2012. január 18., szerda

Az árengedmények kényszerítő hatása

Sziasztok :)

      Ajándékot venni indultam az egyik fiamnak, szülinapja alkalmából, nem is gondoltam arra, hogy magamnak is nézzek valamit.
A Retro az egyik még megfizethető márka amit a fiaim szeretnek,  az akciókat  meg én szeretem nagyon. Vékonyabb koromban elég sok mindent vásároltam saját részre ebből a márkából, aztán valahogy kinőttem, vagy inkább összement a női cuccok mérete és pár éve csak a fiúknak vásárolok az üzletükbe.
     Amint beléptem mellbe vágott a -50% akció és egy halom gyönyörű női póló. Megnéztem az egyikből egy L-es méretet és képzeljétek jó volt rám, mikor az árcédulát is megnéztem 2490 Ft.- már egy kommandós csapat sem tudott volna megállítani a vásárlásban.
Főleg, hogy amikor saját részre szeretnék vásárolni nem találok olyat ami tetszene, valamint vettem a bátorságot és nem fekete színűeket választottam.
Megmondom őszintén én ruhafélét karácsonyra ajándékba a családomnak már évek óta nem veszek, mivel január elejétől nagyon sok mindent féláron lehet megvenni, így ugyanannyiért  dupla mennyiséget kapok.



Annyira örültem nekik, ez a képen nem látszik :)

Milyen ? Természetesen a hasam behúzva :D
      A férjemről se feledkezzek meg, imádom mikor az új cuccaimat nem veszi észre és egy-egy régi darabnál kérdez rá "Erzsi, de jó ez a xy darab, most vetted ?" ravasz, de rajtam nem fog ki :D
A válsz természetesen mindig ugyanaz " Á, dehogy, csak Perwollal mosva"
Bezzeg az én figyelmem semmi új nem kerüli el , egy biztonsági őr becsületére válna az éberségem :D


 Sok mindent vásároltatok a januári nagy leárazások alkalmával ?

6 megjegyzés:

  1. Érdekes ez a Retro márka, felsőket én is mindig találtam, de nadrágot tutira nem kapnék. Nem vagyok vékony, talán inkább átlagos, de körméreteim a 182 centim miatt már nem fér bele a normális méret kategóriába, kivéve egy-két üzletet!
    Nagyon jól tetted, hogy színes ruhákat vettél, szerintem a fekete nem slankít annyira, mint ahogy mondják, ha pedig igen, akkor is éljenek a színek, főleg télen! :)

    VálaszTörlés
  2. :DD
    kifejezetten fiatal maminak tűnsz benne, szóval nyugodtan húzdd magadra gyakran, mikor épp nem elegántos nőnek akarsz öltözni! ;)

    én igazából az idei leárazáson nem vettem (még) csak pár dolgot (nah meg a lushos 5x-i látogatás, de azt max. magamra tudom kenni, mégis csak más érzés, mint egy ruha birtoklása:)), annyira sok mindent felhalmoztam magamnak, h elhatároztam, nem csábulhatok el. nah meg mondjuk az is jókor jött, h egy barátnőm épp két hete selejtezte ki a sosem hordott cuccait, és elhoztam tőle 2 körben vagy 10 mintás pólót, egy fürdőruhát, melltartót, szexi hálóinget, szóval ezt most olcsón megúsztam és a boldogsághormon extra dózis akkor is megvolt. aztán meg én is adtam neki pár cuccot, amit tök feleslegesen megvettem, mert épp úgy éreztem, h verhetetlen ajánlat (pedig nagyobb méret, nem is tetszik annyira, stb.)
    amúgy már csak a women secretből szeretnék 1-2 új cuki pizsit, de megvárom, míg már csak 2500-ba kerülnek (tavaly is ez volt a végállomás, persze én addigra legalább 2x ennyiért már begyűjtöttem az összes szimpit, nem is akarok róla beszélni...:), szóval max. erre csapnék le. meg egy új téli kabátra, de ezt is mérlegelem még magamban, mert nem egy áll a szekrényben, eléggé mellőzötten... :)

    VálaszTörlés
  3. Jó zsákmány lett megint! Én is szeretnék venni most egy-két egyszerűbb pólót valami cuki mintával, konkrétan Bambis pólót keresek :) lehetőleg fehér alapon. Az a baj ha konkrétan keresek valamit akkor sosem találok.
    Eddig leárazáson most csak két szoknyát és egy virágos felsőt vettem, visszafogtam magam :)

    VálaszTörlés
  4. Épp most hívott a férjem , aki külföldön tartózkodik, hogy vehet-e nekem egy Ralph Lauren bördzseki? A válaszom, naná :))
    Én nem vásárolok hetente, agyba- föbe, inkább minöségi, jól kombinálható ruhákat veszek. Most ezeket vettem 50- 70%-os engedménnyel: CK Jeans farmer, CK Jeans hosszú kötött felsö, Polo Jeans pulcsi.

    VálaszTörlés
  5. Szép pólók!
    Én leárazásból egy szép kötött ruhával, és pizsivel lettem gazdagabb, meg egy gyönyörű piros nyári toppal. nem leárazásból meg piros nadrággal, meg egy szép magassarkú fűzős, bokacsizmivel, és hétfőn láttam Zarában gyönyörű félcipőt, ha meglesz még pénteken, akkor nem hagyom ott. Azt hiszem :)

    VálaszTörlés