2011. november 19., szombat

A nagy zsákmányolás 2. rész


Itt is vagyok a 2. részel.
És egyből itt egy mai kép is, kicsit rossz a beállítás, nem szemmagasságból fotóztam azzal a hátsó szándékkal, hogy így soványabbnak tűnök, de nem jött be. Nem riogatni szeretnélek benneteket, csak a gyönyörű MAC Shimmermint szemfestékem újra megmutatni :) De már nem lehet kapni :( , pedig szinte mindennap ezt használom, mióta megvettem.

Nagyon kellet, égető szükségem volt egy 9. arcpirosítóra, hisz kevesebbel mit ér az élet, először a MAC portáján néztem körül, mivel olyan márkát szerettem volna ami még nem volt. Mac-ből elég szerény volt a kínálat az Alleeba, sokkal kisebb a választék de lehet csak nekem tűnt úgy. És mivel a  -25% kedvezménytől az ember eszét veszti, olyan érzést vált ki mint  - itt az életre szóló alkalom, szinte ingyen van , ezt  nem szabad kihagyni, -  egy dolog biztos volt, hogy nem akartam a Douglasből pirosító nélkül kijönni. Nem olyan régen rendeltem a Nars arcpirosítót de mivel a Super változatát rendeltem meg az Orgasm árnyalatnak, ez nem minden napi használatra való a sok csillám miatt.
Ezért valami hasonló árnyalatot szerettem volna venni, és akkor ott szemben állva a Guerlain sztenderével eszembe jutott, hogy pirosítót még nem vettem ebből a márkából.
Régebben sok rúzst és szempillaspirált vettem a márkából és jók is voltak, most csak a színre koncentráltam ami nagyon szép.

 Nem rossz csak nem nekem való :) , illatosított de hogy ennek mi értelme van nem tudom, mikor köztudott, hogy az illatanyagok a legirritálóbbak, függetlenül attól, hogy  természetes vagy szintetikus kivonatok. De szerencsére semmi káros hatás nem volt  az illatanyagnak.
Szerintem ez kimondottan száraz bőrre való, mivel kis idő elteltével kifényesedik, mintha az alapozón keresztül magába szívná a bőrzsírosságát, még ilyet nem tapasztaltam.
Eddig 2x használtam.



MAC-ből  nem jöhettem ki üres kézzel a fent már említett okok miatt, innen 2 db. szájfény boldog és büszke tulajdonosaként távoztam. A két teljesen eltérő szín, és mind a kettőt imádom.
Vastag, ragacsos, tapadós, fényes, csillogó szóval minden tulajdonsággal rendelkezik amit egy szuper szájfénynek tudnia kell, egy olyan szájfény ami nem tűnik el  a szájról 90 másodperc alatt, hanem  ragaszkodik az ajkakhoz ! És ápolja az ajkakat. fényes és csillogó tulajdonságainak köszönhetően sokkal dúsabbnak látszanak az ajkak. Aki szereti a szájfényeket, ezek és a Chanel szájfényei  a Rolls-Royce színvonalat testesítik meg a szájfények között.
Az ára viszont csak Merci kategóriás, ha a kocsikat vesszük összehasonlítási alapnak, azt hiszem 5500 Ft.- de! ebből lejött -25%, na csajok ehhez mit szóltok, gondolom és igazatok van, legalább 4-et kellet volna vennem :DDD
Vettem is volna, a választék óriási (a bejegyzés végén vannak  képek az üzletről ) csak már nem volt miből :(






Ennyi volt a sminkes zsákmány-ajándékom, plusz annyi pulcsit / felsőt vettem, hogy nyugdíjig nem kell vennem, addig kitart :D
Guess 16-17 ezer ?

Stradivarius kb 4500 Ft.-

Zara  5.500 Ft.- ?



Trend 2,  7900 Ft.-



Szeretitek a szájfényeket ?
Szájfény vagy rúzs ?


19 megjegyzés:

  1. szájfény,mert sokkal könnyeben fel lehet dobni,csak úgy random :)))

    VálaszTörlés
  2. a lilás rózsaszínes szájfény... nagyon szép! És tök jó felsőket vettél :)

    VálaszTörlés
  3. Eddig nem futottam bele jó szájfénybe (talán mert olcsóbb fajtákat próbáltam csak). Így eddig rúzs, de ki tudja, köv héten készülök be Müllerbe körülnézni:)

    VálaszTörlés
  4. Szájfény,bár azért ritkán használok rúzst is,ezek nagyon szépek:), a felsők is nagyon tetszenek, főleg a fűzős.

    VálaszTörlés
  5. rúzspárti vagyok, bár szájfényekből is nagy készletem van, szerintem a legtutibb szájfény a dior - 778-as szín, + én a lancome szájfényeket is eléggé ragacsosnak találtam. De most annyira megtetszett ez a lilás mac szájfény, be kell egyet szereznem : )

    VálaszTörlés
  6. A 2.felso nagyon szep!En ruzst is,szajfenyt is szeretek,hangulatfuggo a dolog.

    VálaszTörlés
  7. nagyon szépek a felsők és a szájfények is nagyon tetszenek! :) és én is szájfénypárti vagyok :)

    VálaszTörlés
  8. Szájfény:)

    Szépségesek a felsőid is!

    No és persze, nagyon sok boldog névnapot kívánok neked!

    VálaszTörlés
  9. Egy pirosítót én is beszereztem a JOY napok alkalmával (többek között). Az én választásom az YSL Touche Blush 2 (Coral)-ra esett. Imádom a színét, szépen illeszkedik az arcomhoz, bár nekem szokatlan, hogy por állagú nem préselt. Én rúzs párti vagyok. Nem szeretem ha ragacsos a szám. Bár rúzsból inkább azokat használom amelyek fényesebbek, átmenet a szájfény és a rúzs között. Tetszenek a felsőid. :)

    VálaszTörlés
  10. a csillogós felső nagyon tetszik, nekem is keeeeeeeeeeeell :D

    VálaszTörlés
  11. én rúzspárti vagyok, bár ennek ellenére rengeteg szájfényem van... :D
    a Funtabulous csodálatos!

    VálaszTörlés
  12. Én szájfény párti vagyok. Megint szuper dolgokat zsákmányoltál! Az utolsó képen lévö felsö nagyon érdekelne hogy néz ki felvéve :)

    VálaszTörlés
  13. Bare Necessity szájfényem nekem is van. A Dazzleglassok közül egyébként mindegyik ragacsos. :(
    Egyébként szuper zsákmány, mint mindig. :)

    VálaszTörlés
  14. ÁÁáá,az az utolsó felső O_O...Hol árulnak ilyen csodát??

    VálaszTörlés
  15. Közben a képek alá írtam mit, hol, mennyiért lehet megvenni.

    VálaszTörlés
  16. Huhh jól bevásároltál:)) Igazi csajos shopping!:D Csatlakoznék az előttem szólóhoz, hogy a felsőket megnézném rajtad, hogy milyen felvéve, ha lehetséges:)) jahh és szájfény párti vagyok, de abból is a világosabb, gyöngyház jellegűek jönnek be.

    VálaszTörlés