2011. november 17., csütörtök

Bobbi Brown zsákmány


Sziasztok Lányok !

Végre van egy kis időm leülni.
A Joy-napi vásárlásokat kipihenve, a nagy zsákmányom szeretném bemutatni.
Nem is nagy zsákmány hanem óriási mivel ebben már benne van a névnapi ajándékom is a családtagoktól.

Az első rész szóljon a Bobbi Brown termékeiről.
Bobbi Brown termékeit nem gyakran vásároltam, volt előzőleg is már 5-6 darabom a márkából, jó minőségű termékei vannak, de itthon rettenetesen túlárazva kínálják, valamint az ünnepi kiadásokat leszámítva nem  igazán volt rám hatással sminkcucc tőlük.


A most megjelent kiadásból a rúzspaletta volt amit nagyon vártam, éjszakákon át álmodoztam róla, milyen jó érzés lesz kézbe venni, ecsettel belemászni ....és most, hogy megvan kijelenthetem ez évi legnagyobb melléfogásom, szívás a köbön volt a megvétele, paliság :(
Az első az ár/érték arány ,  20.700 t.-/ 4g !!! , 1 szín súlya 0, 02 g!!! Igaz, kedvezményekkel 15.500 Ft.-ba került, de ha látnátok mekkora a rúzsok mérete! Szóval majdnem 5200 Ft. / g, hát ez már aranyár.
Emlékeztek a 1 Forintosra? Nos ezek attól kisebbek, és a színek is elégé hasonlóak, olyan mintha 4-5 szín lenne, nincsen akkora eltérés mint a paletta képén látható, ezt nem is értem, a teszt készítésénél már látszott a fogyás színenként, szóval kb. 7-8 rúzsozáshoz elég egy szín , arról nem is beszélve az ecset olyan pici, hogy szinte használhatatlan és kényelmetlen.
 Bemutatom a színeket, mivel csak a palettával van bajom a benne lévő termék minősége jó.Az egész arra használható, hogy eldöntsem melyik szín áll jól nekem, de ezt ingyen is megtehettem volna 20 perc alatt :(


A felső tíz az alapszínek amivel kezdődött B.B. karrierje 1991-ben ( ha tőlem függött volna ezekkel a színekkel nem is lett volna karrierje), az alsó 10-et fényes és ultra modern színeknek jellemeznek.
A rúzs minősége kifogástalan ! A pigmentáltságuk, tartósságuk nagyon jó, nem szárítanak, hidratálják, puhává teszik az ajkakat.
Vakuval



A méret szemléltetéséhez !

Összetétele
Most kivételesen nem a promóciós kép az élethű a színeket tekintve, hanem az enyém, és az ami a karomon látszik.Milyen szerencse, hogy jó húsban vagyok és vastag a karom, máskülönben nem fért volna el mind a 20 szín :DDD

Az ecsetek!
Nos ők a kellemes meglepetés kategória, akciósan (-25% ) 16.500 Ft.- volt a készlet, (szinte ingyen ? dobták utánam :D) és ez az árakat tekintve 7 db + a tartó nem rossz és csak annyiban különbözik a normál méretű ecsetektől, hogy rövidebb a nyele 5-6 cm-el és a színűk fekete, valamint az áruk, a normál méretűek 5-6 ezertől - 9-11 ezerig / darab mozog, ha jól emlékszem.
Minőségileg kiválóak, a méret használható, a szőr "selyemből" van, imádom. És ami még nagyon tetszett az ecseteken fel van tüntetve a rendeltetésük, ez az olyan kezdőknek mint én is megfizethetetlen segítség:
Íme egy pár kép, a méretük, feliratozás stb....




Mint egy pénztárca

A méret
 Még vásároltam egy hidratálókrémet és egy arcradírt.


A hidratálókrém nem rossz, de fiatalabb korosztálynak ajánlom, a 30 év alattiaknak, magában ez kevés számomra Igaz van 2 szérum is az egyik 16 ezer illetve 30 ezret , de ennyit  már sajnáltam kiadni érte főleg úgy hogy nem is olvastam blogokon véleményeket a használóktól.
A krém kellemes állagú, hamar felszívódik, de az alapozóm csak 5-6 órát bír ki rajta :(

A bőrradír viszont nagyon jó, gabona magvak őrleménye valamint japán Adzuki mag őrleményből áll, teljesen eltávolítja az elhalt hámsejteket a bőrfelszínéről, ezáltal babapopsi finomságú marad az arcbőr, valamint ösztönzi a bőrsejtek megújulását. Borsó mennyiségű őrleményt pár csepp vízzel elkeverek és az így kapott masszával finoman de alaposan átradírozom az arcom, ezt soha nem szabad elsietni.

Hát sajnos nem minden jött be, ami bejött az ecsetkészlet és az arcradír, a rúzspaletta remek ötlet volt a márka részéről,de nem ennyiért, 7-8 ezer Forintnál semmikép nem ér többet, ha egy rúzs áráért lehetne megvenni, akkor azt ajánlanám ne hagyjátok ki, de így egy nagy és felesleges pénzkidobás.A hidratálókrém pedig  kimarad a kedvenc termékek köréből, mivel ezt már " kinőttem ".

A következő bejegyzés Guerlain és MAC sminkcuccokról lesz ;) 





17 megjegyzés:

  1. Te jó ég, ez a rúzs paletta ledöbbentett :| micsoda pénzkidobás :S de örülök, hogy az ecsetek jó minőségűek, nagyon tetszenek, és háát közeleg a Karácsony is :DDD

    VálaszTörlés
  2. A 3-4-5 rúzs gyönyörűűűűűűűűű!

    VálaszTörlés
  3. húúú ez aztán a zsákmány!én is elfogadnám :)

    VálaszTörlés
  4. Úristen ez a paletta engem is ledöbbentett, főleg, hogy egy 5 forintos magában tök kicsi és mikor megláttam a palettán utána belegondolni a tényleges súlyukra és az árra, felháborító azért:S Sajnálom, hogy ezzel melléfogtál. :(
    Legalább az ecsetek jók :))

    VálaszTörlés
  5. Az ecsetek gyönyörűek! :)) Elfogadnám őket! ;))

    VálaszTörlés
  6. Az órád <3 gyönyörűű! honnan van?

    VálaszTörlés
  7. Gini: Köszi:) Az óra Guess.

    Nagyon szeretem, legalább 6-7 órám van de ez a kedvenc, tavaly Karácsonyra kaptam anyutól és azóta nem nagyon cseréltem le.

    Az Arénában lévő Guess üzletben még van.

    VálaszTörlés
  8. Az ecsetek nagyon jók én is elfogadnám őket:)

    VálaszTörlés
  9. Szinte sajnálom, hogy a mintázásra "kellett" pazarolnod azt az amúgy is kicsi rúzs mennyiséget
    persze jó benne gyönyörködni, de neked így még kevesebb használatra elég :-(
    Az ecsetek szépek és MAChez viszonyítva ennyiért nem is drágák

    VálaszTörlés
  10. na megkaptam a választ az ecsetekre :)

    nagyon szeretném egyszer kipróbálni a Bobbi Brown ecseteket annyi jót hallottam róluk már.. viszont ezek után a rúzsokra annyira nem fáj majd a fogam:D

    VálaszTörlés
  11. Hú hát sajnálom, hogy a rúzspaletta "ekkora"... De legalább a többi dolog jó. :)

    VálaszTörlés
  12. Irigy vagyok :) Na nem a rúzspalettára, hanem az ecsetkészletre. A többi limitált dolgot nem nézted ? Szerintem a legjobb a két tus+ ecset+ szemfestéklemosó volt.

    VálaszTörlés
  13. Judit :)

    én azt nem is láttam :( , pedig szeretnék egy tust beszerezni, mivel még nincsen és a rúzspaletta helyet biztosan jobb lett volna.

    Csak félek fogom tudni használni ?

    VálaszTörlés
  14. Ejj, de elszállt, amit kétszer is megírtam =/
    Persze, hogy tudod majd használni. Bobbi Brown célja, hogy mindenki tudja használni a termékeit, ezért mikor teszik rád a sminket végig magyarázzák, hogy mit és miért csinálnak (nincs kötelező vásárlás sem).A Váci utcai Douglasban Marcsit ajánlom , nagyon tündéri csaj. Nekem is Ő mutatta meg, hogy hogyan is használjam a zselés tust. Azóta nem félek tusvonalat "húzni" :)

    VálaszTörlés
  15. Judit :) köszi a tippet, december elején megkeresem a B. Brown Marcsit (jól átkereszteltem)

    És ha a tust, tudni fogom használni, csoda szép sminkeket fogok vele készíteni :)

    VálaszTörlés
  16. Húúú, most mentem rá a Bobbi Brown címkédre, nem is értem hol voltam eddig, hogy nem próbáltam még ki ebből a márkából semmit. Az ecsetek nagyon "guszták", biztos meg fogom nézni legközelebb a normál méretűeket, mert a Sigmával mostanában nagyon nem vagyunk jóban... :(

    VálaszTörlés