2011. november 6., vasárnap

FIGYELEM ! A következő bejegyzés megzavarhatja a körömlakkmániások nyugalmát ;)


Sziasztok!

    Novemberben olyan tesztekkel, bemutatókkal szeretnék előrukkolni ami ötletet, segítséget nyújthat egy-egy sminkcucc vásárláshoz
Ilyenkor Karácsony előtt mindig ég bennem a vágy valami kis apróság után amivel úgymond megjutalmazom magam az egész évi "gályázás" után, valamint fokozódik a csillogni vágyás is, oké tudom, én hétköznap is nagyon szeretem a csili-vili cuccokat de ilyenkor kicsit úgy érzem ez "legálisabb" és nem vagyok annyira különc, ezért sminkcuccokat a leggyakrabban Karácsony előtt és nem tudom miért de tavasszal szoktam venni.
Az elején leszögezem most nagyon elvagyok szállva a lakkjaimtól, de remélem megéritek, elnézitek és
megnézitek.
Ennyi lakkom soha nem volt egyszerre, elkapott a gépszíj !?
A körömlakkokat mindig nagyon szerettem de sajnos kicsi körmeim vannak, ezért nem a körmeimen mutatom meg a színeket, mivel úgy nem sokat látnátok.
Megadom a címeket is ahonnan be tudjátok szerezni ha esetleg valamelyikkel szerelembe esnétek.

Az egész gyűjteményem felvonultatom, ezt a "munkát" kivételesen élveztem mivel van köztük 3-4 darab ami vadi új.
Színekre bontva készítettem vannak pirosak, pezsgőszínűek, aranyszínűek, glitteresek, hologramos, rózsaszínek, pink, kékek,ezüstök, lilák, barnák és egy zöld.

Rengeteg kép lesz, hogy minél élethűbb legyen a szépségük.




A színek:
Piros: 1. Opi -The Show Must Go On!,  2. Nails inc.- Gloucester Place,   3. Opi - Wocka Wocka


Arany:  4. Orly - Luxe,  5. Opi - Glitzerland,  6. Pupa 800

Pezsgő:   7. Opi - Desinger...De Better,   8. Orly - Rage,  9.Nails inc.- George Yard


Glitteres: 10. Essence - special effect,  11. Essence - twins,  12. Nubar - Golden Vell,  13. Nails inc.- Finsbury Park,  14. Opi- Bling On The Bling,    15. Opi - Rainbow Connection,  16. Mac - Unconditionally Fabulous


Rózsasz.:17. Opi - Excuse Moi!,  18. Orly - Rose Radiance,  19. Opi - A Rose At Dawn...,  20. Opi - Let Me Entertaint You

Lila: 21. Orly - Space Cadet,  22. Orly - Ingenue,  23. Orly - Oui,  24. Opi - Merry Midnight,  25. Opi - show It & Go It!,  26. Essence - twins


Zöld:  27. Orly - It's Not Rocker Science


Kék: 28. Isadora 684,  29. Opi - Gone Gonzol,  30. Orly - Halley's Comet,  31. Orly - Lunar Eclipse,  32. Opi - Swimsuite..Nailed It!,  33. Pupa - 703


Ezüst:  34. Nail inc.- Chelsea Manor Street,  35. Orly - Shine,
Fehér:  36. Opi - Happy Anniversary!


Barna:   37. Opi - Warm & Fozzie,  38. Opi - DS 036
Natúr :   39.Opi - Samoan Sand


 ??? a kakukktojás, arany és zöld között félúton :)  40. Mac - Immortal Gold

Essence: Bevallom őszintén még nem próbáltam, vagyis valamikor rég vettem egyet 3-4 éve? és annyira hamar kezdett megkopni a festés után , hogy többet nem kísérleteztem vele. De kifogom próbálni lehet azóta változott a minősége, az ára viszont asszonybaráti 8 ml és 10 ml / 599 és 699 Ft.- ha jól emlékszem, én Müllerben vettem.

Mac: Minőségük jó, nagyon szeretem a 2 lakkot amit vettem a márkából, drágák ez az egy negatívum amit elmondhatok róla 10 ml / 3500 Ft.-

Nails inc.: Maga a megtestesült tökély a körömlakkok terén, bármelyik színét is használtam a körmeim úgy néztek ki mintha színes gyöngyök lennének, egyetlen fényes fedőlakkal sem találkoztam még ami ilyen végeredményt produkált volna és itt a lakk tartalmazza ezt, nem olcsó cuccok, magamban el is könyveltem őket luxus körömlakkoknak, jelen pillanatban átszámolva 4300 Ft- az ára :(   10ml / 12,5 Angol Font illetve most kaphatóak mini kollekciók 4 x 4ml / 15, 75 Font vagy 4 x10 ml 26 Font és itt találhatóak.

Nubar: Ezt még nem volt időm kipróbálni, de sok helyen csak jókat olvastam róla például nem tartalmaz formaldehidet. 15 ml / 5,5 Fontba kerül, ez már elfogadható ár( kb. 1900 Ft.-) és ezt is a Beautybay oldaláról pontosabban  innen rendelhetitek meg

Opi: Nagyon jó minőségű,tartós, magas fényű lakkok, sokan ismeritek és szeretitek, nincs mit fokozni remek lakk. Kiszerelése 15ml / 1980 Ft.- és itt lehet megvásárolni vagy megrendelni.

Orly: Új a viszonyunk de nagyon elégedett vagyok vele, sőt az állagát tekintve jobban terül el a körmön mint az Opi ( van, hogy az opi túl vastag vagy ellenkezőleg túl vékony a lakkállaga) + minden pozitív tulajdonsággal rendelkezik amit az előzőnél is említettem.Óriási a kiszerelése 18 ml / 1540 Ft.- és itt található.

Pupa: Szép színekben kapható de hamar lepattogzik a vége, nálam  12 órás lakk :( Vagyis lefekvés előtt vagy reggel felkenem és este moshatom le, szóval aktívan 12 órát bír.Az áruk is borsos 5 ml / 1790 Ft.- és Marionnaud parfümériákban kaphatóak.

E sorok írásakor az abszolút kedvenc az Orly, minősége kiváló és gyönyörű színekben kapható.


 A hétvégén kézkrémek nagy tesztje következik, nem akarom, hogy az is arról szóljon  " ja ennek szimpi a csomagolása de még nem próbáltam " : :D
Rengeteg kézkrémet vettem, eleve sok volt itthon 4-5 darab de egyikkel sem vagyok igazán elégedett ezért gondoltam próbáljuk csak meg őket, úgyhogy egy olcsó farmer árát feláldoztam erre, de ha a kezünkről van szó semmi sem lehet drága :)


Nos csajok kinek mi a kedvenc színe, márkája körömlakkokból ?

És még valami,  4 db mini lakk várja 4  körömlakkmániás lány jelentkezését aki otthonába fogadná őket ;)

A következők a kis "árvák" a 7-es, 22-es, 35-ös és a 37-es



74 megjegyzés:

  1. én örökbefogadnám:))
    nagyon szép szinek, tényleg sok lakkod van, mind csodaszép:)

    VálaszTörlés
  2. Szívesen otthonomba fogadnám az egyik lakkot! :) Gyönyörűek, rengeteg munka lehetett, hogy ez a bejegyzés elkészüljön, tetszik, hogy szín szerint csoportosítottad őket!

    VálaszTörlés
  3. Úúúristen mennyi gyönyörűség, na a listámra felkerült pár szín, mese szépek! :OOO egy élet nem lesz elég elkenegetni őket :DDD

    VálaszTörlés
  4. Én is szívesen örökbe fogadnám :)

    VálaszTörlés
  5. Imádom a körömlakkokat, csak az elmúlt héten sikerült vennem 10 darabot :D ez az új mániám, a legjobb hogy tartósabb mint egy smink és lehet benn gyönyörködni, az essence egyébként 349, szóval nagyon olcsó én szeretem őket

    VálaszTörlés
  6. én is szívesen örökbe fogadnám :)

    VálaszTörlés
  7. óó,szerintem sokan örökbefogadnánk a kicsikéket :D

    VálaszTörlés
  8. nagyon szép színűek. és milyen sok :)

    VálaszTörlés
  9. Nagyon szép kis gyűjtemény :) A kékeken és az ezüstökön kívül mindet elfogadnám. Az "árvák" közül a 37-es a best (de az a képeken véletlen nem 38ként szerepel....?)

    VálaszTörlés
  10. én befogadom őket, van elég hely és szeretet nekik:D

    VálaszTörlés
  11. jól összehoztad ezt a bejegyzést! szépek a lakkok nagyon, egyszer én is elővettem az összes lakkomat és felraktam a blogra, de nem lett ilyen precíz munka, mint a tiéd.
    az árvák pedig jó anyára találhatnak a kár bennem is :D

    VálaszTörlés
  12. Szép munka, köszi, hogy ilyen részletesen leírtad. Felkeltetted az érdeklődésem néhány márka és néhány szín után....Csak ámulok, milyen gyönyörű egyik-másik... :)

    VálaszTörlés
  13. .gyonyoru gyujtemeny, remek poszt! Mostanaban nekem a Nubar a kedvencem, csak jokat mondhatok rola.... A leirasod alapjan a Nails Incet szivesen kiprobalnam, talan majd karacsony elott akcioznak itt kicsit :)

    VálaszTörlés
  14. Kataa: igazad van :D, remélem többet nem kevertem össze, a 37-re gondoltam a sötétebbik barnára.

    VálaszTörlés
  15. totál kikészítessz az opi lakkjaiddal =(:D

    VálaszTörlés
  16. Most a 30-as a kedvencem, nagyon érdekes szín, kék és türkiz- zöld csillámokkal van tele, nagyon jól harmonizál az új Mac Shimmermint szemhéjpúderrel.

    Majd úgy járkálok az utcán , hogy a kezem a homlokomra teszem :D

    VálaszTörlés
  17. Gyönyörű mind, nagyon tetszenek, főleg ahogy együtt fel vannak festve a margarétán. :D
    Nálam nagyon jó helyen lennének a mini lakkok, vigyáznék rájuk nagyon nagyon. Szívesen örökbefogadom őket.

    VálaszTörlés
  18. "Majd úgy járkálok az utcán , hogy a kezem a homlokomra teszem"- majdnem kiestem a székből annyira nevettem amikor elolvastam :) vizuális típus vagyok

    VálaszTörlés
  19. Dia : még nem 100%, de lehet az Orly egy fokkal jobb.
    Az Opi-nál előfordul, hogy az állaga túl híg vagy ellenkezőleg vastag.

    VálaszTörlés
  20. Lányos zavaromban kimaradt a kérdés: Orly lakkokat üzletben hol tudok venni? Megnéztem az oldalt, amit linkeltél ott a Beauty stores üzletek vannak, amiből csak kettő van. Máshol nem is kapható? A karácsonyi kiadás nagyon bejön.

    VálaszTörlés
  21. Én is szeretem az OPI lakkokat, de nálam a Maybelline lakkok a favoritok.
    Jó körömlakk-befogadó hírében állok, nálam jó helyen lenne az egyik gyönyörű szín, illetve a körmeimen:)

    VálaszTörlés
  22. Flory : Én csak arról tudok , én a Fogarasi úton lévő üzletükben vettem és a Space Cadet- ből már csak 2 db. volt kitéve, az egyiket én vettem meg, a másik egy "kolleginához" került, amit kíváncsian várok, hogyan fog a blogján bemutatni mivel iszonyú nehéz "elkapni" a színt, lila ,zöld, arany váltakozik benne a fényszögétől függően.

    VálaszTörlés
  23. Én a két OPI lakkot nagyon szeretném örökbe fogadni! :)) Jó helyük lenne itt, a körmeimen. :D

    VálaszTörlés
  24. Lehet pénteken ellátogatok oda, eddig nem tudtam arról a boltról. Milyen termékek vannak? Márkára és típusra is kíváncsi vagyok.

    VálaszTörlés
  25. Én az Orly lakkot szívesen örökbefogadom, ha van rá lehetőség, nagyon jó anyja lennék! :)

    Ez az árnyalat valami csodaszép, irigykedem: Orly - It's Not Rocker Science

    Nagyon szép lakkjaid vannak, nem csodálom, hogy örömödet lelted a posztban!

    VálaszTörlés
  26. A lakkokra tàrt karokkl vàrunk. :D

    VálaszTörlés
  27. Lakkokban számíthatsz rám is, mint otthont biztosító. :D Amúgy a nude lakkom nem vált be, sötétebb, szóval azután még kutatok, illetve meglesem majd a Samoan Sandet. :)

    VálaszTörlés
  28. Szép gyűjtemény, öröm rájuk nézni! Én is szívesen beállnék az örökbefogadók táborába :)

    VálaszTörlés
  29. A pirosak eszmeletlen szepek!The show must go on! mar regota fenn van a listamon:-)
    Nekem a koromlakk gyujtemenyem meg fejlesztesre szorul. Szinte csak piros es bordo arnyalataim vannak, par sotetebb lilatol eltekintve.

    VálaszTörlés
  30. Gyönyörű szépek!
    Mind a 4-et szívesen örökbe fogadom:)

    VálaszTörlés
  31. Jahajjj, nagyon szeretném ám őket! :)
    Még sosem kaptam,nyertem semmit.Vagyis egyszer,de akkor is másnak adták oda :(
    De talán majd most :)

    VálaszTörlés
  32. Flory : csak Orly van , egy-két színből van mini 5 ml 820 Ft.- inkább műkörmös kellékek vannak temérdek mennyiségbe.
    Néztem is az ecseteket amivel rajzolni lehet meg felhelyezni ezt-azt de utána rájöttem örülök ha körömágyam félig kenem össze és előbb lakkoznom kellene megtanulnom rendesen :(

    Kriszti : a csere ajánlatom még áll és üldöz is:D

    is

    VálaszTörlés
  33. Mikor jobban belemerültem az oldalba és a forgalmazó cégébe is, rájöttem, hogy nem létfontosságú a látogatásom :) Mivel ha akarom, házhoz is jönnek és akciók is vannak. De köszönöm neked, hogy felhívtad erre a márkára a figyelmem. :)

    VálaszTörlés
  34. Nah most már aztán tényleg megnézem a Fogarasi úti Perfect nailst, ha már naponta mellette trolizom el. Mondjuk már 4x mentem felé úgy, h zárva volt, de most 5x-re sikerülni fog! ;)
    Persze én is szívesen otthont adnék az árválkodó lakkoknak... ;)

    VálaszTörlés
  35. Tobbet be se nezek hozzad:-P Itt nem lehet sporolni:-D
    Rendeltem, 3 Nails inc koromlakkot:-)

    VálaszTörlés
  36. Beech (korall piros, kicsit nyari szin, de nagyon megtetszett)
    Cadogan Lane (nagyon szep metalos kek, meg sose volt kek lakkom, igy ideje volt ujitani)
    Greenwich Market (metalos piros)

    Mar alig varom oket! Eddig Opi hivo voltam. De nyitott vagyok minden szepre es jora!:-)))

    VálaszTörlés
  37. Kerestem az oldalukon a színeket de nem találtam, vagy már túl fáradt vagyok.
    Még szerencse, hogy van blogod, így biztosan látni fogom a színeket :)

    Kék lakk! Ne is mond, én is a blogok kényszerítő hatására vettem az 1. kék lakkom a nyáron és most már nincs megállás :)))

    Még az Essie ünnepi kollekciójából szeretnék 3-4 glitteres lakott és utána közjegyzőnél írok alá , hogy ha nyárig 1 lakkot is veszek, nyilvánítson szellemileg beszámíthatatlannak :DDD

    VálaszTörlés
  38. Óó hát köszönjük szépen, hogy megosztottad velünk ezt a csodálatos kollekciódat. A körömlakkjaid szuperek ♥ elfogadnám :$ ;D

    VálaszTörlés
  39. Én is lakk mániás vagyok. Nekem is van egy pár Orlym, azokat elfogadnám :)

    VálaszTörlés
  40. Ezek egy manikűrös becsületére válnának. Egy két színnél elakadt a lélegzetem. Amúgy azt vettem észre én is magamon, hogy rákattantam a lakkokra, de már nem tudom rendesen tárolni őket, úgyhogy arra valami megoldást kell majd találnom. Nagyon tetszenek az OPI és egyéb drága lakkok, de rájöttem, hogy nekem a tartósság miatt nem érdemes ezeket megvennem, mert a műkörmön minden lakk tartósnak bizonyult eddig. Bár valószínűnek tartom, hogyha Miskolcon is kaphatóak lennének ezek a szépségek én is el el csábulnék néha. :)

    VálaszTörlés
  41. Micsoda szépséges lakkok!!! :-) én is nagyon durván lakkmániás vagyok! belőlük sosem elég! :P

    VálaszTörlés
  42. és én is szívesen elfogadnám őket :) nem tudok betelni velük! :)

    VálaszTörlés
  43. Huhh mennyi gyönyörű lakkod van... :)
    Én is szívesen befogadnám a kis "árvákat" ;)

    VálaszTörlés
  44. Mennyi szépség! *.*
    Én nagyon szuper nevelőszülő lennék! ;DD

    VálaszTörlés
  45. Úúúristen, mennyi van *.* nagyon szívesen befogadnám bármelyiket a kis gyűjteményembe^^

    VálaszTörlés
  46. gyönyörűek :O én is szívesen biztosítok bármelyiknek otthont ^^ :D

    VálaszTörlés
  47. Én is nagyon szívesen otthont adnék az egyiknek, csak ne töltse már árválkodva a Karácsonyt. :) Egyébként nagyon szépek! :)

    VálaszTörlés
  48. Meseszépek! :) Én is szívesen örökbe fogadnám őket! :)

    VálaszTörlés
  49. Szerintem ugyanazt tudom szajkózni, amit a többi csaj. Megkönnyeztem a kis árvák sorsát, szeretném boldoggá tenni őket:D
    Amúgy gratula, Erzsi, meg vagy szállva.:)))) Még anyukám által ismerem az OPI lakkokat, kislány voltam, amikor használt OPI-t és még ő mondta, hogy az egyik legjobb minőség, amit körömre valaha kitaláltak.

    VálaszTörlés
  50. hogy lehet hogy ezeréve szeretnék Opi lakkot, elolvastam a bejegyzésed, kommenteltem is és még csak MOST tűnik fel a lehetőség amit ajánlottál???

    én is nagyon nagyon szeretnék boldog tulaja lenni végre egy OPI lakknak. leginkább a 7esnek:$
    nagyon rossz, hogy pesten van csak és hogy egyenlőre még nekem nem férnek bele a költségvetésbe az ilyen lakkok:(

    VálaszTörlés
  51. mivel lakkokból eddig nem vettem drágább darabokat így a catrice lakkok amikkel teljesen ki vagyok békülve, rengeteg szép színben kapható, de a kedvencem a 160-sweets for my sweets. szép rózsaszín árnyalat piros mikro csillámokkal..nem vagyok egy rózsaszín mániás, de ez gyönyörű.
    a kis árvákat pedig szívesen fogadom, a kis heteske még a pilláit is felébm rebegtette :D

    VálaszTörlés
  52. Honnan lehet ilyen körmös kör izét venni?:D

    VálaszTörlés
  53. Poppy : én az Opi lakkokat árusító üzletben vettem a Hungária krt.-on 250 Ft. / darab, de szerintem minden körmös üzletben kapható.

    Hogy hívják, minek nevezik én sem tudom, ha valaki tudja a becsületes nevét írja már meg :D

    VálaszTörlés
  54. áááh... persze Murphy-törvénye, hogy ilyenkor pont nem nézem a blogod :S :) Én is szívesen befogadtam volna bármelyik szépséget!
    Mindenesetre gratulálok a gyűjteményedhez, csodálatosak egytől-egyig!!!

    VálaszTörlés
  55. Fertőzést kaptam Tőled:) Rég lakkoztam.... 3 pici gyerek mellett, sok mosogatás, főzés stb... ritka dolog... de most épp Az Orly oldalán szemezgetek... szívesen bevállalnám az egyik lakkot:)

    VálaszTörlés
  56. én is remek otthont tudnék biztosítani nekik :)))))

    VálaszTörlés
  57. Én is nagy Nails inc. rajongó vagyok :) Csodálatos minőség!

    VálaszTörlés
  58. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  59. Nagyon szívesen örökbe fogadnám bármelyiküket!:)
    A körmös kör izének margaréta a neve. :D

    VálaszTörlés
  60. Bármelyiket elfogadnám, szépséges mind :)

    VálaszTörlés
  61. A 29-es csillogós kék és az összes essence nagyon tettszik.
    Szép kis gyűjteményed van. :)
    Bármelyiket elfogadnám,ha te nem használod.

    VálaszTörlés
  62. körömlakk kánaán! szuper vagy! <3

    VálaszTörlés
  63. Gyááá.szzépek.elfogadnám én is, ha már nagyon nem tudsz mit kezdeni a lakkokkal.:D

    Én az opi lakkokat tudom dicsérni,bár pénzem sose volt rá, de barátnőm néha kifestette vele a körmöm,és ez az egyetlen,ami 7-8 napig bírta kopás nélkül.de ennyit nem tudok rááldozni,úgyhogy alsó árkategóriákból dolgozom.:(

    VálaszTörlés

  64. Nem minden Opi bírja sokáig, ekkora szóródást egy márkánál sem tapasztaltam.
    Nekem még a gél lakk sem maradna meg 7-8 napig, esetleg nyaralásnál :D

    Én 3 napot várok el a tartósság szempontjából, de az kemény mosogatós.

    VálaszTörlés
  65. Az It's my year nevű OPI lakk nem tudod melyik kollekciobol van?Régota szeretném de nem találok sehol!

    VálaszTörlés
  66. Azt hittem, több lakkod van. :D Egyébként szép kis gyűjtemény, a kis árvákat szívesen befogadnám én is, a 22-es a kedvenc árvám. :)
    A fukszia színek tetszenek, és a kékek is mesések, jó így körben látni őket. :)

    VálaszTörlés

  67. @Katalin: nem tudom pontosan azt hiszem a Miss Universe kollekcióból való.
    Ehhez nagyon hasonló az Orly Oui vagy az új Zoya, Diva kollekcióból a Daul.
    http://www.scrangie.com/2012/07/zoya-diva-collection-fall-2012-swatches.html

    @Verus: ez nem mostani poszt, 1 éves bejegyzés, sok lakk már nincs is meg, elajándékoztam, de most 100 darab felett lehet a gyűjteményem, de november elején lesz egy hasonló, összesítő bejegyzés :)

    VálaszTörlés
  68. Nagyon szép gyűjteményed van.Kedvenc márkám kimondottan nincs.Inkább a kék minden árnyalata és a pirosak a nagy kedvenceim.Nagyon szivesen örökbe fogadnám a lakkokat:)

    VálaszTörlés
  69. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  70. Erzsi, közben rájöttem, bezavart, hogy most lett kitéve facebookra. :D

    VálaszTörlés