik, hogy igen), addig semmiképp ne állj le a rosszakarók miatt! :)

    VálaszTörlés
  20. Igen, folytasd! Szeretünk olvasni, és ha te is szereted, akkor senki ne érdekeljen! :)

    VálaszTörlés
  21. Szia, az emberek általában olyanok, hogy gyakran vádaskodnak vagy irigységből vagy másból vagy csak mert nekik attól jobb (ez úgy általánosságban is igaz hogy ne hogy már a másiknak jobb legyen). Biztos van olyan réteg is aki csak a nyereményjáték szóra kapja fel a fejét, majd a többi bejegyzésbe bele se olvas; de azt hiszem vagy is inkább bízóm benne hogy van egy nagyobb réteg aki élvezettel olvas blogokat! A negatív megjegyzéseket az áskálódást és az ágálást pedig inkább tudd be annak hogy jól csinálod a blogot ha már foglalkoznak veled. Természetesen biztos sokaknak szemet szúr hogy nálad gyakrabban van játék és értékesek a nyeremények is, de ez meg olyan aki nem akar nem jelentkezik rájuk. A tartalom a lényeg, az hogy az ember olyan stílusban írjon ami itt tudja tartani az olvasó táborát!
    Én azt javaslom hogy a blogolást ne hagyd abba, a negatív megjegyzésekkel ne foglalkozz! Koncentrálj arra a rétegre akik olvasnak, ha nem is ír mindenki megjegyzést hidd el sokan olvasnak téged!!!! Fel a fejjel! Legyen szép napod!

    VálaszTörlés
  22. friss olvasóként (csak pár napja találtam rá a blogra) is azt kell mondanom IGEN!

    a "nagyothalló készülékek összehasonlító tesztje" pedig különösen izgalmasnak hangzik :D

    VálaszTörlés
  23. Szerintem csak olyan emberek szavára adj, akiknek számít is a véleményük! A névtelenek nem ilyenek, az olvasóid viszont igen. Aki pedig nem tud normálisan megfogalmazni egy esetleges kritikát az vagy direkt kötözködik vagy sajnos maga is ezt kapja az élettől (amiért valószínűleg meg is szolgált). Egyébként meg ha csak abba tud valaki belekötni hogy sok a nyereményjáték...hát ez ám egy komoly indok. Én szeretem ahogy írsz, ahogy sminkelsz és tetszik a stílusod is. Akinek meg nem tetszik az olvasson mást, azt hiszem van választék --> google a barátod! :)

    VálaszTörlés
  24. Egyértelműen IGEN! Mondjon bárki bármit, én nagyon szeretem olvasni a blogodat, és szerintem a rajtam kívüli 785 rendszeres olvasód sem azért van, mert hülye lennél!! Ne foglalkozz 1-2 idióta emberrel, mikor itt a bizonyíték, hogy mennyien szeretik a stílusodat, és olvassák a blogodat!!! :)

    VálaszTörlés
  25. Határozottan: igen! Mindenképpen folytasd! :)

    VálaszTörlés
  26. IGEN! mi lenne a bloggerinákkal tündérkeresztanya nélkül?:O

    VálaszTörlés
  27. A folytatás mellett szavazok! Amikor elkezdtem blogokat olvasgatni, az elsők között volt a tiéd, és minden nap muszáj felnéznem ide : )
    Ne hagyd abba, hiszen már bizonyítottál. :)

    VálaszTörlés
  28. Igen! Imádom a stílusod, a könnyed hangvételű bejegyzéseid.
    Névtelenekkel nem szabad foglalkozni!
    Emlékszel, nekem is volt ilyen időszakom, hogy egy ember beszólogatása miatt abba akartam hagyni a blogírást. Nem mondom, hogy a mai napig nem bánt a dolog, de folytattam, és neked is folytatnod kell az olvasóid miatt, vagyis miattunk!
    Ki csinálna még tavasz banyás bejegyzést nekünk???? :)
    Mellesleg a magas vérnyomás elkerülése tényleg érdekelne, ha tudsz rá valamit ;)
    Erzsikém, nem mész sehova, és kész!
    Puszillak!

    VálaszTörlés
  29. A kérdés annyi, Te akarod-e folytatni? Ha igen akkor hajrá. Láthatod, hogy sok-sok követő várja mindig a következő bejegyzésed. Vannak és lesznek is rosszindulatú emberek a virtuális és a való világban is. (Kiket mi motivál ilyen megjegyzésekre az megérne egy külön bejegyzést.) De amíg Te élvezed és vannak, akik élvezettel olvassák addig mindenképpen van értelme. (Tuti a játékok miatt is sokan követnek de biztos vagyok benne, hogy sokan vagyunk olyanok, akik nem csak emiatt hanem mert szívesen olvassuk az új postjaid és jókat derülünk egyéni stílusodon (lehet pont ezt irigylik tőled? és\vagy azt hogy megteheted, hogy megveszed ezeket a termékeket sőt még kedveskedni is tudsz velük olvasóidnak?))

    VálaszTörlés
  30. Igen!
    Fölöttem már többen leírták, hogy miért: iszonyú szórakoztatóan írsz, van hozzá tehetséged! A sok nagy értékű nyereményjátékról sok más blogger gondolhatja azt, hogy csak a minél több olvasó megszerzése miatt van, de, -bár nem ismerlek személyesen-,úgy érzem, hogy Te tényleg szívesen adsz, és szeretsz örömet szerezni másoknak,még így ismeretlenül is.
    Szóval mindenképp folytasd!

    VálaszTörlés
  31. Személy szerint én jobban örülnék tönn beauty témájú bejegyzésnek és kevesebb szórópostnak a nyereményjátékokkal. Persze ez a te blogod, és úgy írod, ahogy akarod, de már korábaban többször is írtam, hogy ha kérsz baráti tanácsot, és kapsz, akkor legalább vedd fontolóra. Egészen addig egy jó hobby ez, amíg az embert nem bántják, de a népszerűséggel ez is megjön (sajnos). Az összehasonlító tesztek például jók voltak. Amivel én ált nem tudok mit kezedeni, az az, amikor tudod, hogy valami nem áll jól, nem sikerült mégis kiteszed (pl a Pink Jeti). Nekem is ezer iylen képem van, de mélyen a legsötétebb fiókom mélyén. Ha ez egy beauty blog, akkor funkcionáljon is akként. Persze az egyéni stílus kötelező, a határaidat fesszegetni meg méginkább.

    Szerintem a legnagyonn probléma , h még magad sem döntötted le, hogy mi a célja ennek a blognak, ezért is fájdalmas, ha mások nem értékelik a mögötte lévő erőfeszítéseidet. Én az elején, mikor indultál teljesen biztos voltam benne, hogy ez egy hiánypótló blog lesz valakitől, aki szintén az én korosztályom, de szerintem rossz irányba viszi el a blogot a sok semmiség, amibe a nyereményjátékok halmozása például beletartozik az én megítélésem szerint.

    Ez csak 1 ember véleménye, de úgy érzem azért van rálátásom a dolgokra a témában.

    Biztos vagyok benne, hogy jobban éreznéd magad, ha ez a blog tényelg egy hiánypótló darab lenne a 30-as korosztálynak (is), ahelyett, hogy napi random "funny" meg nyereményjáték.

    Az olvasók így is-úgy is skatulyáznak, ezért inkább tudatosan helyezd magad egy neked tetsző szegmensbe, és azt az irányvolalat erőstísd. Erre egyébként jó példa Poppy Vintage.

    Ha beskatulyázod magad a nyereménykáték és jeti blog kategóriába, még ha akaratlanul is, akkor pedig nem kell csodálkozni, ha mások eleve úgy állnak a bloghoz, barátság, hobby, közös érdeklődés ide, vagy oda.

    A dolog egyébként a 22-es csapdája, mivel TE DÖNTESZ :-)

    VálaszTörlés
  32. Szerintem is folytasd, mindenképp, nagyon szeretem olvasni ahogy írsz, és nagyon közvetlen vagy és segítőkész, színes foltja vagy a bloggerináknak.

    VálaszTörlés
  33. Calo(z) :) Az elrettentő képek is tanulságot hordoznak, pl.Pink Jeti, mondjuk ezeknek a bejegyzéseknek lehetne a címe "Ami soha ne csinálj !"
    Nehéz az élet, minden poént ki kell használni, még ha önironikus is :)

    VálaszTörlés
  34. IGEN!!! Tőlem akár nyereményjátékok nélkül is:)

    VálaszTörlés
  35. Erzsi, Erzsi! Én ezt költői kérdésnek fogom fel, de azért válaszolok rá. Bár nem vagy Te ilyen naív, h egy objektív pillanatodban azt hidd: bármelyik követőd is azt mondja, ne, hagyd abba!
    Tudod, h sokan szeretünk, mert egy egyéniség vagy. Egy izzig-vérig igazi nő vagy. Egy anya, aki mellesleg imád mindent, ami szép és csillog nah meg nem mellékesen értékes is. Nem vagy önsanyargató modell sem, ami szintén jó példa, mert lám, bónusz x kilóval is tök kiegyensúlyozottan és boldogan lehet élni. Persze az élet minden területén nem árt némi önirónia, amiben Te nem szűkölködsz, remélhetőleg másokra is ragad át egy pici...

    Szóval nem egy huszonéves csitri vagy, aki itt találkozik először rosszakarókkal (vagy ha igen, akkor mázlista vagy és elhiszem a naivitásod:)), sok nő között sajnos még macerásabb téma ez, mi valahogy mindig irigyebbek vagyunk, biztos genetikailag van belénk kódolva. Rengetegen érzik magukat szebbek, tökéletesebbnek, jobb sminkesnek, és jól esik nekik a pocskondiázás. Szerencsére azért kevesebben vannak ezek a nem túl szimpi nők...
    A sok játék miatt naná, h még több irigyed lesz, ahoyg persze több követőd is. Valószínű, h bizonyos részük csak azért olvassa a blogod, mert a nyereményjáték szót keresi és van, aki örülök, mert a 3 mondatos fikázó poszt erejéig ő van nyeregben, végre ő mondja meg a tutit. Egészségükre.
    Mi, akiket ismersz már innen-onnan, olykor vagy gyakrabban megszólalva nem ezért vagyunk. Szeretjük, h itt mást kapunk. Még azt is, h Te valószínű sosem leszel igazán profi sminkes, de ez szerintem még a legügyesebb bjuti blogger csajszikat sem zavarja, mert nem azért jönnek ide, h meglessék, milyen csodátosan árnyalod a szemhéjad és hogyan satírozod el a 15 féle színt a mozgó és nem is tudom milyen szemhéjadon.
    Olyan dolgokat mutatsz meg, amik csak szétszórva találhatók meg 1-1 bjuti bloggerlánynál, úgy beszélsz róluk, ahogy egy hétköznapi nő beszél. Ezért olvassuk bejegyzésről bejegyzésre az irományaid. Nah meg azért, mert vicces gondolatokat szúrsz bele, meg a korábban már említett önirónia végett is, meg szerintem sokan szeretik a lelkes feleség-anyai éned megnyilvánulásait is nézegetni, mikor sütsz, főzöl, fotózkodsz a fiúkkal.
    Szóval ha Te is úgy gondolod, h kedved leled a blogolásban, legyen a téma a legújabb hipersupuer szempillaspirál/szájfény vagy valami személyesebb, és azokat érzed fontosnak, akik kedvelnek és tényleg követnek, akkor szerintem továbbra sem kérdés a blog jövője... (meg azért lelkesíthet az is, h juhé, a pukkancsok megint fikázhatnak, van hol trollkodniuk, de azért szerintem nem felhőtlen öröm ez, mert közben megeszi őket az irigység, háhá:))

    VálaszTörlés
  36. Calo(z) kommentjéhez tenném hozzá, hogy engem nem zavar a pink jeti, mert jót mosolygok rajta, sőt kifejezetten örülök, h de jó, az Erzsi még ezt is bevállalja, h tökéletlen képek kattintódnak róla és a sminke sem áll neki jól. Nyilván más bjuti blogger szemmel az egész blogolósdi, de én tényleg nem azért járok ide, mert sminkleckéket akarok venni, hanem mert szeretem, amit Erzsi egészében képvisel. Nekem is kicsit sok a nyereményjáték, de hát ő egy ilyen nő, szeret adni és szeret kapni. Mellesleg azért örülök annak, h sok olyan lányt ajándékozott meg ezzel-azzal, akik valószínű még sok-sok évig nem jutottak volna hasonló minőségű termék megtapintásához sem... Ez bennem jó érzést kelt. És azt is nagyon szeretem, h nem hiszi magát űbertutibrutál jó sminkesnek, ahogy sajnos néhány blogger lányka gondolja magáról...

    VálaszTörlés
  37. Én két dolog miatt járok hozzád: az egyik, hogy olyan termékeket látok, amik számomra még elérhetetlenek és örülök, hogy ír róluk valaki, mert ezzel tényleg hiánypótló vagy a hazai beauty blogok világában, nincs másik olyan bloggerina, akinél csak high end termékek vannak terítéken. A másik ok pedig az, hogy szeretem a humorodat, ami az írásaidból átjön.

    Viszont azt kell mondanom, annak ellenére is, hogy nyertem már nálad, sok a nyereményjáték és ez a visszájára sül el. Elhiszem, hogy ilyen adakozó vagy és mindezt szeretetből teszed, viszont ez akkor is sokaknak csalogató, hogy itt van egy nő, aki drága sminkeket sorsol ki elég gyakran, nem érdekel, mi mást csinál emellett, nyerni akarok nála. Nálam is volt már nyereményjáték, és tudom, sokan iratkoznak fel abban az időszakban, mégis azoknak az olvasóknak örülök a legjobban, akik nyereményjáték-mentes szakaszban kezdenek el követni, mert tudom, hogy ők rám kíváncsiak.

    Szerintem ilyen nagy számú játék nélkül is tudsz olyan blogot írni, ami vonzza majd a feliratkozókat. Az is jó ötlet lenne, ha többet írnál a te korosztályodnak, és ez nem beskatulyázás, vagy nem azt mondom, hogy csak nekik írj, de szerintem igenis egyre több 30-40-es nő is eljut ilyen tartalmú blogokra és biztos örülnének, ha olvashatnának a nekik való arcápolásról, sminkekről, a mindennapi rutinodról. Személy szerint még több terméktesztnek is örülnék, mert számomra vizuális öröm nézegetni ezeket a sminkcuccokat.

    Folytasd a blogolást, főleg ha szereted is csinálni, a negatív kritikát meg fel kell dolgozni, ha valaki nagyon akar, mindig talál valamit, amibe bele lehet kötni. De a lelkesedésed ne csüggedjen. :)

    VálaszTörlés
  38. Te írod az egyik legjobb blogot, szóval egyértelmű. Folytasd! :) A rosszindulatú emberekkel meg ne foglalkozz.

    VálaszTörlés
  39. Calo(z, közted és Erzsi közt (véleményem szerint) az a különbség, hogy Ő nem akar bizonyítani mindenáron, nem akarja azt sugallni, hogy 0-24/7 tökéletes vagy hogy mindenhez tökéletesen értene.
    Miért baj, ha kirak olyan képeket amik átlagosak, de nem feltétlenül előnyösek? Ha egyszer az utcán is úgy találkozol vele szembe? Végre egy blogger aki nem elsősorban a fényképezőgépnek sminkel, úgy hogy közben meg emberek közt sose vállalná fel azt az "arcát".
    A nyereményjátékokhoz csak annyit, hogy egészségére. Biztos olyan neveltetést kapott ami szerint jobb adni, mint kapni. Vagy szimplán csak boldoggá teszi őt, ha örömet tud okozni másoknak. Soha egy percig nem éreztem, hogy a nézettség növelése miatt indítana játékot. Mindig kedves, válaszol a kommentelőknek, szereti a folyamatos kapcsolatot, nekem ez nagyon szimpatikus. Lehet, hogy ez nem egy tipikus beauty blog amit látni szeretnél, de ahogy mondtad lehet, hogy még valóban ő maga se tudja merre tovább, de szerintem ez legyen majd az ő döntése, ha eljött az ideje és ne már mi akarjuk jobbra balra taszigálni "baráti tanács" címszó alatt.

    VálaszTörlés
  40. Erzsi , IGEN !

    Én személy szerint most leírom akkor neked a véleményemet . Nézd , rendszeresen olvaslak , napi szinten ! Igaz , hogy kommentet nem nagyon szoktam írni , de igenis olvaslak , sőt volt már olyan is , hogy elolvastam a bejegyzést de a játékra nem is jelentkeztem , mert sietnem kellett , aztán elmaradt , de puff , és ? Nem kell törődni a sok irigy emberrel , ha tudja milyen a blogod olvassa is , nemde? És ez a tipikus magyar mentalitás , ha nekem szar másnak is legyen szar , nehogy valaki valamiben örömét lelje , meg , hogy te meg tudod venni ezt meg azt , meg hogy annyira jószívű vagy , hogy szinte előbb gondolsz ránk , mint magadra mikor vásárolsz , mert én látom , hogy így van , és nagyon kedves embernek tartalak ! Olyan kicsit , mintha te lennél a sok bloggerina anyukája , vagy tündérkeresztanyuja <3 Szeretünk Erzsi , szóval eszedbe ne jusson itthagyni minket jó ? :)

    Sok puszi !

    VálaszTörlés
  41. Drága Erzsi!
    Folytasd kérlek! Annyira magával ragadó a stílusod, kedves vagy és bájos. Ne hagyd hogy letörjön néhány buta komment.

    VálaszTörlés
  42. Szia! Mindenképpen igen! :) Ne foglalkozz az efféle rosszindulatú emberkékkel....Csak irigyek... Szép napot! :)

    VálaszTörlés
  43. Szia! Én személy szerint nagyon szeretem a blogodat,és minden nap olvasom. Csináld,akár nyeremények nélkül is.

    VálaszTörlés
  44. Jajj, nem kell az ilyen emberekkel foglalkozni -.- Igen folytasd! :) És legyen sok smink :D

    VálaszTörlés
  45. amíg örömöd leled mindebben amit csinálsz, addig nem is kérdés!:)

    VálaszTörlés
  46. Megmondom őszintén én nem is foglalkozom a sok játékkal :D nem azért mert már nyertem Nálad, készséges, kedves voltál, egy életre elég lesz a kedvenc illatomból, na meg egy bónusz illat is, amivel anyukámnak okoztál nagy örömöt:) De minden nap itt vagyok mert szeretem ahogy írsz, jókat nevetek, felvidítasz. Na meg olyan termékekről írsz, legyen az smink, parfüm, egyéb és ennyi idő alatt olyan rálátásod lett a kozmetikumok világára, amin én csak lesek :DD hasznos a blogod, hidd el, kár lenne abbahagynod :)

    VálaszTörlés
  47. IGEN! Nagyjából végigolvastam az előttem szólók kommentjeit, és mindenkinek igaza van! Egyedi vagy! Egyetlen bloggerina sem tud ilyen stílusban írni! Mindenki szereti a humorodat, és azt a kis öniróniát, amit beleviszel a posztokba! MI ÍGY SZERETÜNK! Ne foglalkozz a negatív kritikával, mert akik írják egytől-egyig irigyek rád! Ha ezek ellenére megszünteted a blogot, akkor petíciót fogok indítani, amit mindenki alá fog írni, hogy kérjük vissza a BLOGOT, és TÉGED!!! :)

    VálaszTörlés
  48. IGEN, IGEN!!! Folytasd! Az irigykedőket és a rossz indulatúakat, tudod: magasról, nagy ívben!!! :D:D

    VálaszTörlés
  49. IGEN!
    Nagyon köszi a sok hasznos infót,nekem nagyon sokat segítesz!Mindig megnézem,miről mit írsz,mielőtt komolyabb dolgot veszek!Imádom a humorod!minden nap benézek,amolyan "virtuális" barátném vagy,még ha nem is tudsz róla:-)Hasonlóan humorizálok az idő könyörtelen pusztításán a testem felett és hasonló soha nem lankadó hévvel szállok hadba,hogy azért mentsük,ami menthető!:-D Továbbra is szeretnék jönni,minden nap!

    VálaszTörlés
  50. IGEN!
    Nagyon köszi a sok hasznos infót,nekem nagyon sokat segítesz!Mindig megnézem,miről mit írsz,mielőtt komolyabb dolgot veszek!Imádom a humorod!minden nap benézek,amolyan "virtuális" barátném vagy,még ha nem is tudsz róla:-)Hasonlóan humorizálok az idő könyörtelen pusztításán a testem felett és hasonló soha nem lankadó hévvel szállok hadba,hogy azért mentsük,ami menthető!:-D Továbbra is szeretnék jönni,minden nap!

    VálaszTörlés
  51. Nem olvastam végig az összes bejegyzést, de bele-belenéztem lefelé jövet a hozzászólásokba. :) Ahogy látom, senki sem akarja, hogy abbahagyd.
    Szerintem sem érdemes hagyni, hogy a jött-ment senkik helyetted döntsenek....ha mindent úgy csinálnánk, ahogy mások akarják, sosem lennénk boldogok és sikeresek. :):)
    Amúgy is sokan olvassák a blogod, mivel hasznos, illetve jó látni, hogy egy optimista ember megosztja a gondolatait, legalábbis én így látom. Jópár bejegyzés bővítette a "tudástáramat", információt szereztem a sminktárgyakkal kapcsolatban, mit érdemes megvenni, mit nem.... :)
    Úgyhogy, én a folytatást ajánlom...
    További szép napot! (:

    VálaszTörlés
  52. Én eddig is nézegetem a blogot,de mindig elfelejtetem feliratkozni rá (feledékenyke vagyok :D). Nem a nyereményjátékért olvaslak, most indultam egyedül a vizöntösön mert én is az vagyok és hátha szerencsém lenne.
    A negatív kritikákkal meg ne foglalkozz. Bármilyen blogot csinálnál, mindig lenne legalább egy barom aki tenné magát, holott tuti nem ért semmihez csak a másik fújólásához.
    Szóval IGEN! tess folytatni. ^^

    VálaszTörlés
  53. Mindenképpen folytasd, amíg örömödet leled benne!
    Voltak, akik avval kritizáltak, hogy a játék miatt iratkoznak fel a blogodra? És ha tényleg azért iratkoznak fel, akkor mi van?
    PL. én is akkor iratkoztam fel, amikor volt egy játék, de már előtte is és azóta is rendszeresen olvastam/ olvasom a blogot. Mondjuk ez a feliratkozás dolog tőlem távol áll... Lehet, hogy enélkül tényleg nem iratkoztam volna fel, de attól ugyanúgy olvasnám a blogodat, mert tetszik.
    Szóval abban lehet valami, hogy a feliratkozott emberek számába tényleg beleszámít a játék, de nem ezek alapján indítasz játékot, hogy elérted az X követőt.
    Sőt, még arra is szoktál figyelni, hogy a régi olvasóknak plusz esélyt adj, ami szerintem nagyon kedves:D
    A negatív kritikákat meg érdemes mérlegelni: melyik íródik azért, hogy több lehess tőle és melyik azért, hogy az írója piszkálódhasson.
    Ha eldöntöd, hogy melyiket minek veszed, akkor előbbiből tanulhatsz, utóbbi irány a kuka.
    Csak így tovább!

    VálaszTörlés
  54. Amíg Neked jó, addig folytasd!
    Az irigykedőkkel és névtelen nyomorékokkal pedig ne foglalkozz, mert vannak emberek, akiknek annyira szar életük van, hogy azzal élik ki magukat, és attól érzik jobban magukat, ha másokat csesztethetnek...
    És lényegében véve ezeknek az embereknek nem veled, és nem másokkal, hanem SAJÁT MAGUKKAL van problémájuk.
    Nem akarok én itt nyalizni, de nekem kifejezetten tetszik a blog, azért mert rengeteg olyan termékről olvashatok, amiről eddig nem, vagy nem ennyit olvastam, és ha időm engedi, nem csak átfutom, hanem jobban végigolvasom a cikkeket, és ha nem is szólok hozzá itt konkrétan, de van hogy esetleg barátnőnek elküldöm, vagy úgy jobban elgondolkozom róla magamban. :]

    A játékok számáról pedig... Én is egy játék során iratkoztam fel végül, de előtte is nézegettem már a blogod, és akkor meg már mindegy volt nekem az az 1 gombnyomás. ÉS ha napi 150 játékot indítanál, akkor sem lenne senkinek semmi köze hozzá, sőt szerintem inkább örülni kéne mindenkinek, hogy lehetőség van nyerni, esetleg olyat is, amire nincs másnak pénze.

    A másik pedig ami még nagyon tetszik, hogy attól hogy néha-néha (bár nekem eddig majdnem minden tetszett) nem a legtökéletesebb a sminked, vagy felteszel egy reggeli félkómás képet, nekem még inkább csak azt adja vissza, hogy ugyanolyan ember vagy, mint bárki más, és nem vagy elszállva magadtól.

    Szóval összegezve a dolgot, szerintem folytasd, mert igény van rá, de csak ha Te is élvezed még. :]

    Ui: Azért engem érdekelnének majd a nyugdíjas bejegyzések is :D

    VálaszTörlés
  55. Talán 2 hónapja vagyok itt, de elolvastam mindent az elejéről.
    Ne foglalkozz a névtelen írkálókkal!!! Részemről- ha nem lenne több nyereményjáték- akkor is maradnék olvasód!

    VálaszTörlés
  56. Én csak rövid leszek, igen, folytasd. :)
    Ha már skatulyázni kell, akkor nekem nagynéni hiánypótló vagy. :)

    VálaszTörlés
  57. De anyósomnak is elfogadnálak! :D

    VálaszTörlés
  58. Mindenképpen folytasd! Sokaknak hiányozna a blogod, ebben biztos vagyok. Csak a példa kedvéért, én soha semmilyen blog nyereményjátékán nem vettem részt, és szerintem vannak még jó néhányan így, vagyis minden alkalommal (naponta legalább egyszer:P) amikor a te blogodra kattintok, 100 százalékig a bejegyzéseidre vagyok kíváncsi, nem pedig a nyereményjátékokra. Egyszóval az én válaszom: IGEN! :)

    VálaszTörlés
  59. Természetesen folytasd :)
    Az ilyen névtelen kommentekkel nem is kell foglalkozni, elég szánalmasak..
    Én személy szerint nagyon szívesen olvasom a blogod, jók a tesztek is, bár igaz hogy ez elkövetkezendő 10-20 évben még nem lesz olyan a pénztárcám, hogy ilyen termékeket vehessek, de akkor is érdekel :) *Chanel

    VálaszTörlés
  60. Kedves Erzsi!

    Már talán fél éve olvaslak, mégis csak most iratkoztam fel követődnek, mert mindig elmaradt. Ha az ember "kirakatba teszi magát" mindig sok irigye, rosszindulatú kritizálója akad. Ezeken túl kell tenned magad, mindenkinek nem lehet megfelelni és nem is kell. Szuper a stílusod, van időd, lehetőséged a blogolásra, új termékek kipróbálására. Biztos vagyok benne, hogy sokat segítesz a korosztályodhoz tartozóknak is (én is 73-as vagyok). Szóval fel a fejjel, aludj rá egyet-kettőt és robbanj be valami szuper dologgal!!! Merzso

    VálaszTörlés
  61. Valamit jól csinálsz ha ennyien követnek, én csak ennyit akarok mondani. Engem nagyon nem érdekelne hogy mit gondolnak ez a te blogod azt csinálsz vele amit akarsz!

    VálaszTörlés
  62. Hmm az emberek szeretnek mások pénztárcájában turkálni ( miből jut ennyi nyereményjátékra.. ). Én akkor is olvasni foglak, ha nem lesz játék, mert imádom csorgatni a nyálam a sok jó cuccra, amiket begyűjtesz. És azért valljuk be, nem két filléres termékekről van szó, szeretem ha előtte utána tudok nézni mit is fogok venni valójában.
    Stílusod is nagyon közvetlen, humoros nő vagy, nem csak monoton fikázod/dicséred a cuccaid.
    Egyébként a trollokhoz és irigyekhez hozzá kell szokni,minél ismertebb leszel, annál több lesz. Persze én is örülnék, ha ennyi cuccot összevehetnék, de most ettől függetlenül miért sajnáljam tőled, hogy megteheted.. Furcsa a népség :)
    Szóval én is igenre voksolok :)

    VálaszTörlés
  63. Én szeretném továbbra is olvasni a blogod.Csupa olyan termék van benne amit én még nem ismerek,nagyon jók az írásaid.Tobábbi sok sikert kívánok!Melinda:)
    Ui:Egy korosztály vagyunk, így az eljövendő problémáink megoldásáról is szívesen fogok olvani:)

    VálaszTörlés
  64. Igen! Én nem nagyon szoktam kommentelni hozzád, mert nem értek a termékekhez, amikről írsz (17 éves vagyok) de minden bejegyzésed A-tól Z-ig elolvasom. Az a fajta blogger vagy, akinél várom a bejegyzéseket és utoljára hagyom a tiéd olvasását, mert tudom, hogy élvezetes lesz. Szerintem vannak nyilván, akiket csak a nyereményjátékok hajtanak, de többség enélkül is olvasna, mert tényleg hasznos dolgokat írsz (és viccesen, jókat szoktam mosolyogni, ritka az ilyen.)

    VálaszTörlés
  65. Szerintem mindenképpen folytasd. Olyat senki nem tud csinálni ami tökéletes lenne és mindenkinek megfelelne. Szerintem nagyon sokan vagyunk akik nem a játékok miatt olvasnak minden nap, hiszen közvetlen és kedves vagy, ezek mellett pedig nagyon jó a humorod is :) Biztos vagyok benne, nem csak én tekintek rád BARÁTKÉNT :)
    Pluszban pedig olyan dolgokról írsz amire csak ámulok és bámulok :)
    Nikolett és Kriszti hozzászólásával pedig egyet értek :)

    VálaszTörlés
  66. Nehogy abba hagyd!! nagyon szeretem a blogodat te vagy a kedvencem...olyanokat irsz hogy eláll a szavam (jó értelemben) légyszives folytasd :D♥

    VálaszTörlés
  67. Igen! Folytasd mindenképpen, nekem nagyon tetszenek a bejegyzéseid, és annak örülök, hogy bár gondolom megsértettek, mégse fordultál Magadba, a humorérzéked megmaradt :)
    "a téma már más lesz pl. magas vérnyomás elkerülése, ízületi kopásokra gyógymódok, nagyothalló készülékek összehasonlító tesztje vagy valami ilyesmi :D" olyan jókat szoktam rajtad nevetni :)

    VálaszTörlés
  68. Ne hagyd abba! Szereted csinálni és mi olvasók is szeretjük, amit csinálsz. Ez az ami igazán fontos. Bár nem vagyok olyan rég óta az olvasód, de nagyon megszerettem ezt a blogot. Nem könnyű átsiklani a rosszakarók véleményén, de ez mind az ő maguk gyengesége. Lehet ők is próbálkoztak blogírással, csak nem jött nekik össze a dolog és most irigykednek. Ilyenkor ha kapsz egy-egy rossz beszólást, akkor olvasd vissza azokat a kommenteket, e-maileket, amiket az igazi olvasóid írtak nap, mint nap. Ez majd talán erőt ad, hogy folytasd és hogy el ne felejts mi itt vagyunk neked és támogatunk. :)

    VálaszTörlés
  69. Szerintem ne hagyd abba. De felejtsd el, hogy mindenkinek meg akarsz felelni, minden ember más, más az ízlése, más a személyisége. Nem tudsz mindenkinek tetszeni. Amin változtatnék: nagyon jó, hogy van humorérzékes és szerintem is le kell csapni minden poénra, de nagyon jó lenne sokkal több olyan postot olvasni, amiben azt mutatod meg, ami tetszett, használt, bejött, eredményes volt stb. Főleg arcápolás terén férne rá a 30-40es korosztályra az iránymutatás, szerintem, de lehet tök hülye vagyok.

    VálaszTörlés
  70. Természetesen igen!
    Ahogy az előttem szólók is írták, nagyon szeretjük a stílusodat, a humorodat, ezért biztos rengetegen vagyunk, akik minden nap ellátogatnak ide, és elolvassák az írásaidat. Ez az a napi 5 perc, amikor megismerkedhetünk valami újjal, derülhetünk egy jót egy-egy vicces beszólásodon, és esetleg irigykedhetünk a gyönyörű sminkeken, azt gondolva, hogy ezt nekünk is be kell szereznünk. Egy szó mint száz, szeretünk. :)

    VálaszTörlés
  71. Ne hagyd abba azért,mert más rosszindulatú,irigy és piszkálódó!!!Tudjuk hogy ez mennyire bántó tud lenni,de ne vedd figyelembe őket!Én is azért olvaslak,mert szórakoztatóan írsz és olyan termékekről amelyekhez én nehézen jutok hozzá.Sokszor meggondolom őket főleg hogy már egekben lesz az áruk. :( Még valami,senki sem tökéletes az év 365 nap,senki nem lehet non-stop topmodell...Kíváncsi lennék hogy aki negatív gondolatokkal illet téged ebből kifolyólag,kifutó készen ül-e a számítógépe előtt...?
    Várom a következő bejegyzésed,a játékokat pedig köszönjük :)

    VálaszTörlés
  72. A válasz egyértelműen igen!! olvaslak már egy ideje, de nyereményjátékra pl. még sosem jelentkeztem Nálad, nem is tudom már miért, de mindig elolvasom a legújabb bejegyzéseid. Csorgatom a nyálam a sok gyönyörű sminkedre, érdekelnek a tesztek, a sminkjeid, szeretem a humorod, az életvidámságod és a stílusod. Nagyon sokban emlékeztetsz a keresztanyukámra, már csak ezért sem hagyhatod abba, mert őt ritkán látom, viszont a Rólad mindig ő jut eszembe:D Az én blogom pl elég béna, nincs sok jó fotóm, vagy sok sok sminktermékem, meg még ki tudja mennyi hiba van benne, és hát nincs sok követőm sem, stb, de nem izgat kicsit sem. Én azért kezdtem el blogolni, mert érdekelnek ezek a dolgok, imádok blogokat olvasni, és gondoltam, miért ne próbálnám meg én is. Ha másnak nem is, magamnak örömet okoz, hogy megoszthatom a tapasztalataim, és hogy kiélhetem a smink és divat mániámat egy virtuális térben. Ilyen mennyiségben nem fáraszthatom ezekkel a családom, párom, vagy a barátaim. Ha meg még esetleg valaki lát valami jó dolgot a blogomban, az külön óriási öröm :):):) Szóval ha másért ne, hát Magad miatt ne hagyd abba! Meg "mellesleg" miattunk se! Fel a fejjel és nagyon remélem, hogy folytatni fogod!

    VálaszTörlés
  73. Folytasd tovább :) nehogy abbahagyd pár unatkozó tini miatt. ;)

    VálaszTörlés
  74. basszus, abba ne hagyd anyuci! (:

    VálaszTörlés
  75. ne hagyd abba! nagyon szeretem amit és ahogyan csinálsz és anyukám is megnézi az írásaidat és érdeklődik is nálam 1-1 termék iránt:) családépítő hatása van a blogodnak :D

    VálaszTörlés
  76. Ne hagyd abba, nagyon szeretem a stílusodat, az életörömödet!

    VálaszTörlés
  77. Abba ne hagyd! Ne törődj a sok névtelen piszkálódóval, látod mennyien írtunk, hogy szükségünk van a blogra!! Csak így tovább és ezekkel a negatív figurákkal ne foglalkozz!!! ;)

    VálaszTörlés
  78. ez nem is kérdés szerintem. naná, hogy folytasd. Én ezeket megvenni úgysem tudnám, legalább csorgatom a nyálamat :)

    VálaszTörlés
  79. egyébként éna helyesbenn nem kérdezném, hanem sok ideig csak posztolnék és nemcsinálnék nyereményjátékot és ha látványosan csökken a kommentek száma stb, akkor elég nyilvánvaló lenne h ki miért "olvas", de persze ez csak az én véleményem, de én például attól függetlenül h nem kommentelek a játékokra sem szoktam jelentkezni olvasom a blogodat, mert vicces és érdekel, nos ennyi :) KITARTÁS!! :D

    VálaszTörlés
  80. Erzsi, drága Erzsi! Addig örülj,amíg vannak irigyeid. Én mindig örömmel olvaslak,mert van egyfajta egészséges öniróniád, és számomra elérhetetlen termékeket tesztelsz. És egyáltalán nem a nyeremények miatt vagyok még itt. Meg szerintem sokan mások sem.
    puszi!

    VálaszTörlés
  81. Folytasd!
    A nyereményjátékokat felőlem hanyagolhatod. A facebook-ot annyira utálom, hogy inkább nem jelentkezem.
    A tesztekért olvaslak. Eddig a szemhéjalapozós tetszett a legjobban (too faced). Azt is kedvelem, amikor felhívod a figyelmet, hogy mit honnan, mikor érdemes.
    A múltkor írtad, hogy esetleg kipróbálnád a BB krémeket. Rengeteg nyugati kozmetikai cég is megalkotta már a saját verzióját. Még a Too Faced is piacra dobta egyet. Bár én az ázsiai termékekre esküszöm, szívesen látnék nálad egy tesztet. :)
    Itt van a teljes lista:
    hope-inablog.com/bb-cream/western-bb-creams-the-complete-list/

    VálaszTörlés
  82. Lemaradt a smiley. Természetesen nem parancs, de határozottan örülnék, ha folytatnád! :)

    VálaszTörlés
  83. Erzsi, ne add fel! ;)))
    Ha neked ez jó, megnyugtat, örülsz, hogy írhatod a blogod, a csőcselékre ne hallgass! :)

    VálaszTörlés
  84. Szia Erzsi!
    Nemrég találtam Rád és úgy látom van ám rendesen olvasótáborod!
    Ebből levonhatod a konzekvenciát... :)
    Az irigy embereknek nincs saját életük, mindig a másikkal foglalkoznak.
    Le kell őket sz@rni, magasról! ;)
    Puszik
    Jah, és FOLYTASD!

    VálaszTörlés
  85. @Anita: én nem érzem úgy, hogy Calo(z) minden áron azt szeretné bizonyítani, hogy ő 24/7 tökéletes, és nem olvastam tőle olyan írást sem, amiben azt állítaná, hogy ő aztán mindenhez ért. Neki is van egy véleménye, akárcsak neked vagy nekem.

    Erzsi, ezt csak te döntheted el, de ha a folytatás mellett maradsz, akkor fel kell vértezned magad mindenféle kommentelővel szemben. El szoktam olvasni a bejegyzéseidet, és soha nem hagytam még negatív kommentet, akkor sem, ha nem mindennel értettem egyet, mert tiszteletben tartom a Te véleményedet. De ha már ezt a témát feszegetjük, akkor azt azért megjegyezném, amit én a legjobban furcsállok. Úgy érzem, hogy olyan, mintha még mindig nem találtad volna meg, és keresnéd az igazi önmagadat, a stílusodat, amivel nincs is probléma, valamilyen szinten talán ez a blog is inkább ezt a célt szolgálja ahelyett, hogy "tipikus" beauty blogként működne. De ha ez így van, akkor ne csak azokat a véleményeket fogadd meg, amik feltétel nélkül megerősítenek mindenben, hanem a jószándékú kritikát is. Calo(z) kommentjeiben sem a durva kritikát látom, inkább egy más véleményt, amitől egyes olvasók úgy érzik, hogy meg kell védeniük Téged. Én azt vallom, hogy az igazi fejlődés kulcsa az, ha az ember nyitott a véleményekre, akkor is, ha azok nem mindenben egyeznek az övével. Nem kell mindent megfogadni természetesen, a lényeg, hogy a nap végén önmagaddal legyél kibékülve. És sok bejegyzés egyfajta kettősséget sugall, arra utal, hogy ez azért nem feltétlenül van így (lásd: van rajtam pár plusz kiló, amit nem szeretek, de nem vagyok hajlandó lemondani bizonyos kajákról, hogy ezen változtatni tudjak). Egy általam nagyra becsült ember mindig azt mondja nekem, hogy az életed könyvét csakis Te írod. Nem a kommentelők, nem a barátnők, egyedül te. Mérlegelj magadban, hogy az öröm vagy a bosszúság van túlsúlyban a bloggal kapcsolatban, és ez alapján dönts.

    VálaszTörlés
  86. knifeofdreams:) eldöntöttem folytatom !
    Ha csak 8 csaj(1%) írta volna, hogy igen folytassam, az is elég lett volna, de több mint 80-an írtak.Ezért az öröm felé billent a képzeletbeli mérgleg mutatója.

    Azt, hogy önmagad megtalálád nagyon nehéz és az élet is sokszor közbe szól, a stílus könnyebben kalakítható.

    A magyar Beauty blogok közül talán 20-25 lehet akire valójában illik ez a cím, ott a lányok gyönyörű sminkeket mutatnak be, mi többiek csak kontárkodunk azzal, hogy húzunk 3 csíkot vagy megemlítjük a bolygók állását mikor az adott termék megjelent, esetleg rejetet reklám céllal áradozunk krémekről.

    De erre ius van igény, ezt bizonyítja a napi 7-900 oldal letöltés, ami nyereményjátékoknál 1600-2300 naponta.

    És a blog számomra nem munka, nem akarom semmijen pénz szerzési célra felhasználni, ezért marad ilyen lezser.

    A kérdés amiért megkérdeztem az olvasóimat az indította el, hogy azt mondták rólam nincsen semmilyen mndanivalóm.

    A meg, hogy kinek ki szimpatikus, mindeki maga dönti el.

    VálaszTörlés
  87. mindenképpen folytasd:))nekem például nagyon hasznos hogy átlag használóként véleményezel és nem sminkesként :)

    VálaszTörlés
  88. Öszinte leszek, nekem is megfordult a fejemben, hogy miért van szükséged ennyi játékra. Ha a jószándék vezérel és nem az (ál)olvasók gyüjtése, akkor csak gratulálni tudok és senkinek semmi köze hozzá. Én azt hiszem még nem jelentkeztem egyre sem, nem a nyereményekért olvaslak, hanem azért, mert üde színfolt vagy a magyar beauty blogok világában. Tehát én is csak arra tudlak buzdítani, hogy ne hagyd abba és az irigyekkel ne foglalkozz! Az bántja öket, hogy nem az Essence a kedvenc márkád, hanem a Chanel :D

    VálaszTörlés
  89. Mindenképpen folytasd !!!!
    Így felkiálltójellel :)
    Számomra üdítő színfolt a sok tizen- és huszonéves blogerinák után egy érettebb nő blogja. A másik ami miatt szeretem, hogy nem az unásig sztárolt Essence, Catrice, BB krém a téma, hanem egy kis luxus csöppen a mindennapjaimba :)
    A nyereményjátékokról sorra lemaradok, de sebaj :)
    Csak így tovább !

    VálaszTörlés
  90. Szerintem rengetegen így vannak ezzel, akárcsak az előttem szólók. Nagyon élvezzük a blogot, és sok új szépségcikkel megismerkedhetünk általad. Én például abszolúte NARS mániás lettem, miután elkezdtem olvasni a bejegyzéseid a pirosítókról stb.
    Szóval szerintem semmiképp ne hagyd abba:)

    VálaszTörlés
  91. Ja és még annyit elfelejtettem, hogy a smink mellett írhatnál börápolásról, életmódról, divatról, bármiröl, amihez kedved van, mert szerintem sokakat érdekelne. :)

    VálaszTörlés
  92. Kedves Erzsi! Mindenképpen folytasd a blogot, én nagyon szeretem a személyesebb bejegyzéseket, és a tesztjeidet is stb. Viszont szerintem kicsit kevesebb nyereményjáték lenne a megfelelőbb. Tudom, hogy szereted, ha szeretnek, de azt is vedd figyelembe, hogy sok ember nem azért fogja olvasni a blogod, vagy feliratkozni, vagy a fb-odat like-olni, mint a "rendes" olvasóid, hanem csakis a játék kedvéért :( Ezen gondolkozz el szerintem :) Puszi

    VálaszTörlés
  93. és diamond voltam, csak most más a nevem :)

    VálaszTörlés
  94. Wow, mire végigolvastam a kommenteket..:)
    Én csak annyit írok itt a végére, hogy addig folytasd a blogod, amíg örömöd leled benne, és remélem, hogy ez az öröm sokáig tart. :)

    VálaszTörlés
  95. Én is hozzászólnék már!
    A kérdésedre a válasz: de.

    Azaz tessék tolni tovább! Szeretünk:)

    VálaszTörlés
  96. NE is törődj velük, Drága:) Ha feladod a blog írást, az ne ezért legyen, amit szerintem mindenki elfogadna indokként az egyedül az lenne, hogy ha már nem leled benne az örömödet. Minden más az csak kifogás!:)Igaz én keveset kommentelek (szinte soha), de attól pl minden nap megnézem az oldaladat, hogy ma vajon miről írtál és nagyon szeretem olvasni az írásaidat:)

    VálaszTörlés
  97. Szia
    Èn csak nemrég csatlakoztam, de igeeeeennnnn!! Ne hagyd magad,
    Szeretem olvasni amit írsz!

    VálaszTörlés
  98. Igen,igen és igen! Abba ne hagyd kérlek!

    Engem kifejezetten érdekel a TE blogod, mert termékekben én is ezt a vonalat képviselem,mint te. Engem az ezredik 15 éves blogíró 99Ft-osra leárazott essence termékekből álló haulos posztja sajnos nem csigáz fel és emiatt bocs az érintettektől :)

    Amiről írsz,minden érdekel,hiszen emberközeli,hiszen ilyenek vagyunk mi mindannyian!Ezekről olvasnék sokkal szívesebben, de akár a magas vérnyomás kezeléséről is, mert előbb-utóbb az is képbe kerülhet akár nálam is:) A sok idegeskedés, stressz miatt:) Bár nekem inkább alacsony még :D

    Ne csinálj nyereményjátékot, mert én még sosem nyertem, de ennek ellenére is olvaslak és mindig várom,hogy mikor kerülnek fel újabb posztok. Tehát nem a nyeremény inspirál,hogy benézzek hozzád. Igaz, vannak,akik csak erre "utaznnak"...én is örülnék, de hidd el,sokan vannak,akik rád kíváncsiak,hogy mi a véleményed dolgokról, hogyan próbálgatsz magadon is újabb eddig még ki nem próbált sminkeket,stb.

    Írj még sokat! Várom:)

    VálaszTörlés
  99. Kedves Erzsi! :) Folytasd, persze hogy folytasd! Amíg örömödet leled benne, addig minden rendben van :)
    Sok az irigy ember...

    VálaszTörlés
  100. Semmiképp se hagy abba. :) Remek egy blog. :) Csak így tovább!

    VálaszTörlés
  101. Ne törődj a rosszindulatú emberekkel, szót sem érdemelnek. Az a fontos, hogy mi azért járunk ide, mert érdekel minket minden , amiről csak írsz. Szóval csaj folytatsd tovább! :-)

    VálaszTörlés
  102. Én nagyon szeretem a blogod,szerintem mindenképpen folytasd.A nyereményjátékokról meg : ha úgy akarod legyen napi 2 ha meg úgy hogy soha többet akkor legyen úgy :)

    VálaszTörlés
  103. perszehogy folytasd! akit csak a nyeremények érdekelnek, és csak akkor olvas amikor valamit szerezni lehet, az jobb ha csendben marad, és majd ha letesz valamit az asztalra, nevét-arcát vállalva, akkor TALÁN mondhat kritikát a blogodról.

    VálaszTörlés
  104. Mindenképpen, természetesen, kétség nélkül IGEN! Elnézést előre is a fogalmazásért, de szard le a sok rosszakaró, irigy, trollkodó senkit! Ha már egyszer olvassák a blogod (hiszen itt vannak), akkor ha nem tetszik, lehet is tovább menni, kommentelni nem kötelező. Vagy tényleg ennyire unatkoznak? Akkor meg nem értem miért ŐK irigykednek, akkor én irigylem őket, h ennyi szabadidejük van. Viszont az szánalmas, hogy nem találnak jobb módszert az eltöltésére, minthogy névtelenül (mert ugye legtöbbször úgy) fröcsögnek mindenfélét... Ne is foglalkozz velük, ez a TE blogod, mindenkinek soha nem lehet megfelelni! Amíg kedved leled benne, és legalább egy embert őszintén érdekli, miről, mit, miért gondolsz, akkor még mindig megéri! De a Te esetedben nemhogy egy, hanem millió-egy ember szeret, követ, olvas, és millió-egy embernek adsz eligazítást, segítséget a szépségápolás, kenceficék nem is olyan kicsi útvesztőjében! Ne hagyd abba, jó amit csinálsz, nekünk, akik tényleg tanácsért jönnek ide, szükségünk van Rád továbbra is! Kitartást, és önfegyelmet a rosszakarókkal szemben! További jó blogolást, mi veled vagyunk, és maradunk is!!! puszi: Kati

    VálaszTörlés
  105. Én is a folytatásra szavazok :)))
    Ha pedig zavarnak a névtelen hozzászólások, ha folyton csak elveszik a kedvedet, tiltsd le őket!
    Az a leglényegesebb az egészben, hogy te élvezd! Ha neked meg nélkülük jobb ... akkor viszlát anonimek!

    VálaszTörlés