2011. november 3., csütörtök

MACkékülve :)


Sziasztok lányok :)

Nem vertek meg, a kékülés nem erre utal :D
Újabb Mac sminktanácsadáson voltam, lassan már függő leszek :D
Szerda reggel nyitás előtt a Westendben lévő MAC üzlet előtt toporogtam, várva, hogy kinyissanak végre és én belépjek a gyönyörű meseországba. Lehet kicsit túl lelkes vagyok de olyan izgatott voltam az új kollekció miatt, mivel lég sokan leírták őket.
És megtörtént amit soha nem gondoltam volna, amit elképzelni sem tudtam, kék színű sminkem volt a zöld szememhez és ez még semmi de mennyire TETSZETT!
A kollekciót tekintve vegyes érzelmek! Ami tetszett az nagyon tetszett, ami viszont nem azt még ajándékba sem fogadtam volna el. Tetszett egy az egyben az a Glitter and Ice kollekció, aminek a részletes ismertetését megnézhetitek Lollynál.
Ami kevésbé tetszett az a Ice Parade kollekció, ezekből a 6 darabos szemhéjfestékek a Snowglobe  és a Deligths Lip Bag (rúzs, szájfény, kontúrceruza. ami a szavazásnál is szerepel ) ami tetszett.


Katát a sminkes lányt megkértem, hogy az új kollekció darabjait használja a sminkkészítéséhez , a kérésem csak annyi volt a szememre a Shimmermint árnyalatú szemfestéket használja, a többit rábízom.


 Itt megjegyzem sokkal de sokkal jobb egy sminktanácsadáson részt venni a megjelenés napján mint a bemutatóra elmenni, szerintem, természetesen csak ha vásárlási szándékkal mész.Ötleteket adnak mit mivel hogyan használj. És mondom ezt azoknak akik hozzám hasonlóan MACkezdők.
Teljesen más mikor csak bemész és nézelődsz, ma például egy jó kis hidratáló, bőrnyugtató krémet használt smink előtt Kata a sminkes az arcomra, amit legközelebb meg is veszek.

Ez a szett nem jött be nekem :(

Most nem készült "sminkvázlat" a felhasznált termékekről, én is elfelejtettem kérni :(
De rengeteg képet készítettem, komolyat, bohókást, éleset, homályosat, sminkcuccokról, magamról.
Íme az első :
Itt látszik a legjobban a szín

Vacak fényképezőgép

A forgalmi dugó közepén

Már egy falattól is felcsillant a szemem :D


Végre hazaértem :)

Este, mielőtt lemostam volna, még mindig jó















És mielőtt elszaladnátok a sok arcképes fotóm láttán , megmutatom mit is vettem és mennyire szépek.















Készítettem még egy pár képet az üzletről is, a rengeteg sminkcuccról, gyönyörű színek. A szájfények közelében kivert a víz annyira szép színekben pompáznak, főleg a Dazzleglas közelében, a bal kezemmel kellet a jobbat lefognom nehogy vásárlás legyen a vége, és ebből egyet nem is lehet venni, olyan jó színekben kapható.A pirosítok is csalogatóak ám ! Na és a sok pigment, szemhéjfesték de szerencsémre ezekre elég jól védekezik a vásárlási stop immunrendszerem.Nem is lehet ezt részletezni , ezt látni és használni kell ;)











Kinek mi tetszik a MAC karácsonyi kínálatából ?

Nos a hétre ennyi , készülök egy nagy körömlakk teszt és színbemutatóval és szerényen is csak annyit előzetesben csodálatos színek következnek ;)


11 megjegyzés:

  1. Hűű, nagyon jól állneked a MAC :) És ez a sok kép... :)

    VálaszTörlés
  2. Szép, bár szerintem fényesebb a kelleténél. A frizuráddal mi lesz? Nem úgy volt, hogy barnulni készülsz? Ez még mindig olyan fakó :/

    VálaszTörlés
  3. nagyon szép ez a smink! ebbe a körömlakkba pedig szerelmes vagyok:O annyira gyönyörű... remélem megmutatod majd a körmödön is. :)

    VálaszTörlés
  4. Anita: megkezdtem a barnulást :) de nagyon óvatos vagyok mivel minden hajfestéket ledob a hajam és rendesen őszülök is :(
    Voltam már vörös az első hajmosásig! Utánna valami beazonosíthatatlan színű lett, de előnye is volt, alacsony termetem ellenére kitűntem a tömegből :D A középbarna 3 mosást bírt ki.
    És különböző fodrászok voltak, a Wella meg Redken cuccokkal dolgoztak.
    Jövő héten megyek újra és most nem fésűs melírozást hanem rendes melírt fogok kérni,aranybarna színben.

    Még most se hiszem el, hogy kékes sminkem volt :D

    VálaszTörlés
  5. Irigykedem. En szemely szerint nagyon szerettem a MAC-et, bar nekem ez az uj feher csomagolas olyan idegennek tunik. Te kezdesz mar megbaratkozni a MAC-kel? Milyennek talalod a luxus markakkal osszehasonlitva?

    Csinos vagy a kepeken. En latom a barnulast a hajadon:-)

    VálaszTörlés
  6. Poppy : Határozottan tetszik a Mac márka :)

    Mint minden márkánál, itt is vannak szeretem/ nem szeretem termékek, de még annyira nem ismerem, hogy ilyet említeni tudnék. Amit nem vennék Mac-ből az egyedül az alapozó és nem azért mert a minőségével van bajom, hanem mert nagyon szeretem a mostan használt Kanebo Sensai alapozómat.
    A Paint Pot-tól amit most vásároltam először, egyszerűen el vagyok ragadtatva a minősége, tartóssága és a színe is nagyon remek, dobtam is tőle egy hátast :D

    Ami a fehér csomagolást illeti, engem ez gyógyszertári kiszerelésre emlékeztet, talán ha a csomagolás fehér műanyagába kevertek volna ezüst vagy hologramos glittert vagy csillámot az jobban utalt volna a havas, jeges csillogó télre.

    VálaszTörlés
  7. hihetetlen, milyen élénkzöld a szemed, gyönyörű :)

    VálaszTörlés
  8. Tényleg jó a kék a zöld szemedhez!
    Bár szerintem is picikét túl fényes volt, de alapvetően tényleg nagyon szép.
    Az új hajadat pedig izgatottan várom:)

    VálaszTörlés
  9. Nagyon tetszett a sminked! A szádon lévő szín és nagyon jól áll,gyönyörűséges színe van :)

    Köszönöm neked a sok MAC fotót! Sajna én még a közelébe sem kerültem soha. Nálunk nincs és esély sincs rá,hogy bármikor is legyen MAC cuccom:( Pedig jó lenne egy ilyen sminkelés,legalább megtudnám,hogy milyen színek állnak jól és milyen az arcbőröm színe,milyen alapozó illene.

    VálaszTörlés