2011. november 8., kedd

A legolcsóbb ...



Az új táskámról van szó.
Kicsi , praktikus, 3 külön cipzáras részből áll.
Minden elfér benne amit általában magammal szoktam hordani és ha kinyitom nem kell könyékig, órákon át keresgélnem, hogy megtaláljam amit keresek
Ez főleg reggel a forgalmi dugóban,  sminkelésnél jön jól, otthon csak alapozót  teszem fel, egy-kettő kipakolom az ülésre és pár pillanat alatt készen is vagyok az egyszerű sminkkel ha, és ezt nagyon nem bírom, rám dudálnak mikor a második szemem rajzolom a szemceruzával , (nő még nem dudált rám de én se más csajra ezért )  hogy 1 métert guruljunk előre,  van aki még integet is, természetesen nem jóindulatúan vagy mert tetszik neki amit csinálok, ilyenkor intek neki előzzön meg (dugóba;))
Na de a pasik már csak ilyenek :)

Melegítőn kívül  :D, bármihez tudom hordani , farmer+ pulcsi, szoknya + blúz ...

Az ára szempontjából is jó vétel volt, szóval elégedett vagyok vele, jutalom ként pénteken nagy Joy- napi sétára viszem :D
És egy pár kép:





Milyennek találjátok ? Nem banyás?
 Ja és az ára 4.000 Ft.- volt.

 Az "árvákat " befogadó 8 lányt ( igen végül 8 lett, és most nem sorsolás volt hanem választottam )  keresem akiknek elküldhetem a "kicsiket" mégpedig :

- Nina
- Rita
- Flory
- Makeupcakes
- Vattacukor
- Ayesha
- Dia
- Evil-she-devil

Lányok legyetek szívesek és írjátok meg a címeteket .

Aki most nem lett "gondviselő" ne búslakodjon, jövő hónapban  még lesznek "kis árvák".

18 megjegyzés:

  1. Nem banyás a táska! (olyan jót nevettem ezen :)))
    Jó, lehet bele pakolni és tényleg jó áron volt!

    VálaszTörlés
  2. Szerintem tök jó a táska és szinte hihetetlen, hogy csak 4000 forint volt. :O
    Ááá, remélem jövő hónapban én is "körömlakk-gondviselővé" válhatok. :D Addig is megrendeltem az OPI Muppets 4 darabos miniszettjét, már nagyon várom!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó a táskád, szerintem egyáltalán nem banyás. Hová mész pénteken? Én is készülök, de leginkább csak nézelődni és nem vásárolni.

    Jajj istenem, annyira örülök a körömlakknak, nagyon nagyon szépen köszönöm Neked Erzsi, ígérem nagyon fogok rá vigyázni bármelyik kis aranyost kapom. Feldobtad a napom. A címem emailben küldöm.

    VálaszTörlés
  4. Megírnád, hogy hol vetted a táskát?
    Szemügyre vételezném én is! :)
    Köszi

    VálaszTörlés
  5. Claudia: A táskát a Trend 2 üzletházban vettem, de ide csak vállalkozói igazolvánnyal lehet bejutni, az emeleten van egy táskás bolt nem messze a mozgólépcsőtől, hatalmas üzlet és elképesztő választék, ebből a típusból aminek ilyen láncos a vállpánja legalább 5-6 modell van, ez volt a legkisebb de mindegyik teljesen más és van még 2-3 különböző szín is.
    A kisker.ára 5 ezer.

    VálaszTörlés
  6. Nem banyás, ez fiatal nőcis táska! ;)
    Tegnap én is voltam végre Perfect nailsben, vettem 3 mini orlyt meg egy akciós nagyot, hát még vagy 5-6-7 félét elhoztam volna, amilyenekkel nem rendelkezem, de egyelőre tesztelem, mennyire jók és mennyire jönnek be. Az a baj, h nincs mindenből pici, pedig azokat szívesebben veszem, egyrészt az áruk miatt, másrészt meg ki használ el 18 (vagy hány mili) lakkot?! (főleg ha vagy 40 másik áll a szekrényben :))

    VálaszTörlés
  7. Sztem is tök jól néz ki! :-)

    VálaszTörlés
  8. Jó táska, szeretem ha több rekesszel rendelkezik egy táska és nem ömleszte vannak benne a dolgok, mert egy örökkévalóság mire akármit is megtalálok benne! Nagyon szépen köszönöm a lakkot!! Jó dolga lesz nálam! :)

    VálaszTörlés
  9. Egyáltalán nem banyás. Nekem tetszik az meg külön jó pont, hogy több rekesze van. Tényleg melyik üzletekbe készülsz a JOY napok alkalmából?

    VálaszTörlés
  10. eyeye : az útvonal Alle, Coin, Westend, Mamut, de nagy a gyanúm csak nézelődés lesz, lássam miről maradok le :D
    Jó ha 1-2 darab erőszakoskodni fog velem ,hogy hozzam haza, annyira jószívű vagyok ,hogy nem tudok nemet mondani :D

    VálaszTörlés
  11. Tyű, első ránézésre, nem gondoltam volna, hogy ennyi hely van benne :) !

    VálaszTörlés
  12. Egyáltalán nem banyás :)
    jé tényleg most lesznek a Joy napok! :) Akkor péntek-szombat fix program lesz :)

    Köszi hogy örökbefogadó lehetek!

    VálaszTörlés
  13. Én is gondolkodom az Alleen az új kétemeletes DM miatt. Kíváncsi vagyok mit tud. És ha ott vásárolsz holnaptól péntekig 200 Ft most 5 pontot ér. De csábít a Müller is a 20%-os akcióval (leárazottakra is), meg egy Rossmannt is útba kellene ejtenem egy két Catrice monóért. Feltéve ha még találok valahol. Én hülye múltkor Vp-ben kihagytam. :(

    VálaszTörlés
  14. Szerintem nagyon tuti ez a táska, elfogadnám én is!!!
    (írtam emailt:)

    VálaszTörlés
  15. Lányok, eddig csak 3 címem van , a 2 első jelentkezőnek már fel is adtam, többiek az e-mail címem a profilnál található.

    Jaj a Müllert én is szeretem, főleg a különleges folyékony mosószereket ami máshol nem kapható.
    Allee, a Douglasban van Mac részleg ami -20%-ot jelent valamint még -5% ha van törzsv. kártya.

    VálaszTörlés
  16. Köszönöm szépen a lakkot, csodaszép! Elnézést, ezt a bejegyzést csak most láttam, ezért nem küldtem el Neked a címem. :(

    VálaszTörlés